zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ψάχνω παντού να βρώ μαχαιροπίρουνα που να είναι όμορφα και ιδιαίτερα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Εσείς έχετε κάτι να προτείνετε;
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 αμα πας σε καμια "Παρουσιαση" και τα σκασεις θα βρεις πανεμορφα πραματα. ακομα και στο ικεα τα ομορφα ειναι ακριβα.
panagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Όταν λες όμορφα τί εννοείς ακριβώς; Κοίτα αν θέλεις για WMF. Πολύ καλή ποιότητα.
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το ΙΚΕΑ δεν έχει κάτι αξιόλογο βρε παιδιά, τα έχω δεί, ποιοτικά είναι χάλια και απο design είναι λίγο περίεργα σίγουρα δεν θέλω τέτοια πάντως http://www.cookshop.gr/προϊόν-μαχαιρι-φαγητου-18-10-cosmopolitan-κατηγορία-μαχαιροπiρουνα
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι πόσα λεφτά δίνεις; Γενικά όσο ανεβαίνεις σε μπάτζετ τόσο θα σου αρέσουν εμφανισιακά. Στον συγκεκριμένο τομέα είναι κάπως αναλογικά τα ποσά.
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ε όχι πάνω από 120, μάλλον είναι max αυτή η τιμή
salliara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν βρεις σύντομα κάτι να σ'αρέσει πάντως, σε κόβω να φτιάχνεις μόνος σου!!
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το ΙΚΕΑ δεν έχει κάτι αξιόλογο βρε παιδιά, τα έχω δεί, ποιοτικά είναι χάλια και απο design είναι λίγο περίεργα σίγουρα δεν θέλω τέτοια πάντως http://www.cookshop.gr/προϊόν-μαχαιρι-φαγητου-18-10-cosmopolitan-κατηγορία-μαχαιροπiρουνα παντως αυτα ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. ανοξειδωτο ατσαλι 18/10.
apd453 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Όταν λες ιδιαίτερα? Τι εννοείς? Ένα παράδειγμα δώσε μας.
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 http://www.nisbets.co.uk/2/Cutlery%2C-Crockery-%26-Glassware-Cutlery/c04c01.r10.1 ναι δες εδω και πες μας τι θες
apd453 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 zoranb πρόσεξε καλά τι θα μας πεις ότι σου άρεσε. Πρόσφατα πήγα σε φιλικό σπίτι για φαγητό και είχε κάτι μαχαιροπίρουνα όπου η λαβή ήταν κυλινδρική και αρκετά λεπτή. Πραγματικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πιο άβολο μαχαιροπίρουνο.
tsifotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 “Like everyone else, I had become a slave to the IKEA nesting instinct. If I saw something clever like the coffee table in the shape of a yin and yang,I had to have it. I would flip through catalogs and wonder, “What kind of dining set defines me as a person?” I had it all. Even the glass dishes with tiny bubbles and imperfections, proof they were crafted by the honest, simple, hard-working indigenous peoples of wherever.” Περα απ' την πλακα μαλλον για εδω εισαι...
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 zoranb πρόσεξε καλά τι θα μας πεις ότι σου άρεσε. Πρόσφατα πήγα σε φιλικό σπίτι για φαγητό και είχε κάτι μαχαιροπίρουνα όπου η λαβή ήταν κυλινδρική και αρκετά λεπτή. Πραγματικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πιο άβολο μαχαιροπίρουνο. Πολύ σωστή παρατήρηση, μην ξεχνάς βέβαια πως είναι και θέμα συνήθειας και προσαρμογής, αλλά thanx για το tip
V for Vagelis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πολύ σωστή παρατήρηση, μην ξεχνάς βέβαια πως είναι και θέμα συνήθειας και προσαρμογής, αλλά thanx για το tip lol μιλάμε ακόμα για μαχαιροπίρουνα; Ποια προσαρμογή; παντως αυτα ειναι εξαιρετικης ποιοτητας. ανοξειδωτο ατσαλι 18/10. lol
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 lol μιλάμε ακόμα για μαχαιροπίρουνα; Ποια προσαρμογή; lol γιατι λολ; σχολιασα το υλικο. εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο για τον οποιο πιστευεις οτι το ανοξειδωτο ατσαλι 18/10 ειναι κακο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα