feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μη την βλεπετε ετσι. Η φωτογραφια την αδικει. Πρεπει να τη δειτε live
Alxnks Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 να ξερεις οτι οι σκυλοι (και οι γατες) ακούν πιο έυκολα τα συρριστικά σύμφωνα καθώς και τα ένρινα (ρ και λ). και επισης να ειναι συντομο ονομα, οχι σιδηροδρομος! εγω παλιοτερα θηλυκα σκυλια που ειχα τα ελεγα αυρα και ηρα. ενα αρσενικο παλιοτερα επισης αρη και το τωρινο ερμη.
traganeus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παπαρήγα είχαμε βγάλει ένα σκυλί μας έτσι. και έβγαινε η μάνα μου και φώναζε παπαρήγααααααα αχαχαχαχα τρελό γέλιο!!!!
Adon1s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια, προσπαθω να ανεβασω φωτογραφια αλλα κατι γινεται με το imageshack Προκειται για σκυλο μιας φιλης μου. Ειναι μολις 40 ημερων Edit: Ευχαριστω για τη βοηθεια Φρεσκια φρεσκια η φωτο. Πριν λιγο την εβγαλα. Ειχε χωθει κατω απ το κρεβατι και δεν εβγαινε. Σεττερ !! Τα λατρεύω !! Το λυκόσκυλο που εχει ο θείος μ Λίζα την βγάλαμε πιστεύω ταιριάζει
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να στε καλα παιδια Εχω κι αλλες φωτο Σεττερ !! Τα λατρεύω !! Το λυκόσκυλο που εχει ο θείος μ Λίζα την βγάλαμε πιστεύω ταιριάζει Και γω λιζα ειπα στη φιλη μου αλλα δεν της αρεσε Στο τελος θα κανω μια λιστα με τα ονοματα που μου λετε και θα της τα δωσω
Arctic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να ρίξει σκούπισμα πές της (φίλης σου) Τη δικιά μου τη λέμε Ντόρα. +1 όμως στο παπαρήγα
Adon1s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μάρθα μήπως ? Προσωπικά μου βγάζει κάτι επαρχιότικο και σεξυ Πως λέμε το πρωι νοικοκυρά το βράδυ slut ? Κατι τετοιο τεσπα τι λες για Μαρθα ?
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να στε καλα παιδια Εχω κι αλλες φωτο Και γω λιζα ειπα στη φιλη μου αλλα δεν της αρεσε Στο τελος θα κανω μια λιστα με τα ονοματα που μου λετε και θα της τα δωσω εγώ αυτήνα 8α την έλεγα Γλύκα απο το Γλυκερία
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να ρίξει σκούπισμα πές της (φίλης σου) Τη δικιά μου τη λέμε Ντόρα. +1 όμως στο παπαρήγα Η πρωτη φωτο ειναι στο δικο μου δωματιο στις εστιες. Μολις εχω παει οποτε δειξτε λιγο κατανοηση
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Το μαφυ αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι επικρατεστερο
Marria Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Το μαφυ αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι επικρατεστερο Really? :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα