Candlemass Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πιο πάνω είπα οτι έχω βγάλει τελείως το BOOT from LAN από τα BIOS.Πώς θα καταλάβω αν ο δίκσος είναι στα τελευταία του; Το είδα, αλλά άλλο να του αλλάξεις priority στο boot sequence και άλλο να το απενεργοποιήσεις τελείως (ανάλογα και το BIOS βέβαια). Για το 2ο το είπα πιο πολύ. Ο δίσκος απ' ότι βλέπω είναι 500άρης, πόση ώρα σου έκανε σκαν το sentinel; Αν διήρκεσε λεπτά, σου έκανε quick scan που σου λέει χοντρικά τι γίνεται και δεν είναι πολύ έγκυρο. Απλά σε υποψιάζει ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να κάνεις full scan με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα (δεν βλέπω σχετική επιλογή στο sentinel, χρησιμοποίησε το hd tune). Απλα για 500GB θα διαρκέσει κάνα 2ωρο+. Όλα αυτά αφού ελέγξεις καλώδια, σκόνες, κατσαρίδες κλπ που σου είπαν και παραπάνω.
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το scan με το sentinel ούτε 10 λεπτά δεν έκανε και εμένα δεν μου φένεται έγκυρο.Θα κάνω full scan με το hd tune να δω αν έχει πρόβλημα ο δίσκος...
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 To δε σου φαίνεται έγκυρο δε ξέρω που το στηρίζεις. (Μπορεί να μην είναι 9% αλλά να είναι 19%. Ομως έχει πρόβλημα) Αλλά αν θες να σιγουρευτείς κατέβασε το seatools που είναι από τη μαμα του δίσκου και δες Α εννοείται τα αρχεία σου τα πήρες ε; Αν όχι πάρε ότι έχει μείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα