Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Έχω την ati 5970 και θα ήθελα έναν συνδυασμό μητρικής και CPU κυρίως για παιχνίδια

Τι προτείνετε ;

Ευχαριστώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CPU Link (Intel i5 2500k 3.30GHZ 195.90€)

MOBO Link (Gigabyte GA-Z68AP-D3 (B3) 96,90€)

RAM Link (Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz 46,90€)

Σύνολο 340€

Για κάποιον λόγο, τα links απ το Digital Master δεν λειτουργούν σωστά.

Επεξ/σία από DreadKnight
Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με ΟC και τα λoιπα και θες να ρίξεις την τιμή, απλά παίρνεις τον απλό i5 2500 και μια μητρική με παλιότερο chipset και γλιτώνεις περίπου 25 με 30 ευρω.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με ΟC και τα λoιπα και θες να ρίξεις την τιμή, απλά παίρνεις τον απλό i5 2500 και μια μητρική με παλιότερο chipset και γλιτώνεις περίπου 25 με 30 ευρω.

Μπαα δεν τα γλιτλωνει.Θα πάνε σε ψύκτρα αλλιώς θα πάρει φωτια το εργαλείο ^_^

Δημοσ.

Μπαα δεν τα γλιτλωνει.Θα πάνε σε ψύκτρα αλλιώς θα πάρει φωτια το εργαλείο ^_^

Μια χαρά είναι η ψυκτρα του i5 για την φυσιολογική λειτουργία του.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η ψυκτρα του i5 για την φυσιολογική λειτουργία του.

A εγω νόμιζα πος είπες "Αν θές να ασχοληθείς με OC" ενω είπες το αντίθετο συγνώμη.Πάντος και ο AMD με την Asus μαζί με 8GB μνήμη και 60GB SSD για 400€ είναι υπερ-value for money!

Δημοσ.

A εγω νόμιζα πος είπες "Αν θές να ασχοληθείς με OC" ενω είπες το αντίθετο συγνώμη.Πάντος και ο AMD με την Asus μαζί με 8GB μνήμη και 60GB SSD για 400€ είναι υπερ-value for money!

Δεν υπάρχει πρόβλημα για να ζητάς συγνώμη, ;) σε όλους μας λίγο πολύ τυχαίνει. Btw το link που έδωσες δεν λειτουργεί. :P

Δημοσ.

Φρόντισε η μητρική να έχει sata 3 και usb-3.

Καλά που το τόνισες (και το άλλαξα), διότι η mobo που πρότεινα προηγουμενος ήταν χωρίς υποστήριξη usb3. Λόγο των link που δεν λειτουργούσαν, πάνω στο ψάξιμο επέλεξα λάθος μοντέλο (και η τιμή ίδια, 1 ευρώ διαφορά).

Δημοσ.

Πληρώνω τελωνείο εδώ μήπως ? Αυτό το site δεν το είχα ξαναδεί...

Καλά που το τόνισες (και το άλλαξα), διότι η mobo που πρότεινα προηγουμενος ήταν χωρίς υποστήριξη usb3. Λόγο των link που δεν λειτουργούσαν, πάνω στο ψάξιμο επέλεξα λάθος μοντέλο (και η τιμή ίδια, 1 ευρώ διαφορά).

Σκεφτόμουν για Intel Core i5 2320, Gigabyte Z68P-DS3 και μνήμες αυτές

Εχω αυτή τη ψύκτρα η οποία καθόταν σε Core 2 Duo 2.66 Socket 775 και αναρωτιώμουν αν θα κάτσει στον i5

img0168rd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...