HERTHAN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πριν καποιες μερες σε μια μεσημεριατικη εκπομπη, ελεγε μια ξανθια, πως προτιμουσε να τρωει ενα μηνα τονο για να παρει ενα ζευγαρι παπουτσια που ειχε δει. Τι θυμα η κοπελια... και το ωραιο ειναι πως δινουν το παραδειγμα και για αλλο κοσμο. Ε δεν θελει κρεμασμα? Φταινε κι αυτοι που την βγαζουν και μιλαει στο γυαλι. Αν δεν εχει μετα να φαει ουτε τονο ας φαει τα τσοκαρα.
aris1986 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και γω ηξερα μια που κανε οικονομιές για να παρει κατι μπότες και ετρωγε μαρουλο-τονο και ριζακι για ενα μηνα παλι. Τελικα το γατακι τις ενω ελειπε στην δουλειά τις ξεσκισε την μία μποτα(ξερετε πως παιζουν με τα νυχακια τους) Αποτελεσμα νευρικός κλονισμός!
Marria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παν μετρον αριστον ή αλλιως ξοδευεις μεχρι εκει που μπορεις. Δεν χαθηκε ο κοσμος αν δεν παρεις ενα ζευγαρι μποτες που κανουν €600 , συμβιβαζεσαι και με αυτες που κανουν €100.
bluesattack Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 60 σουπερ μαρκετ το μηνα ναι γιατι, περιεργο? Θα τρως τουλαχιστον 10 - 12 ωρες την ημερα στη δουλεια σου, σαν τι θα χρειαστεις απο το σουπερ μαρκετ? Mηπως τρως στο μαγαζι ?
HERTHAN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και γω ηξερα μια που κανε οικονομιές για να παρει κατι μπότες και ετρωγε μαρουλο-τονο και ριζακι για ενα μηνα παλι. Τελικα το γατακι τις ενω ελειπε στην δουλειά τις ξεσκισε την μία μποτα(ξερετε πως παιζουν με τα νυχακια τους) Αποτελεσμα νευρικός κλονισμός! Θα φαει το γατι τωρα για να τις παει στον τσαγκαρη.
g_alkis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Με ένα μήνα συνεχόμενα τόνο πας φουλ για δηλητηρίαση λόγω υδραργύρου. Άσε που ο τόνος είναι ακριβός. Ξανθιά όνομα και πράγμα.
Marria Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Με ένα μήνα συνεχόμενα τόνο πας φουλ για δηλητηρίαση λόγω υδραργύρου. Άσε που ο τόνος είναι ακριβός. Ξανθιά όνομα και πράγμα. Μπρος στις μποτες , τι ειναι ο πονος
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Λάθος φαντάζεσαι, η κριτική είναι αναγκαία παντού και πάντα. Δε λέω ότι η δικιά μου κριτική είναι σωστή αλλά ότι είναι αναγκαία όπως και η δικιά σου. Χάνεται η δυναμική της δίκαιης κλάψας από ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα επιβίωσης όταν μου λες ότι το iphone είναι συνήθεια και το εξισώνεις με βασικά αγαθά. Γνώμη μου. Καταρχήν, Το γεγονός ότι μιλάω σε σένα παρεπιπτόντως είναι τυχαίο αφού εσύ ήσουν ένας από τους κλασικούς τυπάδες που γράφουν σατυρικά για υπηρεσίες, τηλέφωνα, αμάξια και άλλα αντικείμενα και καλά "πολυτελείας". Θα μπορούσα κάλλιστα να απαντάω στον marios_geo που έπεσε από τα σύννεφα ή στον τυχαίο Γιώργο ή Νίκο. Είναι πραγματικά λυπηρό, όχι το γεγονός ότι ασκείς ένα είδος κριτικής που κάθε άλλο παρά εποικοδομητική είναι αλλά που μπορεί να σε παίρνουν άτομα στα σοβαρά και να θλίβονται από μία γενικότερα φυσιολογική απόφαση ή σκέψη τους. Ξέρω ότι τώρα θα μου ξαναγράψεις για το εν λόγω κινητό αλλά εδώ μέσα είσαι από τους μόνους που το επαναλαμβάνουν. Το μόνο που βλέπω είναι ότι αναμασάς λόγια επειδή εσύ βλέπεις τους δέκα γνωστούς σου να κυκλοφορούν με σκισμένες φόρμες και το κινητό τελευταίας τεχνολογίας (εαν όντως ισχύει κάτι τέτοιο αν και αμφιβάλλω. θα έλεγα ότι είναι πεποίθηση βγαλμένη από τη φαντασία). Και άντε να δεχτώ το ανέκδοτό σου ότι άνθρωπος με 700 ευρώ μηνιάτικο δεν μπορεί να έχει iphone (που υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει εφικτό με τα κατάλληλα κριτήρια και κάποιο οικονομικό πλάνο αλλά με συγχωρείς, σου μιλάω με άγνωστες λέξεις τώρα...), εσύ πως χαρακτηρίζεσαι που είσαι ένα από τα άτομα που σε κάθε τέτοιο θέμα θα πεταχτούν σαν τις βούρτσες να πουν για τον ελληνάρα τον έτσι, με τον καφέ, το κινητό, το λαπτοπ και την ανύπαρκτη επιχορήγηση? Μου λες ότι η κριτική είναι αναγκαία παντού και πάντα αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό από μόνο του είναι μέγα λάθος. Ανάθεμα και αν αυτό το είδος σάπιας κριτικής έχει κάποιο θετικό αντίκρυσμα. Είναι σαν να πάει ένας φίλος του ποδοσφαίρου μέσα σε εκατοντάδες οπαδούς του παναθηναϊκού και να φωνάξει στο ξεκάρφωτο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!". Αστείο? Μπορεί. Με μεγάλες πιθανότητες να καταλήξει νοσοκομείο. Μία εκτόνωση τεστοστερόνης και ουσιαστικό νόημα κανένα. Και για να καταλήξω αναφερόμενους σε όλους που ενστερνίζονται τις απόψεις περί πολυτέλειας τύπου 24Mbps σύνδεση, ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα: α) να ασχολείστε με την διαχείριση ενός άλλου ανθρώπου ακόμα και εάν χρεοκοπήσει β) να ασπάζεστε λεγόμενα της γειτονικής κυράτσας για το εν λόγω θέμα γ) να επιμένετε στην άσκηση ανούσιας κριτικής ειδικά όταν δεν σας αφορά άμεσα ή προσωπικά δ) να προβάλλετε την εικόνα του εξαιρετικά συντηρητικού ανθρώπου ως "πρέπων" και "κοινή λογική"
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Mηπως τρως στο μαγαζι ? Ναι αλλα το πληρωνω απο την τσεπη μου, δεν ειναι τζαμπα, ουτε το νερο μας δεν ειναι τζαμπα.
REDODIN7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ας πω και εγω τι γνωμη μου, πιστευω για να ζησεις μια αρκετα μετρια ζωη δηλαδη φαει απο εξω αλλα μια φορα τη μερα μαζι με ιντερνετ και να ενοικιαζει κανα παιχνιδακι και να βαζει τιποτα στην ακρη για διακοπες ή απλα για να εχει 800 ευρω ειναι μια χαρα. Υ.Γ Για να προλαβω τα σχολια εγω ειμαι μια "ειδικη" κατηγορια ανθρωπου που βγαινει εξω για καφε σπανια και για ποτο σπανιοτατα.
apd453 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 3 πουλάκια ΟΚ έχεις δίκιο. Μαζί σου τι να πω ρε φίλε? Πλάκα μας κάνεις? Ωραία λοιπόν... το πιο ακριβό κινητό της αγοράς δεν θεωρείτε πολυτέλεια για έναν χαμηλόμισθο μισθωτό. Αυτό ισχύει μόνο στην Ελλάδα η παγκοσμίως? Και η ειρωνεία είναι πως με τέτοιο άβαταρ που έχεις, υποστηρίζεις και το ψευτολάηφσταηλ του υπερκαταναλωτικού ελληνάρα. Κάνεις λάθος φίλε. Το άβαταρ αντιπροσωπεύει την οριτζινάλε λαϊκουριά της μπέμπας προηγούμενης δεκαετίας με τα βαμμένα από σπρέι λαδομπογιάς μαύρα φανάρια δια χειρός ιδιοκτήτη. Τον κώλο μου δε τον έβγαλα έξω από αυτό που λέμε "Ελληνάρας" αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να κατανοώ το λόγο για τον οποίο μου έδειξε το κωλοδάκτυλο η Αφροδίτη της μύλου.
pamelouketo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ...αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να κατανοώ το λόγο για τον οποίο μου έδειξε το κωλοδάκτυλο η Αφροδίτη της μύλου.Μυλωνού ήτανε;Είδες το έργο "Οι Ιππείς της Πύλου";Θαυμάσια ερμηνεία απ' τη Βάνα Μπάρμπα,ε;Σκέτη μαινάδα η καργιόλα ήτανε....
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 3 πουλάκια ΟΚ έχεις δίκιο. Μαζί σου τι να πω ρε φίλε? Πλάκα μας κάνεις? Ωραία λοιπόν... το πιο ακριβό κινητό της αγοράς δεν θεωρείτε πολυτέλεια για έναν χαμηλόμισθο μισθωτό. Αυτό ισχύει μόνο στην Ελλάδα η παγκοσμίως? Το point (για να στο κάνω πιο λιανά) είναι ότι το καθένα από αυτά που ανέφερες στην αρχική σου δημοσίευση δεν κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκτηθεί ώστε να θεωρηθούν υπερπολυτέλεια. Όπως έγραψε και ο MiDi_MiLiZ, με αυτή τη πορεία, μελλοντικά η ίδια νοοτροπία ανθρώπων θα πιστεύει ότι ο καφές των δύο ευρών και οι τσίχλες είναι υπερπολυτέλεια. Όπως ξαναέγραψα, το βρίσκω άσχημο να καταπατάται κάποιου το δικαίωμα στη ψυχαγωγία ή διασκέδαση μέσω της κριτικής άλλων ατόμων.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 εγω ειμαι φοιτητης και βγαινω με 100 το μηνα και δεν νοιωθω.. μια χαρα ειμαι..οσα και να εχετε θα την βολεψετε..βεβαια ενταξη μενω στην εστια..τρωω στην λεσχη.. το καλο ειναι οτι δεν νοιωθω τυψεις οτι τρωω λεφτα απο τους γονεις μου για να καθομαι..(τα τρωω απο το μεσο φορολογουμενο πολιτη) οι φιλοι μου παιρνουν στο νερο 700..για εναν μηνα..τωρα αν αναλογιστητε πως 300-350 πανε στο νοικη και 300 στο φαγητο..αφου δεν κατεβαινουν ποτε να φανε λεσχη επειδη θελει λεωφορειο η επειδη τους ξυνιζει το φαγητο ..τελικα δεν τους μενουν και πολλα για να βγαινουν,ή αλλα πραγματα..βαλε και κοινοχρηστα,θερμανση μεσα..απορω πως τα βγαζουν περα..εγω με 100 πιο ανετα βγαινω..
REDODIN7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εγω ειμαι φοιτητης και βγαινω με 100 το μηνα και δεν νοιωθω.. μια χαρα ειμαι..οσα και να εχετε θα την βολεψετε..βεβαια ενταξη μενω στην εστια..τρωω στην λεσχη.. το καλο ειναι οτι δεν νοιωθω τυψεις οτι τρωω λεφτα απο τους γονεις μου για να καθομαι..(τα τρωω απο το μεσο φορολογουμενο πολιτη) οι φιλοι μου παιρνουν στο νερο 700..για εναν μηνα..τωρα αν αναλογιστητε πως 300-350 πανε στο νοικη και 300 στο φαγητο..αφου δεν κατεβαινουν ποτε να φανε λεσχη επειδη θελει λεωφορειο η επειδη τους ξυνιζει το φαγητο ..τελικα δεν τους μενουν και πολλα για να βγαινουν,ή αλλα πραγματα..βαλε και κοινοχρηστα,θερμανση μεσα..απορω πως τα βγαζουν περα..εγω με 100 πιο ανετα βγαινω.. Τι καλυτερη δουλεια κανεις και οικονομια κανεις και εισαι και κοντα στη σχολη οποτε πας πιο ευκολα στο μαθημα. Το θετικο ειναι οτι τωρα εχουν ιντερνετ και περναει ο χρονος ενω εμεις τοτε (2002) δεν ειχαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα