cgd_alexander Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC τις τελευταίες τρείς μέρες. Στα καλά καθούμενα κλείνει. Δεν έχω βάλει κάποια νέα συσκευή επάνω και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν όλα(το τσέκαρα)- 1fan του τροφοδοτικού 3fan του κουτιού και 1fan του επεξεργαστή. Το μόνο που δεν μπόρεσα να τσεκάρω είναι η κάρτα γραφικών γιατί είναι κλειστή σάν σε κουτί. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; (Τρέχουν windows 7 ultimate 32bit) Ευχαριστώ...
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Έχω παρατηρήσει το φαινόμενο αυτό και εγώ σε, λίγες ευτυχώς, περιπτώσεις. Προ ολίγου, μου το έκανε, ενώ έγραφα απάντηση σε μήνυμα στο forum. Το pc έκλεισε κανονικά και σταμάτησαν τα πάντα !!! Πάτησα το κουμπί εκκίνησης και αφού άνοιξε μια καρτέλα με την επιλογή είτε να συνεχίσω είτε να γυρίσω σε άλλο user (ποιον άραγε ; ), επέλεξα να συνεχίσω και επανήλθε η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν πριν από το φαινόμενο, δηλαδή, εκτός των άλλων, στην ανοικτή σελίδα που έγραφα την απάντηση !!! Σημειωτέον ότι αυτό μου έχει ξανασυμβεί μερικές φορές και δεν έχω καταλάβει σε τι οφείλεται.
cgd_alexander Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον αυτό είναι hibernate ή sleep. Ϊσως πάτησες κατα λάθος κάποιο κουμπί ή κάποιο συνδυασμό πλήκτρων που δίνει εντολή στο μηχάνημα να "κοιμηθεί" προσωρινά. Το λέω αυτό γιατί εμένα όταν επανέρχεται μέ βγάζει στην επιλογή safe mode με την αιτιολογία οτι το λειτουργικό τερματίστικε απότομα. Ευχαριστώ πάντως
ss13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά πείτε από τι αποτελείται το σύστημα σας κατεβάζοντας αυτό http://www.belarc.com/free_download.html όπως και την θερμοκρασία που έχετε κατεβάζοντας αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html να δούμε τι γίνεται !!
cgd_alexander Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Το δεύτερο πρόγραμμα το ξέρω (το έχω βάλει στο pc της δουλειάς) αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν σένσορες σε όλα τα σημεία που πρέπει. Θα τα δοκιμάσω και τα δυο πάντως. Θα ενημερώσω μετά τις 19:00. Thanks ss13
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Έχοντας βάλει σένσορες θερμοκρασίας σε πολλά εξαρτήματα του υπολογιστή, έχω 29,4 στο επεξεργαστή 38,0 στην κάρτα γραφικών 26,5 στη βάση της μητρικής 22,0 στον velociraptor που έχω τα windows και 29,5 στους άλλους δύο σκληρούς Είναι προφανές ότι, δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας, στην περίπτωσή μου
cgd_alexander Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αυτές είναι οι θερμοκρασίες με Assassin's Creed να τρέχει στο background και τα καπάκια του PC ανοιχτά. και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος... Ακούω γνώμες σύντροφοι Thanks speci.txt
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τι γνωμες να ακουσεις...κατι παιζει με τους σενσορες σου μαλλον γιατι εαν ειναι πραγματικες οι θερμοκρασιες που δειχνει το hw monitor την εβαψες.σε κανενα φουρνο μεσα το εχεις το pc? Δωσε περισσοτερα στοιχεια για τον υπολογιστη.με ανοιχτο το διπλανο μερος του κουτιου πεφτουν καθολου οι θερμοκρασιες? Δες επισης εαν παταει η ψυχτρα του επεξεργαστη καλα επανω.
stm00192 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αυτές είναι οι θερμοκρασίες με Assassin's Creed να τρέχει στο background και τα καπάκια του PC ανοιχτά. και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος... Ακούω γνώμες σύντροφοι Thanks Ειναι προφανές οτι ειτε δεν παταει η ψυκτρα σωστα στον επεξεργαστη... Ειτε δεν δουλευει το ανεμιστηρι της .. ειτε ξεραθηκε η παστα, ειτε εχεις να την καθαρισεις απο την εποχη του νωε και εχει γινει κουβερτα η σκονη! Η λυση ειναι μια... Βγαλσιμο ψυκτρας γερο καθαρισμα απο σκονες και ξεραμενη παστα... Τοποθετηση καινουργια παστα και προσεκτικη επανατοποθετηση της ψυκτρας! Μεχρι να γινουν αυτα ΜΗΔΕΝΙΚΗ χρηση του υολογιστη μιας και αποτι καταλαβαινω τον εχεις χρησιμοποιησει ηδη αρκετο καιρο σε αυτες της θερμοκρασιες στις οποιες θροτλαρει και θα τον παρεις στα χερια καμια ωρα!
makfil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Έχω παρατηρήσει το φαινόμενο αυτό και εγώ σε, λίγες ευτυχώς, περιπτώσεις. Προ ολίγου, μου το έκανε, ενώ έγραφα απάντηση σε μήνυμα στο forum. Το pc έκλεισε κανονικά και σταμάτησαν τα πάντα !!! Πάτησα το κουμπί εκκίνησης και αφού άνοιξε μια καρτέλα με την επιλογή είτε να συνεχίσω είτε να γυρίσω σε άλλο user (ποιον άραγε ; ), επέλεξα να συνεχίσω και επανήλθε η κατάσταση στην οποία βρισκόμουν πριν από το φαινόμενο, δηλαδή, εκτός των άλλων, στην ανοικτή σελίδα που έγραφα την απάντηση !!! Σημειωτέον ότι αυτό μου έχει ξανασυμβεί μερικές φορές και δεν έχω καταλάβει σε τι οφείλεται. Για το πρόβλημα που περιγράφω παραπάνω, υπάρχει κάποια ιδέα;
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για το πρόβλημα που περιγράφω παραπάνω, υπάρχει κάποια ιδέα; Για πήγαινε στο Control Panel - Power Options και δες τι έχεις βάλει ( δες την εικόνα ) !! Αυτές είναι οι θερμοκρασίες με Assassin's Creed να τρέχει στο background και τα καπάκια του PC ανοιχτά. και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος... Ακούω γνώμες σύντροφοι Thanks cgd_alexander , αυτό είναι το καλύτερο http://www.emimikos....&cat=397&page=1 το οποίο μπορείς να βρεις και στα φαρμακεία !!
makfil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για πήγαινε στο Control Panel - Power Options και δες τι έχεις βάλει ( δες την εικόνα ) !! Δεν καταλαβαίνω για ποια εικόνα μιλάς, αλλά οι ρυθμίσεις που έχω βάλει είναι ΠΟΤΕ για το display και για το Sleep.
ss13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω για ποια εικόνα μιλάς, αλλά οι ρυθμίσεις που έχω βάλει είναι ΠΟΤΕ για το display και για το Sleep. Για πες στην δική σου Επιλογές Ενέργειας πως είναι οι ρυθμίσεις σου ;
makfil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω τέτοια καρτέλα στα Win7, αλλά οι ρυθμίσεις μου είναι να μην κλείνει ποτέ το display και το Sleep.
cgd_alexander Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι προφανές οτι ειτε δεν παταει η ψυκτρα σωστα στον επεξεργαστη... Ειτε δεν δουλευει το ανεμιστηρι της .. ειτε ξεραθηκε η παστα, ειτε εχεις να την καθαρισεις απο την εποχη του νωε και εχει γινει κουβερτα η σκονη! Η λυση ειναι μια... Βγαλσιμο ψυκτρας γερο καθαρισμα απο σκονες και ξεραμενη παστα... Τοποθετηση καινουργια παστα και προσεκτικη επανατοποθετηση της ψυκτρας! Μεχρι να γινουν αυτα ΜΗΔΕΝΙΚΗ χρηση του υολογιστη μιας και αποτι καταλαβαινω τον εχεις χρησιμοποιησει ηδη αρκετο καιρο σε αυτες της θερμοκρασιες στις οποιες θροτλαρει και θα τον παρεις στα χερια καμια ωρα! Οκ. Θα το καθαρίσω και θα το τσεκάρω, αλλά ρώτησα και άλλους για τις θερμοκρασίες στα μηχανήματά τους και άκουσα για κάτι 13οC στους επεξεργαστές, μήπως να προσανατολιστώ σε υδρόψυξη; (CPU hydro cooler); Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2012 από cgd_alexander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα