Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κινειται χρημα απαραιτητα.

Εγω μεχρι προπερσι καθε χρονο ημουν εκει και μια χαρα συμμετειχα στις παρελασεις χωρις να πληρωνω.καρναβαλι δεν ειναι αναγκαστικα γκρουπακι και στολη και μαυροδαφνη.ειναι πολλα αλλα.

android.png

Δημοσ.

Εγω αν και ζω στην Πατρα τα τελευταια 20 χρονια.......και εχω βγει και 3 φορες στην Παρελαση σε γκρουπ και μπλα μπλα μπλα......τα τελευταια 10 χρονια το τριημερο φευγω απο την πολη για καπου ποιο ησυχα!!! (ειμαι 35 χρονων)

Η πραγματικη διασκεδαση ειναι ολο το διαστημα που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ του καταληκτικου τριημερου....με ολες τις εκδηλωσεις και τα παιχνιδια!!!

Χωρις η γνωμη μου να εχει καποια ιδιαιτερη σημασια,πιστευω οτι πλεον το τριημερο ειναι για ατομα κατω απο 25 με απεριοριστες αντοχες στην ταλαιπωρια,στο ξενυχτι και το πιωμα στο νοθευμενο αλκοολ!!!

Η αισχροκερδια ειναι χρόνια φαινόμενο....οι εγκληματικες συμπεριφορες τεινουν να γινουν μονιμες (κλοπες,ναρκωτικα,μεθυσια).....γενικα ή που θα το λατρεψεις ή που θα το σιχαθεις!!!!

Γενικα παιζουν ολων των ειδων οι φασεις....και καλες και κακες!!!

Δημοσ.

Εγω αν και ζω στην Πατρα τα τελευταια 20 χρονια.......και εχω βγει και 3 φορες στην Παρελαση σε γκρουπ και μπλα μπλα μπλα......τα τελευταια 10 χρονια το τριημερο φευγω απο την πολη για καπου ποιο ησυχα!!! (ειμαι 35 χρονων)

Η πραγματικη διασκεδαση ειναι ολο το διαστημα που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ του καταληκτικου τριημερου....με ολες τις εκδηλωσεις και τα παιχνιδια!!!

Χωρις η γνωμη μου να εχει καποια ιδιαιτερη σημασια,πιστευω οτι πλεον το τριημερο ειναι για ατομα κατω απο 25 με απεριοριστες αντοχες στην ταλαιπωρια,στο ξενυχτι και το πιωμα στο νοθευμενο αλκοολ!!!

Η αισχροκερδια ειναι χρόνια φαινόμενο....οι εγκληματικες συμπεριφορες τεινουν να γινουν μονιμες (κλοπες,ναρκωτικα,μεθυσια).....γενικα ή που θα το λατρεψεις ή που θα το σιχαθεις!!!!

Γενικα παιζουν ολων των ειδων οι φασεις....και καλες και κακες!!!

Λόγω του οτι εδώ και 10 χρόνια το τελευταίο τριήμερο φεύγεις από την Πάτρα, είναι λογικό να μην έχεις εις γνώση τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συμβεί.

Τα περιστατικά που αναφέρεις παραπάνω, τα τελευταία χρόνια έχουν σχεδόν μηδενιστεί και το κλίμα στην πόλη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οτι συνέβαινε πριν από 8-10 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@jacknut συμμετεχεις στην οργανωση ή κατι τετοιο? http://www.opencarnivalpatras.gr/ το απολυτο fail.20 ποστ ολα και ολα:P

copy paste απο το περσινο τοπικ:P

το παρακατω το χω γραψει και σε αλλο φορουμ.εχω παει 4-5 φορες και ξερω και καποια πραγματα γενικοτερα με το τι παιζει και κυριως τι επαιζε απο αποψη ιδιοκτητες group,μαγαζιων.

π.χ.καποτε η εισοδος ειχε 15000 δραχμες στα μεγαλα event(στα γηπεδα,στο παλιο αρενα κτλ-δεν θυμαμαι αν ηταν για 1ή 2 μερες.στολη ειχε βγει και με 25χιλ.δρχ)

η αληθεια ειναι οτι ριξαν τις τιμες π.χ. στα μεγαλα κλαμπ το 09'ενταξει δεν ηταν 15ε αλλα 20ε(αρκετα clubs σε event/djs στην αθηνα χρεωνουν τα 2πλα+) και τραπεζι 110ε. τα ποτα στα γνωστα μπαρακια 7-10ε!.

τα ξενοδοχεια εννοειτε δεν κλεινουν μονο 1 μερα οποια τιμη και να εχουν.(αυτα ισχυουν σε ολα τα καρναβαλια!!!)

Κολλησατε με τις μαυροδαφνες οι μικρες ενα 3-5ε και οι μεγαλες 10-15ε(κοιταξτε ποσο πουλιουνται και εκτος εποχης σε καβες π.χ. Μαυροδάφνη Πατρών Οίνος Αχαία 0,75L

Τιμή με ΦΠΑ: 9.14 € )

+τι μπομπες μαυροδαφνες πως τα λετε αυτα.μιλαμε για ενα ΚΡΑΣΙ και λεtε να εμπαιναν σε διαδικασια να το νοθευαν?!!γιατι αν ειναι ετσι θα νοθευουν και τα breezer.

δεν υπερασπιζομαι το πατρινο καρναβαλι αλλα εχει καταντησει φημες+μυθος η κατασταση στο ινετ και ο καθενας λεει οτι να ναι χωρις να εχει παει απλα με διηγησεις φιλων φιλου...(και δεν αναφερομαι μονο στο πατρινο αλλα και της κοζανης-ξανθης)

----

οποιος περιμενει απο το καρναβαλι για να περασει καλα και οχι απο τον ιδιο ειναι χαμενος απο χερι..

οποιος ειναι στην Αθηνα δεν εχει δει /ζησει καρναβαλι.μακαρι να γινοντουσαν εστω και παρτυ σε σπιτια αλλα η αστυνομια θα το κλεισει το αργοτερο 3 οπου και αν μενει.Επιπλεον κανενα μεγαλο club στην Αθηνα δεν βαζει μουσικη καρναβαλιου και μεσα ολους ντυμενους..

Στην πατρα(υποθετω το ιδιο γινεται και σε ξανθη-κοζανη) εχει κοσμο χυμα στους δρομους με μουσικη +30χιλ.καρναβαλιστες κτλ .

Μπορει να σκασει το 50ε για στολη(τοσο θελει μια στολη για νοικιασμα ή αυτες που πουλανε στα μαγαζια) και συμμετεχει με την παρεα του στην παρελαση.Ενα αλλο καλο που εχει η συμμετοχη με γκρουπ ειναι οτι εχεις προσφορες για κλαμπς ,φαγητα, σημειο συναντησης το στεκι κτλ. .Τελος,εχεις μια στολη που σου μενει και εισαι 2 μερες (μερα-νυχτα) ντυμμενος.

οσο να ναι οι μικρες ηλικιες περνανε καλυτερα φανταστειτε:

1)να σαι λυκειο και να βγεις καρναβαλι με το σχολειο ή πανεπιστημια-τει κτλ.

2)να μαζευτουν 10 ατομα για υπνο σε 2αρια κτλ.

3)εχει φαση η κατασταση και κυριως αν εχεις παρεα-μεικτη-.ΑΛΛΑ

μην νομιζει κανεις οτι θα κατεβει κατω και θα πηδηξει οτι κυκλοφορει..

υπαρχει καποιος που πιστευει οτι σε οποιοδηποτε καρναβαλι υπαρχει δεν ισχυουν τα ιδια(λαμογιες)?απλα ο κοσμος ειναι λιγοτερος και δεν κανει κρα.

οσο για την καθαριοτητα εγω θυμαμαι οτι καθε πρωι καθαριζουν ολους τους δρομους-πεζοδρομια..

οι πατρινοι-ξανθιωτες-κοζανιτες που μιλατε καθε χρονο βαζουν +1 χρονο ηλικιας...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Λόγω του οτι εδώ και 10 χρόνια το τελευταίο τριήμερο φεύγεις από την Πάτρα, είναι λογικό να μην έχεις εις γνώση τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συμβεί.

Τα περιστατικά που αναφέρεις παραπάνω, τα τελευταία χρόνια έχουν σχεδόν μηδενιστεί και το κλίμα στην πόλη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οτι συνέβαινε πριν από 8-10 χρόνια.

Oτι πεις!!!!Εσυ μαλλον θα ξερεις καλυτερα!!!

Δημοσ.

Της πλακας ηταν ΚΑΙ φετος η εναρξη.Το ανεφεραν αλλωστε αρκετοι που ειναι στα δρωμενα της πολης χρονια.Αστοχη η ενεργια για εναρξη το μεσημερι,οπως ειπωθηκε σωστα αρκετος κοσμος δουλευε,το καρναβαλι τοσα χρονια "αρχιζε" βραδυ κτλ.Ειμαι Πατρα 10χρονια και τα τελευταια 3-4χρονια τα πραγματα δυστυχως φθινουν ολο και πιο πολυ.Τωρα αν ο τζακνουτ την εχει δει υπερασπιστης του θεσμου παω πασο,οπως πασο θα παει και το Καρναβαλι του...

Δημοσ.

'Εκανες λάθος. Μαζεύτηκε 1 εκατομμύριο κόσμος, αλλά δεν φαινόσαντε αφού είχαν μοιραστεί στα μικρά και πάμπολα λιλιπούτια σοκάκια και στα χιλιάδες μπαράκια της μαγευτικής αυτόν τον καιρό πόλης της Πάτρας και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άπλετο κέφι και σφυρίχτρες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...