Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φίλιππε υπάρχει ειδικότητα "κλανολόγος" αλήθεια :P ?

OP τα αυγά είναι δεδομένα.Εγώ δύο τρώω κ αρχίζουν τα κανόνια του Ναβαρόνε...δεν θέλω να ξέρω την κατάσταση μου με 16 αυγά σε μια μέρα.

Μια συμβουλή μόνο τώρα που τρως αυγά κ χεις αυτό το θέμα απέφευγε όσο μπορείς τον παστρουμά. Γιατί αν συνδυάσεις αυγά κ παστρουμα...μέχρι και οι Paki θα φαντάζουν όαση μπροστά σου :P

Μεγάλο θέμα πάντως το γαμωκλανιδι Απόλαυση ναι, αλλά όταν εισαι σε κόσμο μεγάλη πίκρα...ειδικά όταν ο γιατρός σου σου έχει πει να μην τις κρατάς ούτε για αστείο όπως σε μένα :P

Καλό κουράγιο!

android.png

Δημοσ.

Στον Νικ πρώτα από λα. Προφανώς, αισθάνεται άσχημα για να ανοίγει αυτό το θέμα...δεν είναι και το πλέον ευχάριστο να αμολας μυρωδιές Ισλαμαμπάντ στον αέρα των γύρω σου. Ειδικά όταν βλέπεις πως ετοιμάζεται να βγει κραυγαζοντας σαν τον γκοντζίλα κ πρέπει να την πνίξεις. Τρελή προσπάθεια.

android.png

Δημοσ.

και μολις αρχισα να διαβαζω απαντησεις και ειδικα αυτη με το βιντεο...μου ηρθε στο μυαλο μια σκηνη απ οτο jackass 2 που ειδα παλι πριν μερικες μερες:

http://www.youtube.com/watch?v=hWGpSUT1NfE

προσεξε λοιπον μην προκαλεσεις τετοια αντιδραση μεσα στο γυμναστηριο! :P

Δημοσ.

@Αlxnks μας γάμησες

που να δεις πως γαμηθηκα εγω στο γελιο οταν ξαναειδα την ταινια! καποια ηταν παρα πολυ καλα! ηταν 4 το πρωι και στανταρ ακουγομουν σε οτι διπλανο σπιτι υπαρχει :P

Δημοσ.

να μαντεψω οτι δεν την κανεις καιρο αυτην τη διατροφη, γιατι με τον καιρο ο οργανισμος σου θα μαθει να δουλεύει καλυτερα με την πρωτεινη. Οπως και να χει ομως ειναι κατι που δεν μπορεις να το αποφυγεις 100% με τη διατροφη του γυμναστηριου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...