zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ε μόνο όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αγοράσεις αρχίζεις να προσέχεις πράγματα
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το μόνο που με νοιάζει πραγματικά είναι να κόβουν τα μαχαίρια. δεν πα να είναι πριόνι, δεν πα να είναι κατάνα, θέλω να κόβει. Από θεμα στυλ βέβαια εχω παρατηρήσει οτι ασυναίσθητα σπίτι μου προτιμώ τα πιρούνια με πιο χοντρές μύτες παρά τα λεπτά και μακρυά. αυτό δηλαδή παρά αυτό
Dimitris362 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 τα καλύτερα μαχαιροπίρουνα/σερβίτσια είναι τα κλεμμένα. /fact
CaptainHog Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 και επειδη λεει οτι ειναι ανοξειδωτο ατσαλι δεν σημαινει οτι ειναι.....το πολυ να ειναι 304 ινοχ που μαγνητιζει σαν σιδερο.....πολυ δυσκολα να βαλουν 316-318 ινοξ και αν ναι θα ειναι πανακριβα. τεσπα...
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Για δες κι αυτά. Link thanx, καλά φαίνονται και σωστά, λίγο κλασσικά όμως
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 και επειδη λεει οτι ειναι ανοξειδωτο ατσαλι δεν σημαινει οτι ειναι.....το πολυ να ειναι 304 ινοχ που μαγνητιζει σαν σιδερο.....πολυ δυσκολα να βαλουν 316-318 ινοξ και αν ναι θα ειναι πανακριβα. τεσπα... υπαρχει ανοξειδωτο ατσαλι που κολλαει σε μαγνητη αλλα δεν εχει καλες μηχανικες ιδιοτητες. γι αυτο σταθηκα στο 18/10 και με κραξαν. το 18/10 δεν εχει μαγνητικες ιδιοτητες και εχει πολυ καλη μηχανικη αντοχη και ειναι αρκετα ακριβο γτ το 10=10% νικελιο (18=18% χρωμιο)
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μα το 18/10 είναι στάνταρντ, γιατί να είναι κακό;
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά το ωραίο στα μαχαιροπίρουνα, όπως και σχεδόν σε ότι χρησιμοποιείς στο σπίτι σου είναι ανούσιο. Άμα με δείς στο σπίτι μου θα τρομάξεις και θα με περάσεις για άστεγος που μπήκε μέσα για να βρεί καταφύγιο. Γιατι;;; γιατι πολυ απλά φοράω ότι με κάνει να νιώθω άνετα όσο άσχημο και να είναι. Κάτι αρχαίες ζακέτες που μου έχουν ξεσκιστεί, 15 φόρμες και 4 ζιμβάγκο για να μην κρυώνω και άλλες τόσες κάλτσες κτλ. Στο σπίτι πρέπει να νιώθεις άνετα... Οπότε άσε τα σχέδια και πήγαινε απο κοντά και άρχισε να τα πιάνει μέχρι να δείς κάτι που να σε βολεύει. Εγω πχ. σπίτι μου έχω τρία διαφορετικά είδη αλλα μόνο το ένα με βολεύει να φάω και είναι και το πιο κακόγουστο απο άποψη αισθητικής.
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δειξε μας τι εχεις στο μυαλο ειπαμε! Εάν είχα κάτι στο μυαλό θα το είχα πάρει τώρα, όχι πάντως τα almost κλασσικά που επεσήμανα πιο πριν. Με άλλα λόγια δεν θελω να θυμίζουν τα παλιά μαχαιροπήρουνα που είχαν οι γιαγιάδες μας!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 15 φόρμες και 4 ζιμβάγκο για να μην κρυώνω και άλλες τόσες κάλτσες κτλ. Στο σπίτι πρέπει να νιώθεις άνετα. ...
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 όχι ρε... γιατί;;; Κανονικά τίποτα δεν φοράω απο αυτά έξω, ειδικά το ζιμβάγκο που αισθητικά το σιχαίνομαι. Αλλα τι να κάνω που είναι ζεστό... Κάτι αρχαία του πατέρα μου βάζω. Ααααα επίσης το πιο γαμάτω δεν είπα. Πάντα στην πλάτη μου έχω και μία κουβερτούλα φλίσ που είχα πάρει απο τα ΙΚΕΑ... Φτιάξτε εικόνα με όλα αυτά...χαχαχαχαχα
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μα το 18/10 είναι στάνταρντ, γιατί να είναι κακό; οχι δεν ειπα οτι ειναι κακο. αντιθετως λεω οτι ειναι πολυ καλο και δεν ειναι στανταρ γτ ειναι ακριβο. παρε ενα μαγνητη μαζι σου για να τσεκαρεις αν ειναι καλο το ανοξειδωτο που σου πουλαν. αν δεν κολλαει ο μαγνητης ειναι καλο. όχι ρε... γιατί;;; Κανονικά τίποτα δεν φοράω απο αυτά έξω, ειδικά το ζιμβάγκο που αισθητικά το σιχαίνομαι. Αλλα τι να κάνω που είναι ζεστό... Κάτι αρχαία του πατέρα μου βάζω. Ααααα επίσης το πιο γαμάτω δεν είπα. Πάντα στην πλάτη μου έχω και μία κουβερτούλα φλίσ που είχα πάρει απο τα ΙΚΕΑ... Φτιάξτε εικόνα με όλα αυτά...χαχαχαχαχα θερμανση στο σπιτι σου δεν εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα