chrislem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα laptop hp και συνδέομαι σε ένα Thomson ασύρματα του οποίου το router δεν βρίσκεται σπίτι μου! Άρα μπορώ να συνδεθώ σε αυτό μόνο ασύρματα. Πως μπορώ να μετατρέψω το laptop μου σε ένα κατά κάποιον τρόπο Hotspot ώστε κοντινοί υπολογιστές να συνδεθούν στο internet μέσω του δικού μου laptop. Να μοιράσω δλδ internet μέσω του laptop μου! Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται με 2 usb κάρτες δικτύου (δηλαδή από την μία να τραβάς Internet και από την άλλη να μοιράζεις) αλλά δεν κατάφερα να βρω λύση σε αυτό πουθενά. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Δεκτοί φυσικά όλοι οι τρόποι που μπορώ να μοιράσω Internet! Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!
chrislem Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε το connectifyme Μήπως μπορείς να μου πεις τι είναι αυτό και πως δουλεύει?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η λυση ad-hoc δοκιμάστηκε και δε δουλεύει...;
chrislem Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η λυση ad-hoc δοκιμάστηκε και δε δουλεύει...; Δοκιμάστηκε αλλά όταν κάνω την σύνδεση μου σβήνει την ενεργή σύνδεση που έχω στο internet! Όπως έχω πει μπορώ να συνδεθώ μόνο ασύρματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα