Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Ψάχνω για ένα αποσμητικό χώρου (μπάνιου αλλά και καθιστικού), το οποίο να έχει μακρά διάρκεια και, βεβαίως, να είναι value for money. Έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά που πουλάνε στα supermarket (αυτά με το αυτοκόλλητο από πίσω που κολλάνε στον τοίχο και ανοίγουν "βιδωτά") αλλά διαρκεούν για 2-3 μέρες μόνο και μετά είναι σαν να μην υπάρχουν... Προς το παρόν, την καλύτερη λύση την έχω βρει με τα αρωματικά κεριά αλλά δεν θέλω να έχω συνέχεια κεριά να καίνε στο σπίτι λες και είμαστε σε μνημόσυνο... Άσε που μπορεί να ανάψει και καμιά φωτιά και να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο...

Καμιά καλή ιδέα ?

Δημοσ.

υπαρχουν αποσμητικα σε σπρει που τα πατας οποτε θες εσυ (μπαινουν στον τοιχο δεν ενωω τα μπουκαλια) η αυτοματα που ψεκαζουν καθε χ λεπτα.

Δημοσ.

Τα αρωματικά σπρέι δε σε καλύπτουν;

Τα καινούρια που έχουν βγει φέρουν και αισθητήρα κίνησης πέρα από το χρονοδιακόπτη, οπότε και δε ψεκάζουν ακατάσχετα ενώ εσύ δεν είσαι στο σπίτι.

Δημοσ.

Φιλε, ειναι ιδιαιτερα καρκινογονα ολα τα αρωματικα σπρευ...ειτε χωρου, ειτε αυτοκινητου κτλ...

Έιχα δει αποσμητικό χώρου στο πίσω μέρος αυτοκινήτου!! Ελεεινός τρόπος για άρωμα στο αμάξι!!

Δημοσ.

Έιχα δει αποσμητικό χώρου στο πίσω μέρος αυτοκινήτου!! Ελεεινός τρόπος για άρωμα στο αμάξι!!

Ε άμα κλάνουν οι πίσω; :P

Δημοσ.

Είχα τέτοια συσκευή στο μπάνιο, αλλά καθόμουν στη λεκάνη απορροφημένος να διαβάζω τις ετικέτες από τα απορρυπαντικά, και έκανε <<ψιτ>> η βλακεία και τρόμαζα!

Δημοσ.

Είχα τέτοια συσκευή στο μπάνιο, αλλά καθόμουν στη λεκάνη απορροφημένος να διαβάζω τις ετικέτες από τα απορρυπαντικά, και έκανε <<ψιτ>> η βλακεία και τρόμαζα!

Βολικό. Τέλειωνες και μια ώρα αρχύτερα :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...