Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επιβιωση δεν διευκρινιστηκε απο τον ts, οποτε το σχολιο του apd που ειναι πρακτικα αδυνατο να αναφερεται σε ατομα που κανουν "αγωνα για επιβιωση".

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που μενεις και ειναι μονο 20 ευρώ ;;; Εγω ξερω για 100+ καθε μηνα...

Ξεχασες ΔΕΗ , φορους ,ΝΕΡΟ και αλλα εξοδα ρουχα ,Service Αυτοκινητου, ζημιες σε συσκευες κτλ

δεν έβαλε και την θέρμανση.Βενζίνη είναι στο όριο 100Ε, ανάλογα και το πως πάει στη δουλειά ο καθένας

κάπου στα 900Ε είναι τα έξοδα για τα βασικά

Υγ μια χαρά τα λέει ο apd453

Δημοσ.

cthulhucarbide

Αυτο που βαζεις σε bold δεν αποτελει διευκρινηση. Το ποστ του paredwse απο κατω ακριβως ειναι οτι σου λεω κι εγω.

Ομως ας δεχτω οτι μιλαμε για την "στοιχειωδη επιβιωση". Δηλαδη στεγη και φαγητο.

Aρα το σχολιο του apd ειναι οτι ειπα: Offtopic και ευφυολογημα, ξερεις απο αυτα τα πετυχημενα "κοινωνικης κριτικης" που κραζουμε τα παντα σε καθε ευκαιρια. Προφανως δεν αφορα καποιον που εχει θεμα επιβιωσης.

Και εν τελει εγω δεν απαντησα στο σκελος της επιβιωσης, απαντησα σε αυτο που εγραψε ο apd, λες και αυτος που εχεις τι συνηθειες που περιγραφει ο apd πρεπει να νιωθει τυψεις.

Δημοσ.

Αν εχεις νοικι κ αμαξι 1000 δεν φτανουν.

Φτανει και παραφτανει. Τοσα λεφτα εβγαζα -μαζι- με τα μπουρμπουρια μου τους καλους μηνες και μου εμεναν κι ολας. Βεβαια εγω δεν εβγαινα εξω παρα 1 φορα το 10ημερο (και αμα) αλλα φαγητο απο εξω με τα ανατρεπομενα.

Δημοσ.

Φτανει και παραφτανει. Τοσα λεφτα εβγαζα -μαζι- με τα μπουρμπουρια μου τους καλους μηνες και μου εμεναν κι ολας. Βεβαια εγω δεν εβγαινα εξω παρα 1 φορα το 10ημερο (και αμα) αλλα φαγητο απο εξω με τα ανατρεπομενα.

ενοίκια, θέρμανση, οτε,δεη, αμάξι, σουπερ μαρκετ, ρούχα κτλ, πόσα έδινες για όλα αυτά;

Δημοσ.

Νοικι

Δεη/ευδαπ

Πετρελαιο

Βενζινη

Τηλεφωνο

Super

Ασφαλεια και σημα δια 12

Αν συμπληρωσεις αυτα και φτανουν και παραφτανουν υπολογισε μετα εξοδα ...

Γιατροι,φαρμακα.βλαβη αυτοκινητου,ελαστικα,ο μινιμουμ απαραιτητος ρουχισμος εκτος αν κυκλοφορεις που λεει ο λογος με τα βαπτιστικα.

Δημοσ.

Ο paredwse αναρωτήθηκε τι εννοεί ο op λέγοντας επιβίωση και ο apd έκανε ένα καυστικό σχόλιο γράφοντας όσα έγραψε. Η καυστικότητα είχε στόχο πρωφανώς όσους θεωρούν ότι όλα αυτά είναι άκρως απαραίτητα για την επιβίωση(και δεν είναι και λίγοι).

Ο triapoulakiakathontan παρερμήνευσε τα λόγια του απδ και διαφώνησε μαζί του λέγοντας ότι αυτά δεν είναι υπερπολυτέλειες.

Εσύ midi_ συμφώνησες με τον 3πουλάκια και εγώ σου υπενθύμησα πως δεν μιλάμε για μια μέση κατάσταση αλλά για κάποιον που απλώς πρέπει τσίμα τσίμα να επιβιώσει. Η επιβίωση ναι, δεν έχει οριστεί σαφώς από τον op αλλά όλες οι ερμηνείες της απέχουν έτη φωτός από την κατάσταση που περιγράφει ο απδ(την οποία πολλοί ασπάζονται).

Γκέγκε; Ή να τα ξαναπώ;

Δημοσ.

Μην τρελαθουμε που δεν φτανουν 1000 ....

Αν υπερκαταναλωνεις σαφως δεν φτανουν

Θα κανει κανενας την προσθεση η απλα διαφωνειτε απο συνηθεια?

Δημοσ.

ενοίκια, θέρμανση, οτε,δεη, αμάξι, σουπερ μαρκετ, ρούχα κτλ, πόσα έδινες για όλα αυτά;

Ενοικια - 260 ευρω συνολο το σπιτι (μαζι με τα κοινοχρηστα)

Θερμανση - αν ηθελα πετρελαιο εβαζα οσο ηθελα (δικο του λεβητα το σπιτι) ή το A/C περιπου 25 ευρω το μηνα στην δευτερη περιπτωση

Οτε - internet + κινητο 50 ευρω το μηνα

ΔΕΗ - 100 ευρω το μηνα

αμαξι - 80 ευρω το μηνα για βενζινες

σουπερ μαρκετ - 60 ευρω το μηνα

ρουχα - οτι χρειαζομουνα ή ηθελα πολυ, δεν μπορω να βαλω κοστος σε αυτο

Δηλαδη 260 + 25 + 50 + 100 + 80 + 60 = 575 ευρω γενικα εξοδα. Αν παιρνεις 1000 εχεις αλλα 425 ευρω για το φαγητο και την παρτυ σου γενικα. Θες να με πεις οτι δεν σε φτανουν αυτα τα λεφτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...