Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα διαθέτω κοντά στα 200€(και λιγότερα αν είναι δυνατόν) για pc για απλή χρήση. Κανένα ειδικό προγράμμα και οθόνη(lg 17'') ποντίκι πληκτρολόγιο εχω. Είμαι θες/νίκη. Δεν Έχω πρόβλημα με τα καταστήματα αρκεί να έχει εγγύηση. Το συναρμολογω μόνος και δεν θέλω λειτουργικό.

Δημοσ.

T0m 200euro καινούριο έστω και για απλή χρήση δεν βγαίνει. Μόνο ο δίσκος στην καλύτερη θα κάνει 70-80ευρώ

Πες 20-30 οι ραμ πιάσαμε το 100άρικο. Χωρίς κουτί, μητρική, επεξεργαστή, τροφοδοτικό κλπ

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα ddr2 μνήμες και 80αρι σκληρό τσάμπα. Δεν βρίσκω mobo γιατι όλες πλέον είναι για καινουρια συστηματα ddr3 κτλ. Δεν δίνω λεφτά γιατι είναι για τον πατέρα μου που μπαίνει Ίντερνετ και βλέπει καμία ταινία.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις κάτι τέτοιο

Με 200 δεν γίνετε.80-100 κάνει ο δίσκος

Με 200 ευρα μηχάνημα δεν πέρνεις.Τουλάχιστον 300,και φτιάχνεις κάτι, εχθός άμα πάρεις PC για Office,αλλά....

Δημοσ.

Ανέφερα πως σκληρός υπάρχει. Και το μηχάνημα είναι για συνταξιούχο που θέλει να βλέπει καμία ταινία και να μιλάει στο Skype. Ευχαριστώ για τις προτάσεις απλα να αναφέρω πως θα πάρω κουτί με psu που βγαίνει πιο φθηνά.

Δημοσ.

Ανέφερα πως σκληρός υπάρχει. Και το μηχάνημα είναι για συνταξιούχο που θέλει να βλέπει καμία ταινία και να μιλάει στο Skype. Ευχαριστώ για τις προτάσεις

Sorry δεν το είδα.

Τότε πας στην σύνθεση του rafail

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...