spyroskonst Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 πήρα τον κλειδάριθμο απο το ΙΚΑ & έκανα ενεργοποίηση χρήστη. Όλα καλά ως εδώ. Όταν όμως πηγαίνω για σύνδεση στο https://apps.ika.gr/eDAPY/faces/login.xhtml βγαίνει συνέχεια μήνυμα λάθους "Υπήρξε σφάλμα κατά την διαδικασία σύνδεσης. Τα στοιχεία που έχετε εισάγει δεν είναι έγκυρα. Παρακαλούμε προσπαθείστε ξανά." Τα στοιχεία είναι γραμμένα ολόσωστα & χιλιοτσεκαρσισμένα. Τι στο καλό γίνεται? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Porg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Το είχα και εγώ, μετά απο 3-4 προσπάθειες τα πήρε Να γράφεις απτην αρχή όλα τα στοιχεία, είχα κολλήσει στον κλειδάριθμο, τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν έγραψα απτην αρχή το username Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου ή κόλλημα του site
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Θα περιμένεις μια μέρα περίπου να ενεργοποιηθούν. Έτσι συμβαίνει απ ότι θυμάμαι. ...ή λίγες ώρες, even.
Porg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Έχει περάσει ήδη τον κλειδάριθμο, άλλωστε ούτε εκεί περιμένεις για ενεργοποίηση
spyroskonst Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 μετά απο πάμπολες προσπάθειες τώρα μου βγάζει απλά το ξερό μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης". Άλλαξα το password ορισμένες φορές, όχι όμως το username, σε όλες τις αλλαγές μου αναφέρει πως "Ο χρήστης είναι ήδη ενεργοποιημένος". Το κακό είναι πως δεν υπάρχει τίποτα & κανείς να απευθυνθώ ή να στείλω κάποιο mail. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Θα περιμένω μερικές μέρες να δω τί θα γίνει.
Porg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 μετά απο πάμπολες προσπάθειες τώρα μου βγάζει απλά το ξερό μήνυμα "Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης". Άλλαξα το password ορισμένες φορές, όχι όμως το username, σε όλες τις αλλαγές μου αναφέρει πως "Ο χρήστης είναι ήδη ενεργοποιημένος" Το θέμα με τη πρόσβαση το είχα και εγώ πριν λίγο, έφτιαξε τώρα. Στη δεύτερη παράγραφο τι εννοείς;
Porg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Βλέπεις να ένσημα, τις εισφορές κτλ Απαραίτητη προϋπόθεση να βρεις δουλειά και να σε κολλάνε ένσημα!
spyroskonst Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 μετά απο τόσες μέρες ακόμη μου βγάζει πως δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης. Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να επικοινωνήσω σχετικά με τέτοιο θέμα? Φίλε Porg, τι εννοείς πως λύθηκε όταν έγραψες απο την αρχή το username?
Porg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτό με το δικαίωμα πρόσβασης μου το έβγαλε μια φορά μόνο και για 5', καλύτερα να πάρεις να ρωτήσεις στο ΙΚΑ
spyroskonst Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 μάλλον είσαι απο τους τυχερούς δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή. θα περάσω πάλι απο το ΙΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα