Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πήρα σήμερα από το Praktiker 5 λαμπτήρες Philips Tornado E14 σπιράλ, των 740 lumens θερμού χρώματος. Αμ έλα που τους βάζω στο φωτιστικό και οι 4 είναι ψυχρού! Τα κουτιά τους γράφουν "warm white 2700K", δεν έκανα κανένα λάθος. Πάνω στο γραφείο μου έχω τις ανοιγμένες συσκευασίες! God almighty! Εν τω μεταξύ, παρατήρησα αυτά που γράφουν στο πλάι και ενώ ο μόνος λαμπτήρας θερμού έχει κωδικό "WW 827", οι υπόλοιποι έχουν κωδικό "CDL 865". Λογικά το "WW" σημαίνει warm white, ενώ το "CDL" cool daylight; Για καλή μου τύχη κράτησα σφραγισμένους τους δύο από τους τέσσερις που είναι ψυχρού. Μόλις την έπαθα με τον πρώτο άρχισα να ψάχνομαι και είδα τους κωδικούς. Οπότε μπορώ να πω αύριο που θα ξαναπάω «άνοιξέ τους και δοκίμασέ τους». Τέλος πάντων. Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ; Αύριο θα ξαναπάω και θα ζητήσω να μου τους αλλάξουν, ελέγχοντας τους κωδικούς πριν πάρω τους νέους. Αλλά επειδή πολύ φοβάμαι ότι δε θα είναι και τόσο πρόθυμοι, τι θα πρέπει να κάνω; Πως χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις;
pournaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πήρα σήμερα από το Praktiker 5 λαμπτήρες Philips Tornado E14 σπιράλ, των 740 lumens θερμού χρώματος. Αμ έλα που τους βάζω στο φωτιστικό και οι 4 είναι ψυχρού! Τα κουτιά τους γράφουν "warm white 2700K", δεν έκανα κανένα λάθος. Πάνω στο γραφείο μου έχω τις ανοιγμένες συσκευασίες! God almighty! Εν τω μεταξύ, παρατήρησα αυτά που γράφουν στο πλάι και ενώ ο μόνος λαμπτήρας θερμού έχει κωδικό "WW 827", οι υπόλοιποι έχουν κωδικό "CDL 865". Λογικά το "WW" σημαίνει warm white, ενώ το "CDL" cool daylight; Για καλή μου τύχη κράτησα σφραγισμένους τους δύο από τους τέσσερις που είναι ψυχρού. Μόλις την έπαθα με τον πρώτο άρχισα να ψάχνομαι και είδα τους κωδικούς. Οπότε μπορώ να πω αύριο που θα ξαναπάω «άνοιξέ τους και δοκίμασέ τους». Τέλος πάντων. Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ; Αύριο θα ξαναπάω και θα ζητήσω να μου τους αλλάξουν, ελέγχοντας τους κωδικούς πριν πάρω τους νέους. Αλλά επειδή πολύ φοβάμαι ότι δε θα είναι και τόσο πρόθυμοι, τι θα πρέπει να κάνω; Πως χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις; Μην εισαι αρνητικος πριν ακομη πας εκει. Πιστευω θα σου λυσουν το προβλημα, ειδικα απο τη στιγμη που εχεις αποδεδειγμενα δικιο με στοιχεια. Ειδικα για το πρακτικες δεν εχω ακουσει κακα λογια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πήρα σήμερα από το Praktiker 5 λαμπτήρες Philips Tornado E14 σπιράλ, των 740 lumens θερμού χρώματος. Αμ έλα που τους βάζω στο φωτιστικό και οι 4 είναι ψυχρού! Τα κουτιά τους γράφουν "warm white 2700K", δεν έκανα κανένα λάθος. Πάνω στο γραφείο μου έχω τις ανοιγμένες συσκευασίες! God almighty! Εν τω μεταξύ, παρατήρησα αυτά που γράφουν στο πλάι και ενώ ο μόνος λαμπτήρας θερμού έχει κωδικό "WW 827", οι υπόλοιποι έχουν κωδικό "CDL 865". Λογικά το "WW" σημαίνει warm white, ενώ το "CDL" cool daylight; Για καλή μου τύχη κράτησα σφραγισμένους τους δύο από τους τέσσερις που είναι ψυχρού. Μόλις την έπαθα με τον πρώτο άρχισα να ψάχνομαι και είδα τους κωδικούς. Οπότε μπορώ να πω αύριο που θα ξαναπάω «άνοιξέ τους και δοκίμασέ τους». Τέλος πάντων. Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ; Αύριο θα ξαναπάω και θα ζητήσω να μου τους αλλάξουν, ελέγχοντας τους κωδικούς πριν πάρω τους νέους. Αλλά επειδή πολύ φοβάμαι ότι δε θα είναι και τόσο πρόθυμοι, τι θα πρέπει να κάνω; Πως χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις; Δεν νομιζω να δυσκολευτεις σε κατι. Θα σου αλλαξουν τα φωτα στο πρακτικερ (κυριολεκτικα ελπιζω και οχι μεταφορικα). Περαν της πλακας, παρε συσκευασιες/λαμπες/αποδειξη και πηγαινε και εξηγησε τους. Στη χειροτερη θα σου δωσουν πιστωτικο να παρεις αλλες λαμπες, στην καλυτερη παιρνεις πισω τα χρηματα. Και θα το κανουν, μην ανησυχεις. Αν πεσεις σε κανεναν χαλβα υπαλληλο που θα προσπαθει να σε πεισει οτι ετσι και γιουβετσι και οτι ειναι ειδικος τυπος που ναι μεν ειναι 2700κ και ζεστο φως αλλα φαινεται σαν κρυος και μπλαμπλα, απλα η ζητα να μιλησεις με αλλο υπαλληλο η με αλλο προισταμενο καλυτερα. Που χλωμο, αλλα λεμε τωρα.
Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μα δε θέλω τσαμπουκάδες, ιστορίες ή τίποτα τέτοιο. Τις σωστές λάμπες θέλω! Εάν δε κάνουν μανούρα και μου κόψουν πιστωτικό έχει καλώς. Απλά με όλα που ακούγονται για το πως φέρονται τα μεγάλα μαγαζιά στον πελάτη άρχισα ήδη να ανησυχώ. Λέτε να πάρω και τη «σωστή» λάμπα μαζί για να τους δείξω τον κωδικό της; Ή δε χρειάζεται; Αυτή προφανώς τη θέλω, δε χρειάζεται καμιά αλλαγή. Οι υπόλοιπες 4 είναι το θέμα.
LiquidOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εν τω μεταξύ, παρατήρησα αυτά που γράφουν στο πλάι και ενώ ο μόνος λαμπτήρας θερμού έχει κωδικό "WW 827", οι υπόλοιποι έχουν κωδικό "CDL 865". Λογικά το "WW" σημαίνει warm white, ενώ το "CDL" cool daylight; 827 σημαινει 2.700 Kelvin και 865 6.500 Kelvin. Εφόσον άλλο αναγράφουν τα κουτιά και άλλο οι λάμπες, προφανώς είναι λάθος συσκευασίας και οφείλουν να στις αλλάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα