vergogc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τι μπορει να κανει καποιος με το διπλωμα που μπορει να εχασες πχ? Οι γονεις της κοπελας μου ειναι ανεργοι, και ενας τυπος που εχει ενα εργοστασιο, τους ζητηση μεσω ενος υπαλληλου του που τυχαινει να ειναι συγγενης τους, το διπλωμα της μητερας της κοπελας μου για λιγο καιριο, και σαν ανταλλαγμα θα τους δωσει μονιμη δουλεια στο εργοστασιο. Τι μπορει να το θελει το διπλωμα της? Μιλαω για διπλωμα οδηγησης....
vergogc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ναι ομως τι; τοσα διπλωματα απο κλεμμενα πορτοφολια υπαρχουν στην μαυρη αγορα......πραγματικα δεν παει το μυαλο μου.....
kabamaru21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 να δηλωσει πρωτα οτι εχασε σε ενα ΑΤ, και μετα να του το δωσει..
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τι μπορει να κανει καποιος με το διπλωμα που μπορει να εχασες πχ? Οι γονεις της κοπελας μου ειναι ανεργοι, και ενας τυπος που εχει ενα εργοστασιο, τους ζητηση μεσω ενος υπαλληλου του που τυχαινει να ειναι συγγενης τους, το διπλωμα της μητερας της κοπελας μου για λιγο καιριο, και σαν ανταλλαγμα θα τους δωσει μονιμη δουλεια στο εργοστασιο. Τι μπορει να το θελει το διπλωμα της? Μιλαω για διπλωμα οδηγησης.... Κάτι βρωμάει πολύ. Το δίπλωμα είναι επίσημο κρατικό έγγραφο και λόγω της μορφής του μπορεί να παραχαραχτεί εύκολα (π.χ. να βάλω τη δική μου φωτογραφία στη θέση παλιού). Μπορεί να το θέλει για να γλυτώσει σε κάποιο δικαστήριο ή στη χειρότερη να προσπαθήσει να βγάλει μπλοκ επιταγών στο όνομα της μητέρας της κοπέλας σου. ναι ομως τι; τοσα διπλωματα απο κλεμμενα πορτοφολια υπαρχουν στην μαυρη αγορα......πραγματικα δεν παει το μυαλο μου..... Αυτά ειναι δηλωμένα κλεμμένα και ίσως περασμένα και στον Τειρεσία. Άμα τον μαγκώσουν με κλεμμένο δίπλωμα δεν την βγάζει καθαρή, ενώ αν έχει καθαρό δίπλωμα στα χέρια του (της μητέρας της κοπέλας σου) τότε αν τον κάνουν τσακωτό θα τα ρίξει στην μητέρα της κοπέλας σου.
athlios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το πιο πιθανο να εκανε καποια γερη μαλακια και να πρεπει να παραδωσει ενα διπλωμα για καποιο καιρο.
kazak-hool Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 μπορει να παρει καποιο μπονους επειδη εχει στην κατοχη του πολλα διπλωματα....
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 μπορει να επιασε ολα τα ποκεμον και να μαζευει τωρα διπλώματα.
ippo00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα είναι ότι ο άλλος θα μάθει αμέσως αν είναι δηλωμένο ως κλεμμένο. Προφανώς δεν θα κρατήσει την δουλειά. Δεν μπορώ να σου πω τι μπορεί να κάνει αλλά θα το επαναλάβω επιδή είναι σημαντικό. Σε καμία περίπτωση μην δανίσει προσωπικά της έγγραφα.
Dimitris362 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 σε περιπτωση που παρεις κληση απο καμερα τροχαιας, σου ζητανε να παραδωσεις το διπλωμα σου για Χ μερες, και συ μπορεις να ισχυριστείς οτι οδηγουσε ο οποιοσδηποτε και να παραδωσεις εκεινο νομιμα. Εαν παραδωσεις ομως διπλωμα εξωτερικου, στο επιστρεφουν αμεσως γιατι δεν μπορουν να το κρατησουν. Ειναι κλασσικο τρικ που κανουν πολλοι, δεν ξερω αμα προκειτε για την ιδια περιπτωση. YΓ: Τωρα καταλαβα οτι δεν εννοείς εξωτερικου με το ξενο, αλλα παλι μπορει να ισχυει κατι παρομοιο.
athlios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δε θα το εδινα αλλα δε μπορει να κανει και κατι τραγικο. Στο τελος μπορει ο κατοχος του διπλωματος να ισχυριστει οτι το εχασε και να μπλεξει το "αφεντικο".
antonl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δε ρωτάει τι το θέλει; Όχι ότι και καλά θα πει την αλήθεια αλλά έστω από περιέργεια τι θ απαντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα