ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σας . Προκειται να αγοράσω μια καινούρια συσκευή τηλεφώνου - φαξ και θα ηθελα την βοηθειά σας . Το ποσό που ειμαι διατεθιμενος να διαθέσω ειναι μεχρι 200 ευρώ περιπου . Εχω κάνει μια έρευνα αγορας στην Θεσσαλονίκη αλλα δυστυχως δεν εχω βρεί στα καταστήματα που εχω παει plaisio - multirama - κωτσόβολος media markt αρκετές μάρκες . Εχουν μόνο μια δύο μάρκες . Γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα που να έχει αρκετές μάρκες απο τηλέφωνα φαξ εδω στην Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει ? red tube, pandora, limewire gmail, pandora, limewire
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Έκανα ήδη μια αναζήτηση στο Google και βρήκα ένα σωρό από αυτές τις συσκευές.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 To ξέρω οτι εχει συσκευές το πρόβλημα ειναι οτι δεν έχουν τα καταστήματα για να αγοράσω . Και στα site τους εχει το μοντέλο αλλα οχι στο κατάστημα για να το αγοράσεις ευχαριστω για την απάντηση σου φίλε μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα