Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορει να κανει καποιος με το διπλωμα που μπορει να εχασες πχ?

Οι γονεις της κοπελας μου ειναι ανεργοι, και ενας τυπος που εχει ενα εργοστασιο, τους ζητηση μεσω ενος υπαλληλου του που τυχαινει να ειναι συγγενης τους, το διπλωμα της μητερας της κοπελας μου για λιγο καιριο, και σαν ανταλλαγμα θα τους δωσει μονιμη δουλεια στο εργοστασιο.

Τι μπορει να το θελει το διπλωμα της?

Μιλαω για διπλωμα οδηγησης....

Δημοσ.

ναι ομως τι; τοσα διπλωματα απο κλεμμενα πορτοφολια υπαρχουν στην μαυρη αγορα......πραγματικα δεν παει το μυαλο μου.....

Δημοσ.

Τι μπορει να κανει καποιος με το διπλωμα που μπορει να εχασες πχ?

Οι γονεις της κοπελας μου ειναι ανεργοι, και ενας τυπος που εχει ενα εργοστασιο, τους ζητηση μεσω ενος υπαλληλου του που τυχαινει να ειναι συγγενης τους, το διπλωμα της μητερας της κοπελας μου για λιγο καιριο, και σαν ανταλλαγμα θα τους δωσει μονιμη δουλεια στο εργοστασιο.

Τι μπορει να το θελει το διπλωμα της?

Μιλαω για διπλωμα οδηγησης....

Κάτι βρωμάει πολύ. Το δίπλωμα είναι επίσημο κρατικό έγγραφο και λόγω της μορφής του μπορεί να παραχαραχτεί εύκολα (π.χ. να βάλω τη δική μου φωτογραφία στη θέση παλιού). Μπορεί να το θέλει για να γλυτώσει σε κάποιο δικαστήριο ή στη χειρότερη να προσπαθήσει να βγάλει μπλοκ επιταγών στο όνομα της μητέρας της κοπέλας σου.

ναι ομως τι; τοσα διπλωματα απο κλεμμενα πορτοφολια υπαρχουν στην μαυρη αγορα......πραγματικα δεν παει το μυαλο μου.....

Αυτά ειναι δηλωμένα κλεμμένα και ίσως περασμένα και στον Τειρεσία. Άμα τον μαγκώσουν με κλεμμένο δίπλωμα δεν την βγάζει καθαρή, ενώ αν έχει καθαρό δίπλωμα στα χέρια του (της μητέρας της κοπέλας σου) τότε αν τον κάνουν τσακωτό θα τα ρίξει στην μητέρα της κοπέλας σου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο άλλος θα μάθει αμέσως αν είναι δηλωμένο ως κλεμμένο. Προφανώς δεν θα κρατήσει την δουλειά.

Δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να κάνει αλλά θα το επαναλάβω επιδή είναι σημαντικό. Σε καμία περίπτωση μην δανίσει προσωπικά της έγγραφα.

Δημοσ.

σε περιπτωση που παρεις κληση απο καμερα τροχαιας, σου ζητανε να παραδωσεις το διπλωμα σου για Χ μερες, και συ μπορεις να ισχυριστείς οτι οδηγουσε ο οποιοσδηποτε και να παραδωσεις εκεινο νομιμα. Εαν παραδωσεις ομως διπλωμα εξωτερικου, στο επιστρεφουν αμεσως γιατι δεν μπορουν να το κρατησουν. Ειναι κλασσικο τρικ που κανουν πολλοι, δεν ξερω αμα προκειτε για την ιδια περιπτωση.

YΓ: Τωρα καταλαβα οτι δεν εννοείς εξωτερικου με το ξενο, αλλα παλι μπορει να ισχυει κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Δε θα το εδινα αλλα δε μπορει να κανει και κατι τραγικο. Στο τελος μπορει ο κατοχος του διπλωματος να ισχυριστει οτι το εχασε και να μπλεξει το "αφεντικο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...