feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Really? :-D Μη χαιρεσαι. Η ιδιοκτητρια μπορει να αλλαξει αποψη ανα πασα στιγμη
Marria Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μη χαιρεσαι. Η ιδιοκτητρια μπορει να αλλαξει αποψη ανα πασα στιγμη Γυναικες...
μαφαλντα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 To Ραλού μου αρέσει αλλά σκέφτηκα την Πίπη την φακιδομύτη όταν την είδα.Οπότε και το Πίπη της ταιριάζει.
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Παιδια, προσπαθω να ανεβασω φωτογραφια αλλα κατι γινεται με το imageshack Προκειται για σκυλο μιας φιλης μου. Ειναι μολις 40 ημερων Edit: Ευχαριστω για τη βοηθεια Φρεσκια φρεσκια η φωτο. Πριν λιγο την εβγαλα. Ειχε χωθει κατω απ το κρεβατι και δεν εβγαινε. τετοιες φωτογραφιες πρεπει να μπαινουν σε σποιλερ γιατι θα παθουμε κανα καρδιακο οι dog lovers :wub: σαν κρεμουλα ειναι. ζουζουνα εντελως.
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μεχρι τωρα τα επικρατεστερα ειναι: Μαγια Ηρα Μελινα Μαφυ Σαν διαγωνισμο το καναμε
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το Κλυταιμνήστρα; απορρίφθηκε;
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το Κλυταιμνήστρα; απορρίφθηκε; Ασυζητητί Εγω βεβαια της ειπα να το βγαλει παπαρηγα αλλα δεν μ ακουσε Edit: Μαλλον το βλεπω να τη βγαλει: Τεκιλα Κανενα απο τα φαβορι δεν φαινεται να επικρατει
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 κρεμουλα να την πειτει. Μαλλον θα τη βγαλει τεκιλα
gatokoritso Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 αφου θα τη πειτε τεκιλα μην ξεχασετε το σομπρερο. παντως πιστευω οτι το κρεμα θα της πηγαινει γαντι.
PavelX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μαλλον θα τη βγαλει τεκιλα λευκή να υποθέσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα