Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ακουστε φαση σημερα.ερχομαι με την κοπελα μου(16 αυτη 17 εγω) και περναμε τον δρομο.την αφηνω και παει σπιτι της και γω περναω απεναντι.στο ιδιο σημειο ηταν ενας γειτονας μου.Ειναι 50+ ειναι creepy τελειως και την εχει πεσει σε ολα τα θυληκα της οικογενειας μου και γνκα σε οτι θυληκο υπαρχει.αλλα παντοτε ανω των 18(μεχρι και την μανα μου να'ουμε).να παω επεισης οτι ειμαι καπως περιεργος σε αυτα τα θεματα και δεν γουσταρω κανεις να την πεφτει στην δικια μου και γνκα σε δικα μ ατομα ποσο μαλλον ενας ανωμαλος.τεσπα προχωραω και ενω με εχει δει και με χερεταει εχουμε τωρα αποσταση 5 μετρων και εχει σταματησει το κοριτσι και περιμενει να περασει απεναντι.παει απο πισω της και ειναι ετοιμος να της μιλησει και δεν προλαβενει γιατι περναει απεναντι η αλλη.το ματι του την ακολουθησε μεχρι που εφτασε στο σπιτι της.αξιζει να πω πως το κοριτσι δεν προκαλεσε καθως δεν φορουσε τιποτα το προστυχο προκλητικο.σαλταρω εγω τα παιρνω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αφου δεν της την επεσε.το λεω στην μανα μου(καλος μ@λ@κ@ς και γω) και μου λεει οτι νανε.οτι και καλα αυτη φταιει και τι ειμαι εγω κτλπ.και ερωτω εγω θα φταιω εαν γινοταν μακελειο τοτε?ειμαι εγω σε κατι λαθος?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

....και ερωτω εγω θα φταιω εαν γινοταν μακελειο τοτε?ειμαι εγω σε κατι λαθος?

Αφού δεν έγινε τίποτε ρε φίλε. Με το αν και αν έχεις φτιάξει ολόκληρο έργο στο κεφάλι σου.

Πιο μακελειό? Αν είναι 50 και εσύ 17 κατά πάσα πιθανότητα θα φας τρελές μάπες.

Δημοσ.

Τον τίτλο σε πόση ώρα τον "έβγαλες";

σε λιγη ωρα γιατι δεν σαρεσει?

να του πω τι?ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει εχει φαει πολυ κραξιμο και ρε σεις.απλα δεν ξερω εχω εγω το αδικο και ειμαι υπερβολικος?απλα κανει 2η βλακεια ας πουμε και την πεφτει σε κοριτσακι α) και β)δεν ξερω τι να πω μονο εμενα φενετε παραλογο και ανωμαλο?

Δημοσ.

Αφού δεν έγινε τίποτε ρε φίλε. Με το αν και αν έχεις φτιάξει ολόκληρο έργο στο κεφάλι σου.

Πιο μακελειό? Αν είναι 50 και εσύ 17 κατά πάσα πιθανότητα θα φας τρελές μάπες.

μην το λες...δεν τον εχεις δει και δεν εχεις δει και μενα δεν κοκορευομαι απλα ειναι γλειωδης τυπος.απλα το σκηνικο εαν της μιλαγε και γινοταν τπτ ποιος θα ειχε το δικιο αυτο λεω

Δημοσ.

σε λιγη ωρα γιατι δεν σαρεσει?

να του πω τι?ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει εχει φαει πολυ κραξιμο και ρε σεις.απλα δεν ξερω εχω εγω το αδικο και ειμαι υπερβολικος?απλα κανει 2η βλακεια ας πουμε και την πεφτει σε κοριτσακι α) και β)δεν ξερω τι να πω μονο εμενα φενετε παραλογο και ανωμαλο?

Αφού δεν της την έπεσε ακόμα. Αμα της την πέσει βλέπουμε Όχι ότι θα έχεις δίκιο για "μακελειό" αλλά λέμε τώρα

Δημοσ.

Αφού δεν της την έπεσε ακόμα. Αμα της την πέσει βλέπουμε Όχι ότι θα έχεις δίκιο για "μακελειό" αλλά λέμε τώρα

εσεις δηλαδη τι θα κανατε απλα θα κοιταζατε?

Δημοσ.

και τι θα κανεις?

θα δειρεις εναν επειδη κοιταξε τη γκομενα σου?

και μετα θα καψεις το πτωμα του το επομενο φεγγαρι φωναζοντας ουγκ ουγκ?

Δημοσ.

Aμα δεν απλωσει χερι και δεν γινει εκνευριστικα ενοχλητικος, τηλεφωνα, να της τη στηνει καπου για να της μιλησει και αλλα τετοια δεν μπορεις να κανεις κατι.

Δημοσ.

εσεις δηλαδη τι θα κανατε απλα θα κοιταζατε?

Και τι θα κανεις; Χωρις αποδειξεις, θα βαλει τα γελια και θα σε κοροιδευει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...