Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήρα τον κλειδάριθμο απο το ΙΚΑ & έκανα ενεργοποίηση χρήστη. Όλα καλά ως εδώ.

Όταν όμως πηγαίνω για σύνδεση στο https://apps.ika.gr/eDAPY/faces/login.xhtml

βγαίνει συνέχεια μήνυμα λάθους

"Υπήρξε σφάλμα κατά την διαδικασία σύνδεσης. Τα στοιχεία που έχετε εισάγει δεν είναι έγκυρα. Παρακαλούμε προσπαθείστε ξανά."

Τα στοιχεία είναι γραμμένα ολόσωστα & χιλιοτσεκαρσισμένα. Τι στο καλό γίνεται? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Το είχα και εγώ, μετά απο 3-4 προσπάθειες τα πήρε

Να γράφεις απτην αρχή όλα τα στοιχεία, είχα κολλήσει στον κλειδάριθμο, τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν έγραψα απτην αρχή το username

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου ή κόλλημα του site

Δημοσ.

μετά απο πάμπολες προσπάθειες τώρα μου βγάζει απλά το ξερό μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης".

Άλλαξα το password ορισμένες φορές, όχι όμως το username, σε όλες τις αλλαγές μου αναφέρει πως "Ο χρήστης είναι ήδη ενεργοποιημένος". Το κακό είναι πως δεν υπάρχει τίποτα & κανείς να απευθυνθώ ή να στείλω κάποιο mail.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Θα περιμένω μερικές μέρες να δω τί θα γίνει.

Δημοσ.

μετά απο πάμπολες προσπάθειες τώρα μου βγάζει απλά το ξερό μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης".

Άλλαξα το password ορισμένες φορές, όχι όμως το username, σε όλες τις αλλαγές μου αναφέρει πως "Ο χρήστης είναι ήδη ενεργοποιημένος"

Το θέμα με τη πρόσβαση το είχα και εγώ πριν λίγο, έφτιαξε τώρα.

Στη δεύτερη παράγραφο τι εννοείς;

Δημοσ.

Βλέπεις να ένσημα, τις εισφορές κτλ

Απαραίτητη προϋπόθεση να βρεις δουλειά και να σε κολλάνε ένσημα!

Δημοσ.

μετά απο τόσες μέρες ακόμη μου βγάζει πως δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης. Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να επικοινωνήσω σχετικά με τέτοιο θέμα?

Φίλε Porg, τι εννοείς πως λύθηκε όταν έγραψες απο την αρχή το username?

Δημοσ.

Αυτό με το δικαίωμα πρόσβασης μου το έβγαλε μια φορά μόνο και για 5', καλύτερα να πάρεις να ρωτήσεις στο ΙΚΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...