Προς το περιεχόμενο

htc touch diamond 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελαλιγο να με ενημερωσεις γενικα για αυτο το κινητο..ως προς τον τροπο λειτουργιας του..αν μπορω να βαλω διαφορες εφαρμογες και απο που...αν πρεπει να το κανω αναβαθμηση και πως...γενικα τιπρεπει να ξερω..

Δημοσ.

Όχι, δεν το έχω. Απλά αν σκεφτόσουν να το πάρεις τώρα, θα σου έλεγα ή να μην το πάρεις καθόλου ή να το πάρεις σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή. Λόγω λειτουργικού, πάντα. Αλλά για τσάμπα, είναι εξαιρετική συσκευή, ήμουν έτοιμος να το πάρω κάποια στιγμή και το είχα ψάξει. Δεν θυμάμαι τελικά γιατί δεν το πήρα, νομίζω επειδή δεν είχε tv out.

Δημοσ.

δηλαδη πια ειναι τα καλα του?διοτι εμενα με κολαει πολυ και δεν εχει μεγαλη γκαμα απο σπασμενεσ εφαρμογες στο ιντρνετ...

Δημοσ.

δηλαδη πια ειναι τα καλα του?διοτι εμενα με κολαει πολυ και δεν εχει μεγαλη γκαμα απο σπασμενεσ εφαρμογες στο ιντρνετ...

Κοίτα, μή ξεχνάμε ότι έχει πάνω WinMo 6. Αν αυτός που το είχε δεν του είχε κάνει κανένα reset, είτε ποτέ είτε αμέσως πριν το πάρεις εσύ, επόμενο είναι να κολλάει το σύμπαν. Σε πρώτη φάση δες αυτό, και μετά συζητάμε αν μπορούν να βρεθούν custom roms και εφαρμογές.

Δημοσ.

Παντως παίρνει και custom android. Εχω ένα diamond 1 που θέλω να του βάλω android, αλλα είναι αρκετά μπέρδεμα η ολη διαδικασία και εχω βαρεθεί μεχρι τώρα να το κάνω..

Απλα πληροφοριακά. Ο φιλος που ρωτα είναι φανερό ότι δεν έχει γνώσεις να κανει κάτι τέτοιο.

android.png

Δημοσ.

Έτσι

Το λινκ εξηγεί και το soft reset και το hard reset. Εν συντομία, το πρωτο γίνεται με το κουμπάκι στο πίσω μέρος, κάτω από το καπάκι της μπαταρίας, ουσιαστικά κλείνει τα πάντα και κάνει επανεκκίνηση, αν φάει κανένα καλό κόλλημα. Το δεύτερο ενδείκνυται για σοβαρές καταστάσεις, και για αυτό γίνεται με συνδυασμό πλήκτρων. Κάνει επανεγκατάσταση του λειτουργικού για να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και σβήνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το κινητό, οπότε αν έχεις κάτι χρήσιμο το σώζεις πρώτα. Είναι δραστική λύση και συνήθως γίνεται είτε για να λυθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε για να κάνεις το κινητό "καινούριο" πριν το πουλήσεις πχ.

Disclaimer: ΔΕΝ έχω δοκιμάσει τίποτε από τα δύο, όπως είπα δεν το είχα το κινητό, οπότε κάνε ό,τι νομίζεις. Στο Ομνια ΙΙ πάντως, που το είχα, ήταν η ίδια ακριβώς λογική.

Edit: Από εφαρμογές μην περιμένεις και θαύματα σε λειτουργικό που σταμάτησε να κυκλοφορεί επίσημα εδώ και 1,5 χρόνο.

Δημοσ.

θα ηθελαλιγο να με ενημερωσεις γενικα για αυτο το κινητο..ως προς τον τροπο λειτουργιας του..αν μπορω να βαλω διαφορες εφαρμογες και απο που...αν πρεπει να το κανω αναβαθμηση και πως...γενικα τιπρεπει να ξερω..

αν έχεις όρεξη διάβασε ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237276

τα λένε όλα!

Δημοσ.

πηγα να το κανω android αλλα δεν τα καταφερα..λεει πολα το σαιτ που μου εδωσες chie και δεν εχω πολυ χρονο..στην ουσια το hard reset ειναι κατι σαν φορματ στον υπολογιστη?

Δημοσ.

πηγα να το κανω android αλλα δεν τα καταφερα..λεει πολα το σαιτ που μου εδωσες chie και δεν εχω πολυ χρονο..στην ουσια το hard reset ειναι κατι σαν φορματ στον υπολογιστη?

Ναι, θα φορμάρει το κινητό και θα εγκαταστησει εκ νέου το λειτουργικό του. Εννοείται ότι μιλάω για κινητά που έχουν ακόμη επάνω την εργοστασιακή ρομ, δεν έχω ιδέα τί γίνεται αν έχει περαστεί άλλη ρομ.

Δημοσ.

Ναι, θα φορμάρει το κινητό και θα εγκαταστησει εκ νέου το λειτουργικό του. Εννοείται ότι μιλάω για κινητά που έχουν ακόμη επάνω την εργοστασιακή ρομ, δεν έχω ιδέα τί γίνεται αν έχει περαστεί άλλη ρομ.

Ισχυει κ για αλλη ρομ!Για παραδειγμα αν στο hd2(wm κινητο) εχεις τα wp7.5 κ κανεις hard reset,θα επαναφερει κατευθειαν στα mango(ουτε καν στα 7.0,που ηταν η αρχικη ρομ),δλδ στη φαση που ξεκινας το πρωτο setup των mango!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...