Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβα, λέγοντας άξεστο χωριάτη κάποιον που πήγε να μαζέψει τις χοντράδες/παπάτζες σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να συντηρείς την ημιμάθειά σου, και να ισχυροποιείς την πεποίθησή σου ότι τα ξέρεις όλα.

RottenLungs, σωστά όσα λες αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω πόσο άχρηστα είναι σε κάποιον που απλά θέλει να αγοράσει μαχαιροπίρουνα

Καλα εννοείται απλα επειδή λέγανε οτι το 10% χρώμιο οτι κάνει τον ανοξείδωτο χάλυβα μη μαγνητικό. Γιαυτό το έγραψα... Εγω ούτε καν ξέρω τα μαχαιροπίρουνα μου τι είναι...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ποιος νορμαλ ανθρωπος εχει στο σπιτι του τετους μαγνητες που λες; παντα για το μαγνητακι του ψυγειου μιλαμε

Με προσβάλεις. :mad:

Παλιά είχα και έναν NdFeB Ν52 10×7,5×2,5 εκατοστά. Τώρα δε τον έχω. Πλησίασα μια φορά κρατώντας τον σε σιδεροκολώνα στο σπίτι μου, σε πολύ μικρή απόσταση. Μου έφυγε από τα χέρια πριν το καταλάβω, ακούστηκε ένα ΖΓΚΑΝΓΚ σαν πυροβολισμός από καραμπίνα και έκτοκε έμεινε εκεί. Παρά τα 200€ που είχα υποσχεθεί σε όποιον καταφέρει να τον βγάλει με τα χέρια, το... μαγνητάκι είναι ακόμα πάνω στην κολώνα. Και δε κουνιέται με τίποτα.

Δημοσ.

Καλα εννοείται απλα επειδή λέγανε οτι το 10% χρώμιο οτι κάνει τον ανοξείδωτο χάλυβα μη μαγνητικό. Γιαυτό το έγραψα... Εγω ούτε καν ξέρω τα μαχαιροπίρουνα μου τι είναι...

το 10% νικελιο ειπα εγω εξαρχης. ευχαριστω παντως για την υποστηριξη

Με προσβάλεις. :mad:

Παλιά είχα και έναν NdFeB Ν52 10×7,5×2,5 εκατοστά. Τώρα δε τον έχω. Πλησίασα μια φορά κρατώντας τον σε σιδεροκολώνα στο σπίτι μου, σε πολύ μικρή απόσταση. Μου έφυγε από τα χέρια πριν το καταλάβω, ακούστηκε ένα ΖΓΚΑΝΓΚ σαν πυροβολισμός από καραμπίνα και έκτοκε έμεινε εκεί. Παρά τα 200€ που είχα υποσχεθεί σε όποιον καταφέρει να τον βγάλει με τα χέρια, το... μαγνητάκι είναι ακόμα πάνω στην κολώνα. Και δε κουνιέται με τίποτα.

:-D ελα χωρις παρεξηγηση ρε συ. απλα οι πιθανοτητες ειναι μικρες.

Δημοσ.

το 10% νικελιο ειπα εγω εξαρχης. ευχαριστω παντως για την υποστηριξη

τπτ...

Επιτέλους χρησιμοποίησα τις γνώσεις μου στα Υλικά, ο καθηγητής μας είναι απίστευτα περίεργος και έχει καταφέρει να το χρωστάει όλη η σχολή. Και πολλοι να το χρωστάνε για πτυχίο ενώ τα Υλικά Ι και ΙΙ είναι στο 1ο και 2ο έτος.

Δημοσ.

Θα έπρεπε η παραπληροφόρηση και η υπεκφυγή λογικού αντεπιχειρήματος(ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από μείωση του άλλου), να είναι λόγος για μπαν.

Δημοσ.

τπτ...

Επιτέλους χρησιμοποίησα τις γνώσεις μου στα Υλικά, ο καθηγητής μας είναι απίστευτα περίεργος και έχει καταφέρει να το χρωστάει όλη η σχολή. Και πολλοι να το χρωστάνε για πτυχίο ενώ τα Υλικά Ι και ΙΙ είναι στο 1ο και 2ο έτος.

ε δεν ειναι και το πιο ευκολο μαθημα σε γενικες γραμμες. αν χρειαζεσαι βοηθεια στειλει πμ happy to help :-)

Θα έπρεπε η παραπληροφόρηση και η υπεκφυγή λογικού αντεπιχειρήματος(ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από μείωση του άλλου), να είναι λόγος για μπαν.

δυο ατομα σου ειπαμε το ιδιο πραμα και εξακολουθεις να λες οτι εγω κανω λαθος κι ο αλλος οτι τα λεει σωστα. πιο ειναι το προβλημα σου; επισης η δικη σου πληροφοριση που βασιζεται; εμεις οτι λεμε το εχουμε μαθει στο πανεπιστημειο.

Δημοσ.

δυο ατομα σου ειπαμε το ιδιο πραμα

o rotten lungs κι εγω

Γύρισα αρκετές σελίδες πίσω και ξαναδιάβασα μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι, αλλά δεν.

Ο Rotten δεν μου έχει πει κάτι άλλο εκτός από το ποστ #61 που συμφώνησε. Και δεν είδα και τι εξακολουθώ.

Αλλά νταξ, πολλά θέλω και 'γω, τι να λέμε τώρα

Δημοσ.

Ναι δεν είχα δεί ακριβώς τι είχε γράψει η Εβα. Στην τελική το ίδιο με εμένα είχε γράψει απλα δεν είπε το λόγο. >10% Νικέλιο έλεγε...

Τέσπα το πηδήξαμε το θέμα του topic starter αλλα πλάκα είχε... Άντε bye

Δημοσ.

Χτούλου κι εβαμπμπ, διακρίνω κάποιο ερωτισμό στη συνομιλία σας ή μου φαίνεται;

σου φαίνεται, έλα μην ξεφεύγουμε από το topik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...