Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Την παρασκευη πηγαμε να φουλαρουμε το αμαξι της δουλειας.Σε ενα πρατηριο υγρων καυσιμων.. Και μιλουσαμε με τον ιδιοκτητη και μας ειπε οτι τα διηλυστηρια της χωρας εχουν αποθεματα μεχρι το Μαρτιο..Η χωρα δεν μπορει να αγορασει αλλα γιατι πλεον καμια απο τις χωρες που την προμηθευε δεν της δινει χωρις να την εχει πληρωσει πρωτα..Δηλαδη μεχρι σημερα ερχοταν ενα καραβι γεματο με 10000 μ3 καυσιμα και μετα πληρωναν το εμπορευμα τωρα πρωτα πρεπει να πληρωσουν και μετα να ξεκινησει το καραβι, αλλα αυτο εχει ως εντυκτιπο στην τιμη αγορας/πωλησης.. Ο ιδιοκτητης του πρατηριου μας ειπε οτι μετα το Μαρτιο θα ανοιγουν ολα τα πρατηρια για 2 με 3 ωρες και η βενζινη θα κανει 5,50 ευρω.. Η μονη χωρα που εδινε στην Ελλαδα καυσιμα με πιστωση ηταν το Ισραηλ, που τωρα το χουν κανει εμπαρκο... Αυτο το σεναριο το να μην εχει καυσιμα μια χωρα και να λειτουργουν τα πρατηρια μονο για κατι ωρες γινεται μονο σε καιρο πολεμου.. Τι αλλο θα να μας κανουν...
Haldol Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εμένα πάλι ο θείος μου που του είπε ο μπατζανάκης του που του είπε ο ξάδερφός του ο οποίος το άκουσε από τη γκόμενα του ανιψιού του της οποίας ο πατέρας έχει ξάδερφο βενζινά, μου είπε ότι από τον Απρίλιο η βενζίνη θα απαγορευτεί τελείως. Πλέον θα μπορούμε να την προμηθευόμαστε μόνο υπογείως, όπως την κόκα π.χ. και μάλιστα σε αντίστοιχες τιμές (80€ το γραμμάριο). Ρε παιδιά, έλεος με την κάθε παπάτζα που ακούτε. Πριν κάτι χρόνια έπαιρνα στο inbox μου τέτοιες ιστορίες και λέγονταν "hoaxes". Πλέον φαίνεται ακρίβυνε το internet και τα hoaxes κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, από βενζινάδες που trollάρουν ανυποψίαστους πελάτες.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η μονη χωρα που εδινε στην Ελλαδα καυσιμα με πιστωση ηταν το Ισραηλ, που τωρα το χουν κανει εμπαρκο... αυτό το Ισραήλ ρε παιδί μου, το έχουν ξεσκίσει στο εμπάργκο τσκ τσκ μια φώτο απ' τις ξακουστές πετρελαιοπηγές του Ισραήλ:
PavelX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Σου είπε για βενζίνη, για πετρέλαιο ή και για τα δύο; Είναι σημαντικό να γνωρίζω ώστε να ξέρω εάν πρέπει να μαζέψω χρήματα για ποδήλατο ή για diesel αυτοκίνητο.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 πάρε ένα τέτοιο http://www.youtube.com/watch?v=HIx4ZwQgOw4&
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ο ιδιοκτητης του πρατηριου ελεγε παπαριες ..δεν μου το ειπε κανενας τριτος...αυτος ειναι ο αγοραστης που προμηθευετε απο τα διηλυστηρια.. Τωρα μακαρι να μην γινει αλλα κρατατε μια πισινη..
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κατ' αρχήν το εμπάργκο είναι στο Ιράν, όχι στο Ισραήλ. Κατά δεύτερον, ναι, ήταν ένας βενζινάς, δε βλέπω γιατί δεν μπορεί να λέει μαλακίες.
PavelX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Σωστά. Επειδή στο είπε ο ιδιοκτήτης δεν γίνεται να ήταν παπαριές. Α, πριν το ξεχάσω. Είμαι προγραμματιστής και ένας φίλος στην Forthnet μου είπε πως τα διαθέσιμα TB Bandwidth τελειώνουν τον Φεβρουάριο. Κανείς δεν μας ξαναδώσει Internet. Ό,τι κατεβάσαμε κατεβάσαμε και ό,τι e-mail διαβάσαμε διαβάσαμε.
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κατ' αρχήν το εμπάργκο είναι στο Ιράν, όχι στο Ισραήλ. Σε αυτο εχω κανει λαθος .. Μπορει να λεει και παπαριες αλλα μπορει και να ισχυει..
athlios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Σωστά. Επειδή στο είπε ο ιδιοκτήτης δεν γίνεται να ήταν παπαριές. Α, πριν το ξεχάσω. Είμαι προγραμματιστής και ένας φίλος στην Forthnet μου είπε πως τα διαθέσιμα TB Bandwidth τελειώνουν τον Φεβρουάριο. Κανείς δεν μας ξαναδώσει Internet. Ό,τι κατεβάσαμε κατεβάσαμε και ό,τι e-mail διαβάσαμε διαβάσαμε. Πωω και αντι να ανοιγουμε το ινσομνια απτον ΣΑΦΑΡΙ θα πηγαινουμε λεει σε εναν καφενε που θα χει απεξω μια ταμπελα "ΙΝΣΟΜΝΙΑ" και καθε τραπεζι θα εχει και διαφορετικο θεμα συζητησης. Οι μοντερειτορ θα διωχνουν τον κοσμο απτα τραπεζια και τα σχετικα . Τρελοοο.
doctorkostis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μπορει να λεει και παπαριες αλλα μπορει και να ισχυει.. Οντως, σε αυτο εχεις δικιο. Αυτα ειναι τα ενδεχομενα. Ειτε ισχυει ειτε οχι.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Σωστά. Επειδή στο είπε ο ιδιοκτήτης δεν γίνεται να ήταν παπαριές. Α, πριν το ξεχάσω. Είμαι προγραμματιστής και ένας φίλος στην Forthnet μου είπε πως τα διαθέσιμα TB Bandwidth τελειώνουν τον Φεβρουάριο. Κανείς δεν μας ξαναδώσει Internet. Ό,τι κατεβάσαμε κατεβάσαμε και ό,τι e-mail διαβάσαμε διαβάσαμε. ευτυχως που το ειπες και μου το θυμησες πρεπει να κατεβασω καμια 300αρια αλμπουμς thanks
tsifotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γενικα λογω απιστευτης ελλειψης ρευστου Θα δουμε αυξησεις πολυ δυσαναλογες του πληθωρισμου σε προιοντα μαζικων εισαγωγων που μεχρι προτεινος δουλευανε με πιστωση, οσοι ασχολουνται με εμποριο ξερουνε τι συμβαινει στην αγορα. Δεν κινειται πολυ χρημα, τα δανεια τρεχουνε και με τα κανονια που βαρανε καποιοι οφειλετες παρασυρονται και αλλοι, ασε πια με τις φημες πτωχευσης, οι ξενες εταιριες αλλαζουνε πολιτικη προς ελληνες με συνοπτικες διαδικασιες , θα φτασουμε να γινουμε οτι η νιγηρια για το ebay. Αλλα με τετοιες λεπτομερειες για το τι θα γινει με τις πετρελαικες σε 2 μηνες απο σημερα και να το ξερει ΕΝΑΣ τυχαιος βενζινας δεν ειναι παρα παπαρολογιες.
panagos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν που δεν έχει μπορεί να αναλάβει την ευθύνη του λόγου του.
PavelX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν που δεν έχει μπορεί να αναλάβει την ευθύνη του λόγου του. Τότε μου είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ κάποιον που πιστεύεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα