grouspen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο κομμάτι ηλεκτρονικού υπολογιστή με αντικαταβολή και θα μου το στείλουν χρησιμοποιώντας acs λογικά. εάν με το που το πάρω στα χέρια μου , το δοκιμάσω και αποδειχτεί στην χειροτερη ότι είναι ελαττωματικό μπορώ να το επιστρέψω στο κατάστημα της acs και να πάρω τα χρήματα μου πίσω? ή πρέπει να το πάω στο κατάστημα που ήταν αγορασμένο αρχικά (πχ πλαισιο , eshop κτλ) και υπάρχει και η εγγύηση του ώστε να μου το αντικαταστήσουν από εκεί?
panagos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα πρέπει να το στείλεις πίσω στο κατάστημα. Από την courier δεν μπορείς να ζητήσεις πίσω χρήματα.
Arctic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι ακριβώς σωστό αυτό. Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να ανοίξεις πρώτα το δέμα, να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό και μετά δίνεις το ποσό(στο πρακτορείο όλα αυτά). Δεν ξέρω αν είναι δυνατό με την ACS, τηλεφώνησε αν σε τρώει. Πάντως πρέπει ο αποστολέας να δώσει εντολή για αυτό. Αν πάλι είναι το σωστό το αντικείμενο αλλά δε δουλεύει λόγω βλάβης(αν μιλάμε για μητρική μη κάνεις βιαστικές κινήσεις), πρώτα ρώτα το πωλητή και ανάλογα τα αρχίδια του σου δίνει πίσω το ποσό. Αλλιώς κατάστημα
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι ακριβώς σωστό αυτό. Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις να ανοίξεις πρώτα το δέμα, να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό και μετά δίνεις το ποσό(στο πρακτορείο όλα αυτά). Δεν ξέρω αν είναι δυνατό με την ACS, τηλεφώνησε αν σε τρώει. Πάντως πρέπει ο αποστολέας να δώσει εντολή για αυτό. Αν πάλι είναι το σωστό το αντικείμενο αλλά δε δουλεύει λόγω βλάβης(αν μιλάμε για μητρική μη κάνεις βιαστικές κινήσεις), πρώτα ρώτα το πωλητή και ανάλογα τα αρχίδια του σου δίνει πίσω το ποσό. Αλλιώς κατάστημα Τσου! Η μεταφορική εταιρεία είναι υπεύθυνη μονο για να μεταφέρει το δέμα. Αν θες μπορείς να το ανοίξεις αφού το πληρώσεις/παραλάβεις ΕΚΤΟΣ αν έχει εμφανή σημάδια κακομεταχείρησης ή είναι ανοιγμένο. Ακόμα κι αν ο αποστολέας γράψει επάνω να ανοιχτεί πριν παραληφθεί, η μεταφορική μπορεί να το αρνηθεί πριν γίνει η παραλαβή απο τον παραλήπτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα