Προς το περιεχόμενο

HTC Wildfire S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αριστη κατασταση,μεταχειρισμενο....

Με κολλαει λιγο ο επεξεργαστης που ειναι 600 MHz και οχι 1000 και συνεπως δν υποστηριζει full εκδοση του flash.Κατα τα αλλα επειδη εχω παιξει μαζι του μου φανηκε αρκετα καλο κινητο και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αφου το εχω δει να πεφτει να τρωει κλωτσιδια και δν χαλασε :P.

Δημοσ.

Το έχεις δει να πέφτει και να τρώει κλωτσίδια και είναι σε άριστη κατάσταση..!? :mrgreen:

Πάντως για 100€ σίγουρα αξίζει αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει σημάδια φθοράς...

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια..! :mrgreen: Βρε το έχεις δει να τραβάει μαρτύρια και είναι σε άριστη κατάσταση...? Αν έχει μικροφθορές απλά ζήτα του να σου κατεβάσει λίγο την τιμή...Πάντως 100+ μην δώσεις...

Δημοσ.

Σορρυ διατυπωσα λαθος.Το κινητο που ειδα να τραβαει μαρτυρια ειναι ενος φιλου μου που εχει το wildfire S.Επειδη ομως μου αρεσε που το ειδα στον φιλο μου και επαιξα μαζι του αρχισα να το ψαχνω και το βρηκα απο αγγελια 100Ε και απο οτι λεει ειναι σε αριστη κατασταση.Αξιζει τα 100 Ε ενα wildfire S σε αριστη κατασταση?Αυτο ρωταω...Ο φιλος μου δυστυχως δεν το δινει :P

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι για 100 αξίζει και πολύ μάλιστα...Αλλά πριν το αγοράζεις θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει έναν Α έλεγχο... Μην το πάρεις πάντως εάν πρώτα δεν το έχεις ελέγξει... Αλλά σε αυτή την τιμή σίγουρα είναι μια καλή αγορά..

Δημοσ.

Καλα οτι θα γινει ο απαραιτητος ελεγχος εννοειται αν και δν πιστευω να προκυψει προβλημα γιατι εμπιστευομαι τους ανθρωπους και ιδιαιτερα τα ατομα που πουλανε μεσω του ινσομνια οτι δν χρειαζονται και δν εχουν σκοπο το κερδος(π.χ επιχειρησεις).Ευχαριστω για την αποψη παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...