Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με τον scullyist. το πηρατε νωρις απο τι μαμα του και τωρα την εκπαιδευση και της διορθωσεις που θα εκανε η μαμα του θα τις κανετε εσεις.Αφηστε το να χαλαρωσει και να μαθει το χορο του για μερικες μερες και θα σταματησει να φοβαται.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατάλαβα, οι ιδιοκτήτες της μάνας είναι για μπάτσες χαιρέτα τους.

Κατευθείαν σε κτηνίατρο ειδικά μιας που το σκυλί δεν έχει προλάβει να πάρει όλα τα αντισώματα από τη μάνα/θηλασμό (αυτό είναι βασικά το θέμα, τη συμπεριφορά είναι μικρό και θα την μάθει έτσι κι αλλιως με την όποια εκπαίδευση του αφεντικού). Και αγκαλιές και γλυκό τόνο φωνής μέχρι να ξεψαρώσει. Ε μετά ισορροπημένη αυστηρότητα για να υπακούει κ να μην τα κάνει γυαλόμπαλο :mrgreen:

Δημοσ.

και ενα μπουκαλι με ζεστο νερο το βραδυ διπλα του τυλιγμενο σε πετσετα να νιωθει οτι εχει την μαμα του διπλα του. εγω μπορει να το κοιμιζα και στο κρεβατι μου :wub: :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Τώρα που το πρόσεξα κ φρίκαρα... πάρτε εκείνο το ρημάδι το κατσαριδοκτόνο -ή ότι είναι τεσπά- μακριά από τη κουβέρτα της/χώρο της (!), τα μικρά μασουλάνε κυριολεκτικά ότι βρούνε μπροστά τους, μην την βρει ανάσκελα καμιά μέρα :fear:

Και θέλουμε κ άλλες φωτο όταν ξεθαρέψει

διότι πήξαμε στις γάτες στο ινσόμνια :-D

Δημοσ.

Ok, εληφθη για το εντομοκτονο. Θα το μεταφερω αμα ειναι στο αρμοδιο ατομο :P

Οι αλλες φωτογραφιες με τη τεκιλα εχουν και τη μουρη μου μεσα, σιγουρα θες να τις δεις :-D

dsc0079na.jpg

dsc0063ol.jpg

Δημοσ.

Τωρα που το θυμηθηκα οχι βολτες εξω και καμια επαφη με αλλα σκυλια μεχρι το 2ο εμβολιο για να μη πω και το 3ο(εξαρταται τι θα σ πει ο γιατρος οι αποψεις δυισταται)

Δημοσ.

Να την βγάλει κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο.

Εγω το σκύλο της μάνας μου επι ένα χρόνο επέμενα να τον φωνάζω Τσίζμπουργκερ με βαρύ το ΟΥ και χαιδευτικά Τσίζ.

αλλά τελικά επικράτησαν οι υπόλοιποι και τον λένε Φάτσα

βγάλε την γλάστρα ή USB.Και Ντιβιντή μπορείς. Και Μπλουρέη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...