aslanG7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Κrups nespresso και dolceGusto περνουν τις ιδιες καψουλες? η διαφορετικες
aslanG7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση.Ποια προτείνεις απο της 2?
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 nespresso εχω μια χαρα καφεδακι κανει.αλλα αμα θες ποικιλια πας για dolcegusto ή tassimo.
aslanG7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι απο επαρχια και δυσκολα να βρω μαγαζι με nespresso καφεδες και στα σουπερμαρκετ βρισκω tassimo και dolseGusto μονο αν παραγκελvω online θα βρω
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι τιποτα μπορεις και μεσω τηλ. να παραγγείλεις και πληρωνεις με αντικαταβολη. Link βεβαια δεν συγκρινετε με το να τα περνεις απο σουπερμαρκετ.παντως απο δοκιμες σε παρουσιαση που εχω κανει νομιζω οτι το tassimo ειναι καλυτερο απο το dolseGusto.
doctorkostis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Dolce Gusto απο μενα. Κυριως για espresso βεβαια. Το κακο στο capuccino που κυκλοφορει στα σουπερ μαρκετ ειναι οτι εχει ζαχαρη. Αλλα εχω βρει το κολπο με espresso(ειδικα ο buondi γαμει) και hand made αφρογαλα.
aslanG7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ψήνομαι αρκετα για dolceGusto καπιος αλλος την γνωμη του απο την δικια του εμπειρια?
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω αυτή και κάνει αρκετά καλό εσπρεσάκι και καπουτσίνο. Με αφρόγαλα μάλιστα, μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα