kavros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά , χρειάζομαι την βοήθεια σας για την σύνθεση ενός νέου desktop το οποίο προορίζεται για χρήση autocad. Έχουμε και λέμε: Ποσό που διαθέτουμε :1000 € Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε : Ίντερνετ και autocad Στην σύνθεση χρειαζόμαστε: πληκτρολόγιο ποντίκι οθόνη και ηχεία Θα ήθελα τα κομμάτια του πύργου να είναι από ενα κατάστημα το οποιο θα τα συναρμολογήσει ,δεν μας πειράζει η οθόνη να είναι από διαφορετικό. Δεν θα αγοράσω λειτουργικό σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας !
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 To πέρασα το budget μια και θες mouse/keyboard/ηχεία αλλά νομίζω είναι καλό και αξίζει
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τι είδους AutoCad; 2d? 3d? Raster Design? Mέγεθος αρχείων; είδος σχεδίου;
kavros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τι είδους AutoCad; 2d? 3d? Raster Design? Mέγεθος αρχείων; είδος σχεδίου; το pc δεν ειναι δικο μου αλλα υποθέτω οτι θα χρειαστεί για 3d θα ρωτησω παντως, και θα σας ενημερωσω. To πέρασα το budget μια και θες mouse/keyboard/ηχεία αλλά νομίζω είναι καλό και αξίζει ευχαριστώ αλλη μια φορα για την τρομερή σύνθεση σου. ποιο καταστημα ειναι ? σκέφτομαι να βγάλω τον hdd η τον ssd?
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Από το msystems.gr είναι. Επειδή δεν ξέρω αν θα βολευτεί με τον 60άρι ssd δεν ξέρω τι να προτείνω. Δεν παίζει κάποιος εξωτερικός να βολευτεί προσωρινα;
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ε με τις υποθέσεις μειώνεις/αυξάνεις το κόστος. Εγω θα πώ την άποψη μου μέχρι εκεί που γνωρίζω και τέλος. Το autocad για 2D, δεν ειναι κάνα φοβερό πρόγραμμα. Τουλάχιστο για τους "κοινούς" μηχανικούς, που ασχολούνται με τοπογραφικά τυπικά,οικοδομικές άδειες και συναφή. Και ένα πισι 5ετίας "κάνει" τη δουλειά και πολλοί έχουν ακόμη παλιά μηχανήματα. Εαν ομως αρχίσουν οι φωτορεαλισμοί,rendering και πιο εξειδικευμένες εργασίες αλλάζει το πράγμα. Πχ για raster design και παρεμφερή, δυνατός επεξ. και άφθονη μνήμη (8GB+) είναι μαστ. Εννοείται για 64μπιτ μιλάμε πάντα. Επίσης SSD να αφήσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επάνω στο μηχάνημα και όχι τόσο μικρό. Autocad 64bit,λειτουργικό και όλο και κάποιο άλλο σχεδιαστικό,κάνα office, γέμισε ο μισός σκληρός. Εμπειρικά μιλώ πάντα, σαν κατοχος raptors παλιότερα και SSD τώρα.
kavros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Από το msystems.gr είναι. Επειδή δεν ξέρω αν θα βολευτεί με τον 60άρι ssd δεν ξέρω τι να προτείνω. Δεν παίζει κάποιος εξωτερικός να βολευτεί προσωρινα; δν υπάρχει εξωτερικώς δυστυχώς . Μάλλον να βρουμε ένα μεγαλύτερο ssd ε? Ε με τις υποθέσεις μειώνεις/αυξάνεις το κόστος. Εγω θα πώ την άποψη μου μέχρι εκεί που γνωρίζω και τέλος. Το autocad για 2D, δεν ειναι κάνα φοβερό πρόγραμμα. Τουλάχιστο για τους "κοινούς" μηχανικούς, που ασχολούνται με τοπογραφικά τυπικά,οικοδομικές άδειες και συναφή. Και ένα πισι 5ετίας "κάνει" τη δουλειά και πολλοί έχουν ακόμη παλιά μηχανήματα. Εαν ομως αρχίσουν οι φωτορεαλισμοί,rendering και πιο εξειδικευμένες εργασίες αλλάζει το πράγμα. Πχ για raster design και παρεμφερή, δυνατός επεξ. και άφθονη μνήμη (8GB+) είναι μαστ. Εννοείται για 64μπιτ μιλάμε πάντα. Επίσης SSD να αφήσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επάνω στο μηχάνημα και όχι τόσο μικρό. Autocad 64bit,λειτουργικό και όλο και κάποιο άλλο σχεδιαστικό,κάνα office, γέμισε ο μισός σκληρός. Εμπειρικά μιλώ πάντα, σαν κατοχος raptors παλιότερα και SSD τώρα. ευχαριστω για τις πληροφοριες θα σε ενημερωσω για την χρηση του autocad που προοριζεται.αν και εχω την εντυπωση πως τωρα θα ξεκινησει να μαθαινει και θελει κατι που να μπορει να καλυψει ολες τις αναγκες.αλλα για να μην σε μπερδεύω σε λιγη ωρα θα ξερω και θα ποσταρω. @karmen οι τιμες που εχει στην εικονα ειναι διαφορετικες με το καταστηματος μηπως ειναι χωρις φπα ,α στο συνολο βαζει το φπα οκ καταλαβα.
kavros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 @kanesaxo η χρήση του autocad θα είναι 3d ,το μέγεθος των αρχείων 2 με 3 mb και τo είδος dwg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα