Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας βρούμε ένα όνομα για την οργάνωση με κανά ΛΛΛΛΛΛ μέσα γιατί το καμόρα δεν ΜΕ κάνει για ΣαΛΛΛΛΛόνικα!!!

android.png

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας βρούμε ένα όνομα για την οργάνωση με κανά ΛΛΛΛΛΛ μέσα γιατί το καμόρα δεν ΜΕ κάνει για ΣαΛΛΛΛΛόνικα!!!

13feb6-ice-town.jpg

Δημοσ.

Ο μεγαλοδημοσιογράφος της ΕΤ3 ήδη πλήρωσε εγγύηση 200.000 ευρώ και τον άφησαν ελεύθερο. Οι περισσότεροι θα πληρώσουνε για εγγυήσεις από τα μαύρα και θα μείνουν έξω.

Δημοσ.

υποθετω δεν υπαρχει νομος που να μην εχει ολα αυτα που μερικοι κανουν σαν να τα βλεπουν 1η φορα...

και τα ενεχυροδανειστηρια στο κολπο ειναι.

στην αθηνα με 6μυρια κοσμο δεν βρηκαν κανεναν να πιασουν:P

τυχαια βγηκε το θεματακι οταν πηγαινουμε για μειωσεις μισθων και 3ο κουρεμα και και και...

Δημοσ.

Είναι λυπηρό να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα στη συμπρωτεύουσα.

Η Μακεδονία περνάει μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά είμαι αισιόδοξος πως τελικά θα αποδοθεί δικαιοσύνη όσο ψηλά και

αν βρίσκονται οι υπεύθυνοι.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Αλλά πάνω απ' όλα, έχω εμπιστοσύνη στους άρχοντες που εκλέγονται χρόνια τώρα από τον σοφό λαό της Μακεδονίας.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Όλοι πρέπει να στρατευθούμε ενάντια στη διαφθορά που καταδυναστεύει την υγιή επιχειρηματικότητα, και καταλύει κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας εις βάρος, φυσικά, του ασθενέστερου.

Ειδικά αυτή την εποχή που διανύουμε μια κρίσιμη καμπή, ίσως την κρισιμότερη της νεότερης ιστορίας μας, πρέπει να επιδείξουμε θάρρος και αποφασιστικότητα, και να παραμερίσουμε έχθρες και εγωισμούς.

Χρόνια πολλά και.. καλά μασκαραλίκια.

Δημοσ.

Είναι λυπηρό να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα στη συμπρωτεύουσα.

Η Μακεδονία περνάει μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά είμαι αισιόδοξος πως τελικά θα αποδοθεί δικαιοσύνη όσο ψηλά και

αν βρίσκονται οι υπεύθυνοι.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Αλλά πάνω απ' όλα, έχω εμπιστοσύνη στους άρχοντες που εκλέγονται χρόνια τώρα από τον σοφό λαό της Μακεδονίας.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Όλοι πρέπει να στρατευθούμε ενάντια στη διαφθορά που καταδυναστεύει την υγιή επιχειρηματικότητα, και καταλύει κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας εις βάρος, φυσικά, του ασθενέστερου.

Ειδικά αυτή την εποχή που διανύουμε μια κρίσιμη καμπή, ίσως την κρισιμότερη της νεότερης ιστορίας μας, πρέπει να επιδείξουμε θάρρος και αποφασιστικότητα, και να παραμερίσουμε έχθρες και εγωισμούς.

Χρόνια πολλά και.. καλά μασκαραλίκια.

Όχι ότι στηρίζω Ζορρό, αλλα να.. τέτοιες μέρες είμαι περήφανος για τους πολιτικούς που έχει βγάλει η πρωτεύουσα. O σοφός λαός της πρωτεύουσας. Είναι πολύ καλύτεροι από τους μασκαράδες εδώ πάνω, η αλήθεια να λέγεται. facepalm.jpg

Δημοσ.

Ο Πανίκας με τη δηλωσή του <<οι περισσότεροι από αυτούς είναι φίλοι μου και εγώ δεν εγκαταλείπω τους φίλους μου>> δείχνει μεγαλείο ψυχής.

Όπως και η μείωση του προστίμου σε πρατηριούχο (μακαρίτη πλέον) που παρανομούσε.

Το αλάνθαστο κριτήριο των βορειοελλαδιτών, τον έχει <<καταδικάσει>> να είναι στις επάλξεις για τα καθημερινά προβληματά τους.

Δημοσ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο μεγαλοδημοσιογράφος με περιοριστικούς όρους!

Ήδη αρχίσαμε. Να δούμε αν θα μείνει κανένας μέσα.

Δημοσ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο μεγαλοδημοσιογράφος με περιοριστικούς όρους!

Ήδη αρχίσαμε. Να δούμε αν θα μείνει κανένας μέσα.

κάτσε ρε μάστορα, ακόμη δεν γίνανε δικαστήρια, δεν καταδικάστηκε κανένας.

Δημοσ.

εν τω μεταξύ γίνανε και άλλες αντίστοιχες συλλήψεις μαφιόζων σε όλη την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό (δεν έχω πρόχειρα λινκ από τις εφημερίδες). Πιάσαν κι έναν νονό Γεωργιανό καταζητούμενο από την Ιντερπολ

έντιτ:

Ως εγκέφαλος διεθνούς κυκλώματος κακοποιών, το οποίο δραστηριοποιείται σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και ενέχεται σε πλήθος βίαιων εγκλημάτων, είναι ο Γεωργιανός, ηλικίας 51 ετών, που συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλιαγμένη.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στον συλληφθέντα έχει απονεμηθεί ο τίτλος «Vor V Zakone»(κλέφτης στο πλαίσιο του νόμου), διάκριση η οποία απονέμεται από εγκληματικές οργανώσεις ανατολικών ευρωπαϊκών χωρών σε ανώτατα μέλη των οργανώσεων αυτών που έχουν εκτίσει ποινές πολυετούς κάθειρξης και, ενώ γνώριζαν σημαντικά στοιχεία για τη δομή των εγκληματικών οργανώσεων, δεν τα αποκάλυψαν στις Αρχές και δεν συνεργάστηκαν μαζί τους για να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων που προβλέπει η νομοθεσία στις περιπτώσεις αυτές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η διεθνής αυτή οργάνωση ελέγχει τις εγκληματικές δραστηριότητες ρωσικών και γεωργιανών οργανώσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη, εισπράττοντας ποσοστό από τα έσοδα που προκύπτουν από την εγκληματική τους δραστηριότητα.

μπορεί να σχετίζονται

Δημοσ.

Εκτός απο την καταδίκη υπάρχει και η προφυλάκιση.

Μιλάμε για σύσταση εγκληματικής συμορίας όχι για τίποτα οφειλές 100 ευρώ στο ΙΚΑ :shifty:

Δημοσ.

Εκτός απο την καταδίκη υπάρχει και η προφυλάκιση.

Μιλάμε για σύσταση εγκληματικής συμορίας όχι για τίποτα οφειλές 100 ευρώ στο ΙΚΑ :shifty:

ξέρεις την θέση του "μεγαλοδημοσιογράφου" στη συμμορία, και γενικά το ρόλο του σε όλην την υπόθεση;

Προφανώς δεν κρίθηκε απαραίτητο να μείνει προφυλακισμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...