Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή σε κόβω για μικρό... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξεχάσεις.. πίστεψέ με..

ακόμα και να μην ή8ελες να την ξεχάσεις πάλι θα την ξεχνούσες, γίνεται από μόνο του αυτό..

απλά μην κάθεσαι και αγχώνεσαι, όπως μια φίλη μου που θέλει ακόμα των πρώην της, και γιατί τον 8έλω ακόμη;;; και πότε 8α τον ξεχάσω;;;;....

μη σ'απασχολεί.. 8α γίνει, απλά 8α γίνει, εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά αν προσπαθείς να μη την σκέφτεσαι θα την ξεχάσεις πιο γρήγορα ενώ αν αφήνεις τον εαυτό σου να τη 8υμάται 8α σου πάρει πιο πολύ καιρό αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς 8α την ξεχάσεις και κάποια άλλη 8α φανεί στο προσκείνιο....

and so the story goes..

έχω ξεχάσει εγώ κόσμο ουουυυυυυυυυυυυυυ

όπως είπα και σε μια φίλη μου... τον ξεπέρσασα κι αυτόν! και μου απαντάει.. στο τέλος 8α βγείς πρώτη..... χαχαχαχαχαχααχαχα σε αγώνες και καλά χαχαχαχααχαχ γελούσαμε

and so the story goes. . .

http://www.youtube.com/watch?v=wd9-r-eql9c

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επειδή σε κόβω για μικρό... το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξεχάσεις.. πίστεψέ με..

ακόμα και να μην ή8ελες να την ξεχάσεις πάλι θα την ξεχνούσες, γίνεται από μόνο του αυτό..

Σέκοντ δατ.

Ακόμα θυμάμαι πίκρα που 'χα φάει στα 17 μου με μια τύπισσα. Τη θέλω, δε θα την ξεχάσω ποτέ και μ_λακίες.

Ε, τώρα θυμάμαι τ' όνομά της. Μόνο. :P

Δημοσ.

Πριν κάνα χρόνο ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια φίλη μου (ίδια ηλικία) με την οποία βγαίναμε μαζί, διαβάζαμε μαζί κτλπ. Όλα εξελίσσονταν στο φιλικό μέχρι που την ερωτεύτηκα. Δεν της το έδειξα άμεσα εξάλλου ανταπόκριση δεν έβλεπα αλλά δεν ήταν καθόλου αρνητική απέναντι μου. Κάθε άλλο.

Πριν αρκετές μέρες όμως δεν άντεξα και της είπα ότι νιώθω. Μου είπε ότι τη φέρνω σε πολύ δυκολη θέση και καταλήξαμε να τσακωθούμε. Έκτοτε δεν μιλάμε και της είπα να κάνει το ίδιο.

Χθες το απόγευμα έμαθα από μια γνωστή της ότι έχει φάει κόλλημα με έναν μεγαλύτερο της (6-7 χρόνια) τον οποίο κιόλας τυχαίνει να γνωρίζω φατσικά όμως γιατί δούλευε σε ένα βίντεο κλαμπ. Αντικειμενικά ο τύπος είναι μέτριος προς χάλια σε εμφάνιση ενώ αυτή που σας λέω αντικειμενικά είναι όμορφη. Το κορυφαίο που έμαθα είναι ότι τη φτύνει κιόλας... :shock:

Τώρα γιατί σας τα λέω όλα αυτά θα μου πείτε...

Ε γιατί απλά προσγειώθηκα απότομα. Πίστευα ότι θα μπορούσα να την κάνω δική μου με το χαρακτήρα μου, με την εμφάνιση μου, με το ακριβό αυτοκίνητο κτλπ αλλά έπεσα έξω. Δεν είμαι κάνας επιδειξίας ή ψωνισμένος ούτε έδειξα τέτοιο πράγμα προς θεού, απλά υπολόγισα ότι λίγο θα βοηθούσαν και αυτά. Τύχαινε να βγούμε με κοινούς της φίλους οι οποίοι ήταν λίγο παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο, όπως και αυτός που σας λέω...

Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι στον έρωτα ισχύει ο νόμος του Μέρφυ. Όταν κάτι φαίνεται ότι το έχεις και το θέλεις δεν το κάνεις δικό σου. Αν πάλι το αφήσεις μπορεί και να σε κυνηγήσει αυτό...

Στην περίπτωση μου δεν μέτρησε ούτε η εμφάνιση ούτε ντύσιμο, ούτε χαρακτήρας ούτε τπτ... Μέσα στις γιορτές ήμασταν μαζί συνέχεια, τώρα μακριά ο ένας από τον άλλο και τη σκέφτομαι πάρα πολύ.......... Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ερωτευμένος ή ότι την αγαπάω αλλά τη σκέφτομαι πολύ ...

Καμιά λύση να την ξεχάσω έχετε γιατί μου είναι πολύ δυκολο...

Κατ`αρχην,ξηγηθηκες σπαθατα.Και γι`αυτην,γιατι δεν υποκριθηκες και για την παρτη σου,γιατι δεν θα σε τρωνε οι αμφιβολιες αν ειχες μεινει στο φιλικο.

Τελικα εχουν ολες το ιδιο DNA σε οτι αφορα το φτυσιμο.Αυτο κρατα το (και μαθε να το χειριζεσαι),γιατι στο μελλον θα το χρειαστεις...(δουλεψε το συστημα ''ψαρας''...αφηνεις πετονια...τραβας δυνατα...αφηνεις πετονια...τραβας δυνατα κ.ο.κ.)

Οσο για λυσεις, για να την ''ξεχασεις''...

Ριξτο στο ποτο.

Ριξτο στα ναρκωτικα.

Ριξτο στον μοναχισμο.

Ριξτο σε κανα γκομενακι.(προτεινεται)

Κοιτα μπροστα...man...η ζωη συνεχιζεται...

Δημοσ.

Με την πρώην μου σε ίδια φάση ήμουν.. της τα 'χα μιλήσει για τα αισθήματα που είχα για εκείνη και μ' έγραψε.. Ε την παράτησα και εγώ. Μετά απο 2 μήνες τσουπ πετάχτηκε, κ εξελίχθηκε σε ότι καλύτερο έχουμε περάσει και οι 2 μας..

Απλά είναι τα πράγματα.. το αφήνεις κ αν πραγματικά άξιζει/θέλει θα έρθει μόνη της!

Δημοσ.

Ακριβώς :P

Της τα δώσε (αισθήματα)

Κ αν δεν ασχοληθεί μαζί της, θέλω να πιστεύω για το καλό του, ότι σύντομα θα της έρθει το χέσιμο για να τα βγαλει :P

Δημοσ.

Σας ευχααριστώ για τις μέχρι τώρα συμβουλές σας. Κατάθλιψη όχι ρε σεις είπαμε δεν είμαι τόσο συναισθηματικός όσο και αν με πονάει ξέρω πώς η ζωή συνεχίζεται. Ντάξει είπαμε, μπορεί να μου λείπει και να τη σκέφτομαι συνέχεια αλλά μέχρι εκεί. Ηλικία μου θα είναι 23 σε 1 μήνα :D

Η συγκεκριμένη κοπέλα προφανέστατα είναι παράλογη.

Ο φίλος μας αναφέρει ότι έχει καλό χαρακτήρα, καλή εμφάνιση, καλό ντύσιμο και καλό αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια έχει και τα 4 απαιτούμενα για να επιλεγεί από τη συγκεκριμένη.

Και αυτή πάει και διαλέγει έναν κακάσχημο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

Φίλε μου αυτό ακριβώς. Εγώ υπολόγιζα ότι πιθανόν να είχε φάει κόλλημα με κάναν ωραίο, μεγαλύτερο της με λεφτά κτλπ κτλπ. Τελικά διαπίστωσα ότι αυτοί που της αρέσουν και συναναστρέφεται είναι όλοι πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο αυτοί που μου είχε γνωρίσει τουλάχιστον. Ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες πάντως και στα γούστα πολλές φορές... Τι να πω άβυσσος η ψυχή της ας βρει κάποιον καλύτερο λοιπόν γιατί έμαθα ότι έχει νέες παρέες τώρα...

Αποδείχτηκε τελικά ότι κατά πάσα πιθανότητα με έβλεπε φιλικά αλλά εγώ έφαγα κόλλημα. Κάθε μέρα τηλέφωνα με έπαιρνε για βόλτες και τα σχετικά... Τι να πω στεναχωριέμαι καμιά φορά μήπως έπρεπε να το αφήσω να συνεχιστεί λίγο ακόμα το φιλικό και να της την έπεφτα με καλύτερο τρόπο, αλλά τι να κάνουμε εκείνη τη στιγμή έτσι ένιωσα.

Δημοσ.

Βλεπεις τον αντιζηλο σου σαν χειροτερο. Ε ποτε, θα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο.

Δημοσ.

Βλεπεις τον αντιζηλο σου σαν χειροτερο. Ε ποτε, θα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο.

Ο αντίζηλος είναι μέτριος,χωρίς χρήματα και ακριβό αυτοκίνητο.

Εγώ θα έλεγα μπράβο στην κοπέλα που τον επέλεξε. Δείχνει ότι δεν είναι επιφανειακή.

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό ακριβώς. Εγώ υπολόγιζα ότι πιθανόν να είχε φάει κόλλημα με κάναν ωραίο, μεγαλύτερο της με λεφτά κτλπ κτλπ. Τελικά διαπίστωσα ότι αυτοί που της αρέσουν και συναναστρέφεται είναι όλοι πάρτον ένα και χτύπα τον άλλο αυτοί που μου είχε γνωρίσει τουλάχιστον. Ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες πάντως και στα γούστα πολλές φορές... Τι να πω άβυσσος η ψυχή της ας βρει κάποιον καλύτερο λοιπόν γιατί έμαθα ότι έχει νέες παρέες τώρα...

Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί με τύπισσες που μας έχουν φτύσει για τον πιό κακάσχημο και άχρηστο τύπο που υπάρχει...ε τι να κάνεις έτσι είναι αυτά.

Αποδείχτηκε τελικά ότι κατά πάσα πιθανότητα με έβλεπε φιλικά αλλά εγώ έφαγα κόλλημα. Κάθε μέρα τηλέφωνα με έπαιρνε για βόλτες και τα σχετικά... Τι να πω στεναχωριέμαι καμιά φορά μήπως έπρεπε να το αφήσω να συνεχιστεί λίγο ακόμα το φιλικό και να της την έπεφτα με καλύτερο τρόπο, αλλά τι να κάνουμε εκείνη τη στιγμή έτσι ένιωσα.

Εγώ νομίζω ότι καλά έκανες και βγήκες απο το Friend Zone...και ποτέ να μη ξαναμπεις εκεί. Δεν λέω να μην έχεις φίλες γυναίκες, απλά να μην γίνεις το "φιλαράκι" τους. Γενικότερα, ειδικά στην ηλικία που είσαι καλό είναι να κάνεις γνωστές τις διαθέσεις σου απο την αρχή, δηλαδή να δείξεις διακριτικά ότι σε ενδιαφέρει με ψιλοφλερτάκια, ψιλουπονοούμενα ανάλογα τη περίπτωση βέβαια κτλ.

Εγώ πάντως θα έλεγα άσε να κουλάρει. Προσπάθησε να γεφυρώσεις τη σχέση που υπήρχε αλλά χωρίς να της γίνεις τσιμπούρι, έτσι ώστε τουλάχιστον να μπορείτε να πείτε ένα γειά. Προφανέστατα μπορεί να μην κάνετε πλέον παρεΐτσα αλλά καλό είναι να ξέρει ότι είσαι κάπου διαθέσιμος και που ξέρεις καμια μέρα μπορεί να κ@@λώσει και να σε πάρει τηλ...μπορεί και όχι, αλλά άφησε την αυτή τη πόρτα ανοικτή.

Δημοσ.

ανάλογα σε ποια θα πέσεις. Πχ εγώ το πιο πιθανό είναι να ξενέρωνα ακόμα και να γούσταρα. Κάθε γυναίκα θέλει τον τρόπο της πιστεύω. Αλλά γενικά μία ευγενική πάνω από όλα προσέγγιση είναι το Α και το Ω. Αν της αρέσεις το δείχνει.

Διαφορετικα για ολες αλλα το χερι ειναι "αποδεδειγμενο" κολπο ακριβως οπως το φτυσιμο, το καθενα για διαφορετικους λογους. Σιγουρα υπαρχει αυτη που δεν γουσταρει το πολυ πολυ χερι αλλα υπαρχει και η αλλη που αν δεν βαλεις μπορει να σε θεωρησει στην καλυτερη και ανεραστο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα έλεγα άσε να κουλάρει. Προσπάθησε να γεφυρώσεις τη σχέση που υπήρχε αλλά χωρίς να της γίνεις τσιμπούρι, έτσι ώστε τουλάχιστον να μπορείτε να πείτε ένα γειά. Προφανέστατα μπορεί να μην κάνετε πλέον παρεΐτσα αλλά καλό είναι να ξέρει ότι είσαι κάπου διαθέσιμος και που ξέρεις καμια μέρα μπορεί να κ@@λώσει και να σε πάρει τηλ...μπορεί και όχι, αλλά άφησε την αυτή τη πόρτα ανοικτή.

Όχι φίλε μου, δεν θα αφήσω καμία πόρτα ανοιχτή. Προφανώς έτσι όπως λες θα γυρίσει στο φιλικό πάλι η κατάσταση. Αυτό και τώρα πιστεύω ααν θέλω το καταφέρνω κουτσά στραβά με τηλέφωνα και μαλακίες. Εγώ δεν μπορώ να τη δω άλλο φιλικά. Εκεί είναι το θέμα. Ευελπιστώ μόνο κάποια στιγμή να θυμηθεί όσα περάσαμε μαζί και πόσο καλά της φέρθηκα και να επιστρέψει. Αν όχι στο καλό και να μη μας γράφει...

Ο αντίζηλος είναι μέτριος,χωρίς χρήματα και ακριβό αυτοκίνητο.

Εγώ θα έλεγα μπράβο στην κοπέλα που τον επέλεξε. Δείχνει ότι δεν είναι επιφανειακή.

Καμία σχέση. Δεν είπα ότι περίμενα να τη ρίξω έτσι εντελώς άκυρο αυτό που λες. Αλλά μη γινόμαστε τώρα και υποκριτές. Όταν έχεις όλο το πακέτο τα περιμένεις τα πράγματα να σου κάθονται καλά και νιώθεις άνετα καά τα ψέμματα.

Εκεί θέλω να καταλήξω. Εμένα τελικά όχι μόνο δεν μου κάτσανε καλά τα πράγματα αλλά αυτή θέλει εναν άκυρο τύπο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει η συγκεκριμμένη. Εγώ της φερόμουν απίστευα καλά και μου το έλεγε κιόλας.

Επίσης δεν ξέρω και την οικονομική του κατάσταση ή τι αμάξι οδηγάει αλλά προφανώς για τους δικούς της λόγους έχει φάει κόλλημα μαζί του και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Προς θεού δεν το ζηλεύω ίσα ίσα μακάρι να τα φτιάξει μαζί του. Αφού θα τεριάζουνε κιόλας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...