skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ψάχνω κάποιο μαγαζί στη Λάρισα να μου εκτυπώσει κάποια πράγματα με χρώμα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ. (Σε ένα που πήγα ζητάνε 0.5 ευρώ ανά σελίδα, αλλά πηγαίνοντας σε αυτό το link είδα ότι και με απλό εκτυπωτή σπιτιού μπορείς να έχεις 0.05 ευρώ κόστος ανά σελίδα)
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Ψάχνω κάποιο μαγαζί στη Λάρισα να μου εκτυπώσει κάποια πράγματα με χρώμα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ. (Σε ένα που πήγα ζητάνε 0.5 ευρώ ανά σελίδα, αλλά πηγαίνοντας σε αυτό το link είδα ότι και με απλό εκτυπωτή σπιτιού μπορείς να έχεις 0.05 ευρώ κόστος ανά σελίδα) βασικα 10 ευρω κανει το απλο φωτογραφικο χαρτι [100 σελιδες] οποτε μαλλον θα πω οτι ειναι λιγο ακριβοι...
tsifotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 βασικα 10 ευρω κανει το απλο φωτογραφικο χαρτι [100 σελιδες] οποτε μαλλον θα πω οτι ειναι λιγο ακριβοι... Μα δεν ειπε για φωτογραφιες. Ασε που το πολυ κοστος ειναι τα μελανια. Καπου χρεωνανε 0,80/σελιδα και απ το να τα δωσω κοροιδιστικα στο ιντερνετ καφε πηγα κι αγορασα απο μια αλυσιδα ενα πολυμηχανημα epson καπου 30 ευρω και μου εμεινε κι ολας. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σαν λυση. Βεβαια ο γενικος κανονας ειναι οτι οσο πιο χαμηλο το αρχικο κοστος του τοσο μεγαλυτερο το κοστος μετα (πχ αυθεντικα μελανια)
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Οι ακριβοί τα πάνε καλύτερα με τα επαναγεμισμένα;
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μα δεν ειπε για φωτογραφιες. Ασε που το πολυ κοστος ειναι τα μελανια. Καπου χρεωνανε 0,80/σελιδα και απ το να τα δωσω κοροιδιστικα στο ιντερνετ καφε πηγα κι αγορασα απο μια αλυσιδα ενα πολυμηχανημα epson καπου 30 ευρω και μου εμεινε κι ολας. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σαν λυση. Βεβαια ο γενικος κανονας ειναι οτι οσο πιο χαμηλο το αρχικο κοστος του τοσο μεγαλυτερο το κοστος μετα (πχ αυθεντικα μελανια) ουτε εγω ειπα για φωτογραφιες απλως εκανα μια συγκριση κοστους
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω έναν Epson sx515w απλά έλεγα μήπως με συμφέρει καλύτερα να τυπώσω έξω. Τι λέτε; Να προσθέσω επίσης ότι δε θέλω να τυπώσω φωτογραφίες αλλά κάποια slides μιας παρουσίασης.
tsifotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω έναν Epson sx515w απλά έλεγα μήπως με συμφέρει καλύτερα να τυπώσω έξω. Τι λέτε; Να προσθέσω επίσης ότι δε θέλω να τυπώσω φωτογραφίες αλλά κάποια slides μιας παρουσίασης. Πολυ δυσκολο να συμφερει εκτυπωση σε μαγαζι για λιγα αντιτυπα οσο και να κοστιζουνε τα μελανια σου. Silιdes; δηλαδη μεμβρανες για προβολεα; ααα αποκλειεται μαλλον τι λεω , σελιδες powerpoint; Τι καθεσαι; σπιιιτι γρηγορα
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 απορω αν υπαρχει ακομα η κατηγορια ατομων π αγοραζει αυθεντικα μελανια καθως ολοι τα επαναγεμιζουν. 20ευρω το αυθεντικο, 5 το ριφιλ. Αντε γεια δηλαδις
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Να δουλεύανε κανονικά τα γεμισμένα καλά θα ήτανε, γιατί όποτε τους έρχεται εκτυπώνουν καλά
Adon1s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 ε ναι ,οκ . Οπως ολα στη ζωη δχουν ημερομηνια ληξης. Τα δικα μ αντεξαν 4 γεμισματα
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 tsifotis : οκ το έπιασα το νόημα.Αν πάω έξω πρέπει να πληρώσω ενοικιο, ασφαλιστικες εισφορες, χαρατσι δεη, ρευμα, απόσβεση εξοπλισμού του μαγαζάτορα τα οποία ανεβαίνουν κιόλας από μήνα σε μήνα επειδή το κράτος δε μπορεί να κόψει τις δαπάνες του οπότε πρέπει να βρει τα ίδια λεφτα από όλο και λιγότερους κάθε μήνα μαγαζάτορες! Ουφ!Κόλαση μιλάμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα