Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ανάβει το laptop ειναι συνεχεια σε αναμονη και επισης οταν πατας οποιοδητε κουμπι δεν κανει τιποτα.το μονο που κανει ειναι να αναβουν τα λαμπακια οπως οταν ειναι σε κατασταση αναμονης.και επισης δεν κλεινει κιολας κ ασ κραταω συνεχεια το παουερ ανοιχτο.

το λαπ ειναι acer 5520.

ανοιξα τον σκληρο τον εβαλα σε εναν υπολογιστη κ με το προγραμμα του western digital το ελεγξα για προβλημα στο δισκο ειχε κατι αλλα το διορθωσε και μου ειπε στο τελος ολα καλα.ο δισκος δουλευει μια χαρα αλλα ο υπολογιστης τα ιδια.

Επεξ/σία από stavros34
Δημοσ.

δεν ανάβει το laptop ειναι συνεχεια σε αναμονη και επισης οταν πατας οποιοδητε κουμπι δεν κανει τιποτα.το μονο που κανει ειναι να αναβουν τα λαμπακια οπως οταν ειναι σε κατασταση αναμονης.και επισης δεν κλεινει κιολας κ ασ κραταω συνεχεια το παουερ ανοιχτο.

το λαπ ειναι acer 5520.

ανοιξα τον σκληρο τον εβαλα σε εναν υπολογιστη κ με το προγραμμα του western digital το ελεγξα για προβλημα στο δισκο ειχε κατι αλλα το διορθωσε και μου ειπε στο τελος ολα καλα.ο δισκος δουλευει μια χαρα αλλα ο υπολογιστης τα ιδια.

κανενας ρε παιδια????

Δημοσ.

Δοκίμασε να του κάνεις ένα Φορμάτ....Μήπως και έχει χάσει κάποιο αρχείο απο το λειτουργικό....Προσπάθησε να ξαναπεράσεις το λειτουργικό απο πάνω άν και δέν θα στο συνιστούσα....Καλύτερα καθαρή εγκατάσταση.....

Δημοσ.

φίλε αν πιθανον το κανει η καρτα γραφικων (αποσπωμενη) θελει ψησιμο στον φουρνο στους 200 βαθμους για 8 ακριβώς λεπτα και ενα λεπτο μεσα στον φουρνο εφοσον το σβησεις, αν ειναι onboard me με καποιο μηχανημα να βγαζει αναλογο ζεστο αερα..το εχω κανει σε απηρα λαπτοπ και επιασε παντα με δικιά σου ευθυνη βεβαίως

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου φεραν ένα 5520 με ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα. Ανάβει, δε δείχνει τίποτα η οθόνη και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα κλείνει και ανάβει πάλι. Δοκίμασα hard ρεσετ με πάτημα power για κανά λεπτό με βγαλμένη μπαταρία - μετασχηματιστή και τίποτα.

Αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω είναι κάποιες επαφές στην κάρτα γραφικών θέλουν πάλι soldering, για αυτό λέει για φούρνο. Για να δούμε τι θα δούμε, δοκίμασες εσύ τίποτα ανάλογο; Το γράφουν και στο ίντερνετ βλέπω.

Δημοσ.

Η διαρκεια ζωης μετα το ψησιμο ποια ειναι;

Το ψηνεις και μετα ειναι οκ για παντα,για μεγαλο χρονικο διαστημα; αν μπορουσες να πεις για ποσο περιπου

Δημοσ.

Η διαρκεια ζωης μετα το ψησιμο ποια ειναι;

Το ψηνεις και μετα ειναι οκ για παντα,για μεγαλο χρονικο διαστημα; αν μπορουσες να πεις για ποσο περιπου

Ανάλογα με το ψήστη,από τρεις μέρες (τόσο περίπου κρατάνε όλα τα θαύματα) έως κανα τετράμηνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...