lamousis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα!!!! Έχω ένα πρόβλημα με τα Windows NT Server (sp6) και το δίκτυο. Δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου στο δίκτυο κ η κάρτα δικτύου δεν παίρνει καν IP. To error που βγάζει στο event viewer είναι " The semaphore timeout period has expired ". Έχω αλλάξει κάρτα δικτύου κ τπτ. Έχω βάλει καινουριους drivers κ πάλι τπτ. Έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει τους drivers της κάρτας δικτύου κ πάλι τπτ. Δεν μπορώ να κάνω format και να πετάξω τα NT και να βάλω τουλάχιστον XP γιατί χρησιμποιούν ένα πρόγραμμα (το abekt) του οποίου η έκδοση που υπάρχει δε δουλεύει πουθενά αλλου και επειδή το δίκτυο στο συγκεκριμένο μηχάνημα χρειάζεται πρέπει να λυθρί το πρόβλημα νε τα Windows. Έχω ψάξει στο google και πάλι από αυτά που βρήκα δεν έγινε δουλειά. Μπορεί κανένας να βοηθήσει;;;;;; Ευχαριστώ
Candlemass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το error που σου βγάζει αφορά 100% το λειτουργικό. Γενικά, οι σηματοφόροι είναι μεταβλητές που μετράνε τα σήματα αφύπνισης για την εναλλαγή των διεργασιών, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα από την ταυτόχρονη ενημέρωση του κοινού τμήματος μνήμης (αμοιβαίος αποκλεισμός). Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να ελέγξεις πρώτα τη RAM (π.χ. με Memtest86+) και μετά να επανεγκαταστήσεις τα NT (αν δεν γίνεται να βάλεις άλλο λειτουργικό). Πάντως, ό,τι δούλευε στα NT δούλευε και στα 2000 απ' ότι θυμάμαι, και επίσης τσέκαρα το abekt και υποστηρίζει όλα τα μοντέρνα λειτουργικά στην τελευταία έκδοσή του. Φαντάζομαι θα κοστίζει η αναβάθμιση για να μην τη σκέφτεσαι ε;
lamousis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα με το abekt είναι στην άδεια! (δλδ οικονομικο) Θα δοκιμάσω να ξαναβάλω τα NT κ ότι γίνει!! Ευχαριστώ!!!
Candlemass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πάντως αφού θα κάνεις το φορματ, δοκίμασε και τα 2000. Είναι βασισμένα στον πυρήνα των ΝΤ αλλά απείρως καλύτερα στο θέμα της δικτύωσης και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το πρόγραμμα. Στη χειρότερη θα χάσεις 2 ώρες. Απ' ότι ξέρω, σε βιβλιοθήκες και ιδρύματα η MS τα δίνει δωρεάν. Επιμένω όμως να γίνει και ένας έλεγχος της RAM με το memtest αν δεν τον έχεις ήδη κάνει.
lamousis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μας δινουν δωρεαν μια αναβαθμισμενη εκδοση του abekt οπότε δεν υπάρχει περιορισμός για φορματ! Έκανα έλεγχο και με το memtest86 κ δεν άλλαξε κάτι! Η τελευταία λύση ήταν να απεγκαταστήσω κ να ξαναεγκαταστήσω το TCP/IP αλλά κ πάλι τπτ. Οπότε πάμε σε φορματ και σε Windows 2000 αναγκαστικά! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα