kfyros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 όπως έγραψαν και αρκετοί παραπάνω, είναι πολύ ψηλό το επίπεδο στο Ανοιχτό.. Όσοι νομίζανε ότι θα παίρνανε ένα πτυχίο στον ελεύθερο χρόνο τους με το Α. Πανεπιστήμιο, και γραφτήκανε για αυτό το λόγο, γελαστήκανε άσχημα.. Όσον αφορά επαγγελματική καταξίωση, στην Ελλάδα , δεν ξέρω. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα "φουλτάιμ" πανεπιστήμια. Ίσως γιατί αυτοί που γράφονται ξέρουν τι θέλουν και δεν το κάνουν για χαβαλέ..
Marria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι καλυτερο απο το 'φουλταιμ΄ πανεπιστημιο. Με την εννοια οτι στα κανονικα πανεπιστημια, εχεις και εργαστηρια, εχεις και πιο αμεση επαφη με τον καθηγητη. Στο τμημα που πηγαινα θα προτιμουσα να ειχε και καποιο ειδος φροντιστηριου για τα παιδια που δεν γνωριζαν. Αλλιως θα επρεπε να κατσεις να τα μαθεις μονος σου (αδυνατον για καποιον που αρχιζει χωρις γνωσεις πληροφορικης). Εξαλλου και τα λεφτα που εδωσα τα βρισκω υπερβολικα για αυτα που δινει το πανεπιστημιο. Για επαγγελματικη αποκατασταση, ηξερα ατομα, που ηρθαν στο τμημα Πληροφορικης αποκλειστικα για το μεσον που προσφερει το πανεπιστημιο να προσληφτεις μετα ως καθηγητης σε σχολειο.
rikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το ανοιχτό πανεπιστήμιο Κύπρου το εχει κοιτάξει κανείς? Είναι αρκετά πιο φτηνό, κάπου 350 ευρώ η θεματική ενότητα.
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το ανοιχτό πανεπιστήμιο Κύπρου το εχει κοιτάξει κανείς? Είναι αρκετά πιο φτηνό, κάπου 350 ευρώ η θεματική ενότητα. αληθεια τι παιζει με αυτο? γιατι απο οτι εχω ακουσει, χρησιμοποιει καθηγητες του ΕΑΠ...
Marria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το ανοιχτό πανεπιστήμιο Κύπρου το εχει κοιτάξει κανείς? Είναι αρκετά πιο φτηνό, κάπου 350 ευρώ η θεματική ενότητα. Μπηκα για να δω τι προγραμματα σπουδων εχει, και τι προγραμματα προσφερει. Μου εκατσε καπως πως το Homepage το εχουν μεταφρασει ως Οικοσελιδα 350 ευρω ειναι καθε Θεματικη Ενοτητα. Για μεταπτυχιακους ειναι 1350 ευρω καθε ΘΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα