Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην αρχιζουμε καινουργιο νημα,ποια ειναι η αγαπημενη σας μαρκα καφε φιλτρου?(Γαλλικος)Και για ποιο λογο?

Δημοσ.

Douwe Egberts Καραμέλα

Αφεθείτε στον πειρασμό της καραμέλας…

Το άρωμα και η γεύση της, συνδυάζονται αρμονικά με διακριτικές νότες βανίλιας για να σας παρασύρουν σε στιγμές πραγματικής απόλαυσης.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι οντως καλος για την τιμη του. βεβαια η ιδια γευση απο coffeeway ειναι κλασεις ανωτερη αλλα και ακριβοτερη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω 5 ευρώ για 250 γραμμάρια. Coffeeway έπαιρνα καραμέλα με κρέμα γάλακτος. Όλα τα λεφτά (στην κυριολεξία όμως :P )

Δημοσ.

Απο γευσεις Jacobs φουντουκι (με γαλα) αν και ψηνομαι να την αλλαξω.

Και στο αρχικο ερωτημα, η απαντηση ειναι καφετιερα για αρκετους λογους μεταξυ των οποιων οτι μπορεις να κανεις παραπανω κουπες καφε απο την πρεσσα, οτι γλυτωνεις το κατακαθι κι εσυ και το στομαχι σου και φυσικα η ευκολια παρασκευης. Στην γευση δεν χανεις σχεδον τιποτα. Προσοχη στα φιλτρα παντως και μην παιρνετε οτι ναναι. Κυριως να μην εχουν χρωστικες, διοτι στο τελος εκτος απο καφε καταληγετε να πινετε και ασπρη μπογια...

Δημοσ.

Douwe Egberts Καραμέλα

Αφεθείτε στον πειρασμό της καραμέλας…

Το άρωμα και η γεύση της, συνδυάζονται αρμονικά με διακριτικές νότες βανίλιας για να σας παρασύρουν σε στιγμές πραγματικής απόλαυσης.

Αυτοι ομως με τετοιες γευσεις(υπεροχες ειναι η αληθεια)μηπως εχουν πολλες θερμιδες?Παντως δεν σου ερχεται ορεξη για κλασσικο καφε σαν τον Black που ανεφερε η evabb?Η αλλαγη ειναι ωραια,να πινει κανεις διαφορους τυπους καφε ασχετα αν εχει καποιο τυπο που του αρεσει περισσοτερο,τι λες?

1205098725koffiegek.jpg

Θα τον ψαξω αν και δεν τον εχω δει στα supermarket της περιοχης μου.

Λα μελουαζ...

Ο La Meloise δεν ειναι ασχημος,αλλα προσωπικα στην γευση δεν μου αφηνει κατι το ιδιαιτερο.Αλλον εχεις πιει που να σου αρεσε?

Απο γευσεις Jacobs φουντουκι (με γαλα) αν και ψηνομαι να την αλλαξω.

Και στο αρχικο ερωτημα, η απαντηση ειναι καφετιερα για αρκετους λογους μεταξυ των οποιων οτι μπορεις να κανεις παραπανω κουπες καφε απο την πρεσσα, οτι γλυτωνεις το κατακαθι κι εσυ και το στομαχι σου και φυσικα η ευκολια παρασκευης. Στην γευση δεν χανεις σχεδον τιποτα. Προσοχη στα φιλτρα παντως και μην παιρνετε οτι ναναι. Κυριως να μην εχουν χρωστικες, διοτι στο τελος εκτος απο καφε καταληγετε να πινετε και ασπρη μπογια...

Ποια ειναι τα καλα φιλτρα?Τα Γερμανικα τα Mellita δεν ειναι ενταξει?

http://www.melitta.de/

Τι γνωμη εχετε για το Mellita σαν καφε?

Συνηθως πινω Carte Noire αλλα μου αρεσει να αλλαζω οσο γινεται περισσοτερο γευσεις για να δοκιμαζω και αλλες μαρκες,οτι ποιο ωραιο γιατι καθε καφες εχει την ξεχωριστη του γευση.

post-73690-0-07082500-1345615840_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι μαρκες, απλα προσεχω να ειναι διχως τεχνητες χρωστικες, πχ αυτο το πιο ασπρο κι απτο χρωμα του τοιχου... Τα μελιτα δε τα ξερω.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι μαρκες, απλα προσεχω να ειναι διχως τεχνητες χρωστικες, πχ αυτο το πιο ασπρο κι απτο χρωμα του τοιχου... Τα μελιτα δε τα ξερω.

Ενας Γιανκης φιλος μου ειπε οτι στην Αμερικη πολυ αγαπητος ειναι ο Folgers,εχει δοκιμασει κανεις και αν ναι,σε ποιο Ελληνικο supermarket τον βρηκε?Λογω κρισης εχει πεσει πολυ η ποικιλια στις μαρκες που φερνουν.

Στα Coffeway ειχα αγορασει απο Ν.Ιωνια που ειναι πολυ κοντα εκει που εργαζομαι,ενα Αμερικανικο χαρμανι και αυτο που μου εβαλε η κοπελα που ηταν εκει,με πειραξε ,ηταν πολυ βαρυς και μου εφερε ελαφρια ταχυκαρδια. :confused:

Δημοσ.

δυστυχως benign δεν νομιζω οτι θα τον βρεις στην ελλαδα. τον εχω ψαξει κι εγω δεκαδες φορες και στο σαιτ τους αλλα δεν τον εχω βρει. κριμα κι ειναι εξαιρετικος καφες. απο την αλλη εδω που ειμαι δεν βρισκω ουτε εναν καφε γευση πχ καραμελα, βανιλια κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...