nrkmaiden Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω με τον scullyist. το πηρατε νωρις απο τι μαμα του και τωρα την εκπαιδευση και της διορθωσεις που θα εκανε η μαμα του θα τις κανετε εσεις.Αφηστε το να χαλαρωσει και να μαθει το χορο του για μερικες μερες και θα σταματησει να φοβαται.
scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Κατάλαβα, οι ιδιοκτήτες της μάνας είναι για μπάτσες χαιρέτα τους. Κατευθείαν σε κτηνίατρο ειδικά μιας που το σκυλί δεν έχει προλάβει να πάρει όλα τα αντισώματα από τη μάνα/θηλασμό (αυτό είναι βασικά το θέμα, τη συμπεριφορά είναι μικρό και θα την μάθει έτσι κι αλλιως με την όποια εκπαίδευση του αφεντικού). Και αγκαλιές και γλυκό τόνο φωνής μέχρι να ξεψαρώσει. Ε μετά ισορροπημένη αυστηρότητα για να υπακούει κ να μην τα κάνει γυαλόμπαλο
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 και ενα μπουκαλι με ζεστο νερο το βραδυ διπλα του τυλιγμενο σε πετσετα να νιωθει οτι εχει την μαμα του διπλα του. εγω μπορει να το κοιμιζα και στο κρεβατι μου :wub: :wub:
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις συμβουλες Βασικα κτηνιατρο θα παει απο δευτερα
scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Τώρα που το πρόσεξα κ φρίκαρα... πάρτε εκείνο το ρημάδι το κατσαριδοκτόνο -ή ότι είναι τεσπά- μακριά από τη κουβέρτα της/χώρο της (!), τα μικρά μασουλάνε κυριολεκτικά ότι βρούνε μπροστά τους, μην την βρει ανάσκελα καμιά μέρα Και θέλουμε κ άλλες φωτο όταν ξεθαρέψει διότι πήξαμε στις γάτες στο ινσόμνια
feodor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ok, εληφθη για το εντομοκτονο. Θα το μεταφερω αμα ειναι στο αρμοδιο ατομο Οι αλλες φωτογραφιες με τη τεκιλα εχουν και τη μουρη μου μεσα, σιγουρα θες να τις δεις
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μια φιλη μου ειχε βρει παντως εναν ελληνικο ποιμενικο και την εβγαλε Παντου.
nrkmaiden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Τωρα που το θυμηθηκα οχι βολτες εξω και καμια επαφη με αλλα σκυλια μεχρι το 2ο εμβολιο για να μη πω και το 3ο(εξαρταται τι θα σ πει ο γιατρος οι αποψεις δυισταται)
Pantelwolf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Να την βγάλει κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο. Εγω το σκύλο της μάνας μου επι ένα χρόνο επέμενα να τον φωνάζω Τσίζμπουργκερ με βαρύ το ΟΥ και χαιδευτικά Τσίζ. αλλά τελικά επικράτησαν οι υπόλοιποι και τον λένε Φάτσα βγάλε την γλάστρα ή USB.Και Ντιβιντή μπορείς. Και Μπλουρέη
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 κρεμουλαααααααα γαμώτο ναι!!!πως μπόρεσε μια τέτοια γλύκα να τη βγάλει τεκίλα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα