Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σωστή παρατήρηση, μην ξεχνάς βέβαια πως είναι και θέμα συνήθειας και προσαρμογής, αλλά thanx για το tip

Από ότι κατάλαβα αυτά που μας έβγαλε στο τραπέζι ήταν τα γαμησιάτικα μιας και δεν είχαν πολλές γρατσουνιές και τα πιάτα είχαν σε κάποια σημεία μεταλλικό χρώμα. Για καθημερινή χρήση είχε άλλα σίγουρα.

Αν τα θες για καθημερινά διάλεξε να είναι και λίγο άνετο στο χέρι.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γιατι λολ; σχολιασα το υλικο. εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο για τον οποιο πιστευεις οτι το ανοξειδωτο ατσαλι 18/10 ειναι κακο;

Μάλλον διότι δεν είναι κάτι σπουδαίο θα μπορούσε να έχει ένα μαχαιροπίρουνο. Σα να λες "καλό αυτό το αμάξι, έχει και λάστιχα"

Και είναι και θέμα εμφάνισης αυτό που θέλει ο op

Δημοσ.

Μάλλον διότι είναι το αυτονόητο που θα μπορούσε να έχει ένα μαχαιροπίρουνο. Σα να λες "καλό αυτό το αμάξι, έχει και λάστιχα"

οχι, θα μπορουσε να ειναι αλλο κραμα πολυ πιο φτηνο χωρις νικελιο.

Δημοσ.

lol μιλάμε ακόμα για μαχαιροπίρουνα; Ποια προσαρμογή; :rolleyes:

θέλω να πω πως είναι κ θέμα συνήθειας το εάν κάτι σε βολεύει ή όχι

Δημοσ.

Πηγαινε και Zara Home, εγω απο εκει πηρα κατι παρα, μα παρα πολυ ωραια που τα ζηλευουν ολοι και ερχονται σπιτι μας για να τα χρησιμοποιησουν και ας μην εχουμε φαγητο...

Δημοσ.

Αν δεν βρεις σύντομα κάτι να σ'αρέσει πάντως, σε κόβω να φτιάχνεις μόνος σου!! :-D

γινεσαι κακεντρεχης τωρα! :P

Δημοσ.

Πηγαινε και Zara Home, εγω απο εκει πηρα κατι παρα, μα παρα πολυ ωραια που τα ζηλευουν ολοι και ερχονται σπιτι μας για να τα χρησιμοποιησουν και ας μην εχουμε φαγητο...

αυτά λες? http://www.zarahome.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/zarahomegr/en/zarahomegr/153597/24556/Mate%2BCutlery

Δημοσ.
Δημοσ.

Να σου στειλω σχεδιο απο καλουπια να πας σε ενα χυτηριο να τα φτιαξεις; :mrgreen:

χαχ καλό, αλλά θέλω να δώ πότε θα κουραστείτε να με δουλεύετε ή πότε θα συνειδητοποιήσετε πως επαναλαμβάνεστε :mrgreen:

Δημοσ.

alxnks τι χαλια ειναι αυτα? :|

Περί ορέξεως...!

Όταν ήμουν αγγλία πάντως είχα πάρει κατι πολύ ωραία από τα bhs! Η όλη μου σχεδόν εκεί προίκα βέβαια έφαγαν καδο απορριμάτων όταν αποφάσισα να γυρίσω στα πάτρια εδάφη (μαύρη ώρα!).

Δημοσ.

Ασχέτως με το τι έχετε αγοράσει, πέραν της άβολης περίπτωσης που αναφέρθηκε, έχετε ξεστομίσει ποτέ τη φράση "α τι ωραία μαχαιροπήρουνα" ποτέ; Σε φάση, είστε καλεσμένοι κάπου για φαγητό, κοιτάτε τα μαχαιροπήρουνα αν είναι ωραία;

(Η ερώτηση απευθύνεται στα αρσενικά του thread, τα θηλυκά για κάποιο λόγο προσέχουν σχεδιάκια σε νύχια.)

Δημοσ.

Ποτε μου δεν εχω πει κατι τετοιο για μαχαιροπιρουνα ουτε για πιατα ουτε για ποτηρια. Εχω φαει σε ουκ ολιγα μερη οπως ειναι γνωστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...