Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά λύση να την ξεχάσω έχετε γιατί μου είναι πολύ δυκολο...

Ο αυνανισμός βοηθάει μέχρι να τελειώσεις. Δοκιμασμένο.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@vk13

Σταματα να λες συνεχεια οτι εχεις ακριβο αυτοκινητο, οτι εχεις ολο το πακετο και τετοια. Προφανως η συγκεκριμενη δεν εψαχνε καποιον φραγκατο και καλα εκανε. Μερικες κοπελες δεν ψαχνουν να βολευτουν. Εκτος αν θες να εισαι με καποιον που σε μετραει με το υψος του λογαριασμου σου στην τραπεζα , τι αυτοκινητο εχεις και που μενεις.

Στην επομενη ψαξου πιο πολυ να την κερδισεις με τον χαρακτηρα σου παρα με τον τραπεζικο σου λογαριασμο.

Μεγαλο θεμα παιζει και τι χημεια που εχεις με τον αλλο, που μπορει για σενα να μην ειναι καποιος ομορφος, η αλλη ομως να τον βλεπει ετσι.

Καλα κανεις και ξεκοφτεις λοιπον, δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα να μεινετε φιλοι.

Δημοσ.

Αυτο με το (καλο αυτοκινητο)που διαβαζω εδω μεσα ισχυει ακομα για τις γκομενες?Νομιζα οτι ειχε μεινει πισω στα 90s αντε κ λιγο αρχες 00s.

Αν θες μια συμβουλη φιλε μην το αναφερεις σαν προσον το τι αμαξι εχεις,(δηλαδη ποσα εσκασε ο γερος σου).

Οι κοπελες τις προκοπης με τις οποιες θα κανεις σχεση,(οχι αρπαχτες)αν σε ακουσουν να λες τετοια παιζει να στριβουν

μια-μια.

Δημοσ.

A kαλά γεμίσαμε υποκριτές τώρα και ξερόλες.

Λοιπόν η συζήτηση ξεφεύγει και λέτε άλλα γι' άλλα λες και μόστραρα το αυτοκίνητο μου ή το έπαιξα λεφτάς ή περίμενα να τη ρίξω έτσι. Δεν καταλάβατε που θέλω να σταθώ...

Οπότε παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να το κλειδώσει και αν γίνει τίποτα νεότερο θα ξαναγράψω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...