Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο μαγαζί στη Λάρισα να μου εκτυπώσει κάποια πράγματα με χρώμα.

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

(Σε ένα που πήγα ζητάνε 0.5 ευρώ ανά σελίδα, αλλά πηγαίνοντας σε αυτό το link είδα ότι και με απλό εκτυπωτή σπιτιού μπορείς να έχεις 0.05 ευρώ κόστος ανά σελίδα)

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο μαγαζί στη Λάρισα να μου εκτυπώσει κάποια πράγματα με χρώμα.

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

(Σε ένα που πήγα ζητάνε 0.5 ευρώ ανά σελίδα, αλλά πηγαίνοντας σε αυτό το link είδα ότι και με απλό εκτυπωτή σπιτιού μπορείς να έχεις 0.05 ευρώ κόστος ανά σελίδα)

βασικα 10 ευρω κανει το απλο φωτογραφικο χαρτι [100 σελιδες]

οποτε μαλλον θα πω οτι ειναι λιγο ακριβοι...

Δημοσ.

βασικα 10 ευρω κανει το απλο φωτογραφικο χαρτι [100 σελιδες]

οποτε μαλλον θα πω οτι ειναι λιγο ακριβοι...

Μα δεν ειπε για φωτογραφιες. Ασε που το πολυ κοστος ειναι τα μελανια.

Καπου χρεωνανε 0,80/σελιδα και απ το να τα δωσω κοροιδιστικα στο ιντερνετ καφε πηγα κι αγορασα απο μια αλυσιδα ενα πολυμηχανημα epson καπου 30 ευρω και μου εμεινε κι ολας. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σαν λυση. Βεβαια ο γενικος κανονας ειναι οτι οσο πιο χαμηλο το αρχικο κοστος του τοσο μεγαλυτερο το κοστος μετα (πχ αυθεντικα μελανια)

Δημοσ.

Μα δεν ειπε για φωτογραφιες. Ασε που το πολυ κοστος ειναι τα μελανια.

Καπου χρεωνανε 0,80/σελιδα και απ το να τα δωσω κοροιδιστικα στο ιντερνετ καφε πηγα κι αγορασα απο μια αλυσιδα ενα πολυμηχανημα epson καπου 30 ευρω και μου εμεινε κι ολας. Το συστηνω ανεπιφυλακτα σαν λυση. Βεβαια ο γενικος κανονας ειναι οτι οσο πιο χαμηλο το αρχικο κοστος του τοσο μεγαλυτερο το κοστος μετα (πχ αυθεντικα μελανια)

ουτε εγω ειπα για φωτογραφιες

απλως εκανα μια συγκριση κοστους

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν Epson sx515w απλά έλεγα μήπως με συμφέρει καλύτερα να τυπώσω έξω.

Τι λέτε;

Να προσθέσω επίσης ότι δε θέλω να τυπώσω φωτογραφίες αλλά κάποια slides μιας παρουσίασης.

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν Epson sx515w απλά έλεγα μήπως με συμφέρει καλύτερα να τυπώσω έξω.

Τι λέτε;

Να προσθέσω επίσης ότι δε θέλω να τυπώσω φωτογραφίες αλλά κάποια slides μιας παρουσίασης.

Πολυ δυσκολο να συμφερει εκτυπωση σε μαγαζι για λιγα αντιτυπα οσο και να κοστιζουνε τα μελανια σου.

Silιdes; δηλαδη μεμβρανες για προβολεα;

ααα αποκλειεται μαλλον τι λεω , σελιδες powerpoint;

Τι καθεσαι; σπιιιτι γρηγορα B)

Δημοσ.

απορω αν υπαρχει ακομα η κατηγορια ατομων π αγοραζει αυθεντικα μελανια καθως ολοι τα επαναγεμιζουν. 20ευρω το αυθεντικο, 5 το ριφιλ. Αντε γεια δηλαδις

Δημοσ.

tsifotis : οκ το έπιασα το νόημα.Αν πάω έξω πρέπει να πληρώσω ενοικιο, ασφαλιστικες εισφορες, χαρατσι δεη, ρευμα, απόσβεση εξοπλισμού του μαγαζάτορα τα οποία ανεβαίνουν κιόλας από μήνα σε μήνα επειδή το κράτος δε μπορεί να κόψει τις δαπάνες του οπότε πρέπει να βρει τα ίδια λεφτα από όλο και λιγότερους κάθε μήνα μαγαζάτορες!

Ουφ!Κόλαση μιλάμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...