Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε καμιά καλή/αξιόπιστη ηλεκτρονική ζυγαριά?

Έλεγα για καμιά απλή 15-20 ευρώ αλλά είδα αυτή με AEG PW 4923 ανάλυση λίπους και τα σχετικά. Είναι αξιόπιστες μετρήσεις αυτές?

Thanks!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω εχω παρει μια ομιλουσα απο το lidl (ιδια με την παρακατω) που την ειχε προσφορα πριν καιρο κι εχει πλακα! :P

GR_61488_02_b.jpg

Δημοσ.

δεν ξερω ποια ιζ σπικινγκ, αλλα εχει γελιο οταν δεν το ξερει καποιος και παει να ζυγιστει! χωρια που ετσι...δυσκολα μπορουν να κρυψουν τα κιλα τους! χαχαχα!

Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι αν παρεις καμια μαρκα θα ειναι πολυ καλυτερη και πιο ακριβης απο την φθηνη των 20 ευρω.Εγω μια τετοια εχω γυαλινη(γατοκοριτσο γιατι τις φοβασαι καλε?).Λιπομετριση γιατι θες? κανεις καποια διατροφη ή κατι τετοιο?

Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι αν παρεις καμια μαρκα θα ειναι πολυ καλυτερη και πιο ακριβης απο την φθηνη των 20 ευρω.Εγω μια τετοια εχω γυαλινη(γατοκοριτσο γιατι τις φοβασαι καλε?).Λιπομετριση γιατι θες? κανεις καποια διατροφη ή κατι τετοιο?

τις φοβάμαι γιατί είμαι λίγο γκαφατζου...και είναι γυάλινες.είναι θέμα χρόνου να γίνει καμία μ@λ@κια.

Δημοσ.

Τη λιπομέτρηση για περιέργεια επειδή δεν έχω μετρηθεί ποτέ!! Γι' αυτό ρώτησα αν είναι αξιόπιστες οι ενδείξεις τους.

Οκ, θα χτυπήσω καμία από lidl me 20 ευρουδάκια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...