Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε βρίσκω λάθος. ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και χωρίς χέρι. Αν όχι και πόδι να βάλεις δεν...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη κοπέλα προφανέστατα είναι παράλογη.

Ο φίλος μας αναφέρει ότι έχει καλό χαρακτήρα, καλή εμφάνιση, καλό ντύσιμο και καλό αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια έχει και τα 4 απαιτούμενα για να επιλεγεί από τη συγκεκριμένη.

Και αυτή πάει και διαλέγει έναν κακάσχημο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

ναι αυτα ειναι τα θετικα του. τα αρνητικα του δεν μας τα ειπε.

Δημοσ.

σαφως και εχω φαει κι εγω χυλοπιτες κι εχω πεσει στα πατωματα, αλλα τσιμπουρι δεν εγινα.

Μα δεν ξέρεις τι χάνεις.

(ειρωνικό, σαφέστατα. αν ισχύει, χαίρομαι για σένα)

Δημοσ.

Σε βρίσκω λάθος. ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και χωρίς χέρι. Αν όχι και πόδι να βάλεις δεν...

Μα ΔΕΝ ξερεις οτι γουσταρεις ;) Αυτη ειναι και η σημασια του χεριου. Κακα τα ψεματα εχετε πολυ καλυτερη ανταποκριση σε αυτο παρα στα οποιαδηποτε λογακια.

Δημοσ.

Τότε ΑΝ δεν ξέρουμε ότι γουστάρουμε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στον πάνω και στον κάτω όροφο.

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει

Δημοσ.

Μα ΔΕΝ ξερεις οτι γουσταρεις ;) Αυτη ειναι και η σημασια του χεριου. Κακα τα ψεματα εχετε πολυ καλυτερη ανταποκριση σε αυτο παρα στα οποιαδηποτε λογακια.

ειναι βρωμικα κολπα αυτα :P

Δημοσ.

ναι αυτα ειναι τα θετικα του. τα αρνητικα του δεν μας τα ειπε.

Είναι ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, δεν έχεις άδικο. Αυτό που ανέφερα ισχύει μόνο αν αναφέρει 100% τα αληθινά γεγονότα ο φίλος, αν τα βλέπει αλλιώς από ότι είναι ή αν τα βλέπει μονόπλευρα, το πράγμα αλλάζει.

Αν και έχουμε δει σίγουρα όλοι μας, τέτοιες περιπτώσεις να συμβαίνουν.

Προσωπικά, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να κόψω σταδιακά κάθε επαφή μαζί της (διακριτικά πάντα και φυσικά όχι με βρίσιμο ή εξάρσεις). Η επαφή μαζί της μετά την απόρριψη συνήθως παίρνει άσχημη τροπή, βασανιστική για τον απορριφθέντα!

Υπάρχουν χιλιάδες άλλες κοπέλες και πολλές από αυτές είναι σίγουρα καλύτερες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα από τη συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα με την οπτική γωνία του καθενός, δεν έχεις άδικο. Αυτό που ανέφερα ισχύει μόνο αν αναφέρει 100% τα αληθινά γεγονότα ο φίλος, αν τα βλέπει αλλιώς από ότι είναι ή αν τα βλέπει μονόπλευρα, το πράγμα αλλάζει.

Αν και έχουμε δει σίγουρα όλοι μας, τέτοιες περιπτώσεις να συμβαίνουν.

Προσωπικά, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να κόψω σταδιακά κάθε επαφή μαζί της (διακριτικά πάντα και φυσικά όχι με βρίσιμο ή εξάρσεις). Η επαφή μαζί της μετά την απόρριψη συνήθως παίρνει άσχημη τροπή, βασανιστική για τον απορριφθέντα!

Υπάρχουν χιλιάδες άλλες κοπέλες και πολλές από αυτές είναι σίγουρα καλύτερες τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα από τη συγκεκριμένη.

ετσι ετσι. απο την αλλη να συμπληρωσω οτι ο καθενας μας μπορει να θεωρει τον εαυτο του το πιο σωστο ατομο για μια χ σχεση, αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας. μπορει οντως το τυπακι να ειναι ωραιος, με ωραιο αυτοκινητο, ομιλητικος κτλ και η κοπελα να μην νιωθει καμια χημεια μαζι του. δεν μπορεις να κανεις τπτ.

Δημοσ.

Τότε ΑΝ δεν ξέρουμε ότι γουστάρουμε υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στον πάνω και στον κάτω όροφο.

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει

Να σου πω ακριβως οτι μου ειπε μια κοπελα πριν καιρο πανω σε αυτο. Με το "χερι" ειναι σαν να μεταδιδεις ενεργεια, σαν να πιεζεις κουμπακια στο σωμα μιας γυναικας. Αν τυχει να σε αγγιξει ο αλλος με τροπο τετοιο και σημειο που σου φερνει ανατριχιλες τοτε ειναι σε καλο δρομο!

Οταν λεμε χερι δεν εννοουμε φατσα φορα να πιανεις κωλο, βυζι και μυδι. Αυτα ειναι τα τελευταια.

Δημοσ.

ανάλογα σε ποια θα πέσεις. Πχ εγώ το πιο πιθανό είναι να ξενέρωνα ακόμα και να γούσταρα. Κάθε γυναίκα θέλει τον τρόπο της πιστεύω. Αλλά γενικά μία ευγενική πάνω από όλα προσέγγιση είναι το Α και το Ω. Αν της αρέσεις το δείχνει.

Δημοσ.

Εγω παντως,οταν η γυναικα μου μου ειπε να μεινουμε φιλοι,της ειπα οτι φιλους εχω και δεν θελω να την δω ετσι.

Τις εκοψα καθε τετοια πιθανοτητα,αλλα,της ειπα οτι αν καποια στιγμη αλλαξει γνωμη,να μην διστασει να μου τηλεφωνησει...

Μετα 3 μηνες πηρε τηλεφωνο...

Παντρεμενοι 10 χρονια...αγαπημενοι...εχουμε δυο κορουλες...και η ζωη συνεχιζεται...

ΦΙΛΟΣ, με γυναικα που γουσταρω...οχι ευχαριστω,δεν θα παρω...δεν θελω να μου λεει ανατριχιαστικες λεπτομερειες τι εκανε με τον γκομενο στο κρεβατι και εγω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο...(γιατι το εχω περασει και αυτο,με αλλη ''φιλη'')

Δημοσ.

ναι ειναι κουραστικο οταν ο αλλος κολλαει κι εσυ δεν μπορεις να κανεις τπτ και προσπαθεις να μην τον πληγωσεις. επισης το οτι πεφτει μια γυναικα μετα απο παρα πολυ κυγητο δεν το θεωρω οτι εχεις κερδισει κατι γτ απλα μπορει να σου εκατσε γτ τις εκανα το συκωτι ζεπελιν η γιατι απλα απο το πολυ μπουρου μπουρου νομιζει στο τελος οτι σε γουσταρει. οτι κανουν δλδ και οι ραδιοφωνικοι σταθμοι για να μας πεισουν οτι ενα τραγουδι ειναι ωραιο.

Αν ο άλλος γίνεται τσιμπούρι τον αφήνεις ΕΣΥ να γίνεται τσιμπούρι. Αν δεν θες να έχεις καμία σχέση μαζί του το ΞΕΚΟΒΕΙΣ ΕΣΥ...δεν οφείλει ο άλλος που έχει αισθήματα για σένα να πάρει πρωτοβουλία να ξεκόψει.

Προφανέστατα όμως σας αρέσει να έχετε να έχετε ένα σκυλάκι να τρέχει απο πίσω σας...και να το παίζετε ότι ενοχλείστε κι'όλας.

Όσο για το κυνηγητό...έλεος δηλαδή. Κλαίγεστε για το που πήγαν οι άνδρες κυνηγοί...μετά δεν θέλετε να σας κυνηγούν γιατί σας τα πρήζουν. Τρανταχτή απόδειξη ότι απλά δεν ξέρετε τι θέλετε. Γι'αυτό το λόγο και μόνο είναι καλό να έχεις ανοιχτές πόρτες...αύριο μπορεί να ξημερώσει και μια γυναίκα να αποφασίσει ότι σε γουστάρει. Φυσικά την μεθεπόμενη μπορεί να αποφασίσει το αντίθετο.

Anyway, εγώ πουθενά δεν είπα να γίνει τσιμπούρι, ούτε να της κολλάει συνέχεια, ούτε να τη κυνηγάει σαν τρελός. Αυτό που είπα είναι να γεφυρώσει τις σχέσεις τους έτσι ώστε να αφήσει ανοικτές μελλοντικές προοπτικές. Έχει τεράστια διαφορά...τώρα αν εσύ αυτό το ερμηνεύεις ως κόλλημα, μάλλον εσύ έχεις το κόλλημα.

Εγω παντως,οταν η γυναικα μου μου ειπε να μεινουμε φιλοι,της ειπα οτι φιλους εχω και δεν θελω να την δω ετσι.

Τις εκοψα καθε τετοια πιθανοτητα,αλλα,της ειπα οτι αν καποια στιγμη αλλαξει γνωμη,να μην διστασει να μου τηλεφωνησει...

Μετα 3 μηνες πηρε τηλεφωνο...

Παντρεμενοι 10 χρονια...αγαπημενοι...εχουμε δυο κορουλες...και η ζωη συνεχιζεται...

ΦΙΛΟΣ, με γυναικα που γουσταρω...οχι ευχαριστω,δεν θα παρω...δεν θελω να μου λεει ανατριχιαστικες λεπτομερειες τι εκανε με τον γκομενο στο κρεβατι και εγω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο...(γιατι το εχω περασει και αυτο,με αλλη ''φιλη'')

Ανάλογη περίπτωση ήμουν και εγώ. Γι'αυτό ακριβώς λέω στον φίλο να αποπειραθεί να γεφυρώσει τη σχέση τους. Όχι να είναι φίλοι...αλλά να μπορούν να λένε ένα γεια και να δείξει ότι είναι διαθέσιμος.

Δημοσ.

Σε έφτυσε και προσγειώθηκες ε; λογικά είσαι στενοχωρημένος... μάλλον έχεις κατάθλιψη! φάρμακα γρήγορα

(άκυρο αλλά κάτι τέτοιο θα ακούσεις σύντομα από κάποιον)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...