_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι είναι το σηκώτη; Έχει καμιά σχέση με το σηκώτι;
b_real Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 η θα ελαττώσεις την ημερίσια κατανάλωση πρωτείνης ή φόρα πάνες βρακάκια να μην φεύγουν προς τα έξω
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Όπως το περιγράφει και ο Σεφερλής (ξεκινά απο το 4:16)... http://www.youtube.com/watch?v=O-DBa08vKs0#t=4m16s
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Φίλιππε υπάρχει ειδικότητα "κλανολόγος" αλήθεια ? OP τα αυγά είναι δεδομένα.Εγώ δύο τρώω κ αρχίζουν τα κανόνια του Ναβαρόνε...δεν θέλω να ξέρω την κατάσταση μου με 16 αυγά σε μια μέρα. Μια συμβουλή μόνο τώρα που τρως αυγά κ χεις αυτό το θέμα απέφευγε όσο μπορείς τον παστρουμά. Γιατί αν συνδυάσεις αυγά κ παστρουμα...μέχρι και οι Paki θα φαντάζουν όαση μπροστά σου Μεγάλο θέμα πάντως το γαμωκλανιδι Απόλαυση ναι, αλλά όταν εισαι σε κόσμο μεγάλη πίκρα...ειδικά όταν ο γιατρός σου σου έχει πει να μην τις κρατάς ούτε για αστείο όπως σε μένα Καλό κουράγιο!
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Καλο κουραγιο ο Νικ ή ο κοζμος που παει γυμναστηριο και λιποθυμάει από τη μποχα;
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Στον Νικ πρώτα από λα. Προφανώς, αισθάνεται άσχημα για να ανοίγει αυτό το θέμα...δεν είναι και το πλέον ευχάριστο να αμολας μυρωδιές Ισλαμαμπάντ στον αέρα των γύρω σου. Ειδικά όταν βλέπεις πως ετοιμάζεται να βγει κραυγαζοντας σαν τον γκοντζίλα κ πρέπει να την πνίξεις. Τρελή προσπάθεια.
Vaggos02 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δε ξέρω τι γίνεται με 3 κοτέτσια αυγά αλλά με τα κάστανα υπάρχει μεγάλο θέμα. Μιλάμε για νέφος!
Alxnks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 και μολις αρχισα να διαβαζω απαντησεις και ειδικα αυτη με το βιντεο...μου ηρθε στο μυαλο μια σκηνη απ οτο jackass 2 που ειδα παλι πριν μερικες μερες: http://www.youtube.com/watch?v=hWGpSUT1NfE προσεξε λοιπον μην προκαλεσεις τετοια αντιδραση μεσα στο γυμναστηριο!
daPro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 με τετοια διατροφη στο μελλον θαχεις προβλημα με την υγεια σου
Panos.Powers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Dude τα αυγα ειναι μερικους τους πειραζουν αν φανε αρκετα. Και εγω αν φαω 3-4 γινεται πανικος μετα .
Alxnks Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 @Αlxnks μας γάμησες που να δεις πως γαμηθηκα εγω στο γελιο οταν ξαναειδα την ταινια! καποια ηταν παρα πολυ καλα! ηταν 4 το πρωι και στανταρ ακουγομουν σε οτι διπλανο σπιτι υπαρχει
athlios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Τι είναι το σηκώτη; Έχει καμιά σχέση με το σηκώτι; Ξαδερφια... Μη φανταστεις...Μακρινα.
Dimitris362 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 να μαντεψω οτι δεν την κανεις καιρο αυτην τη διατροφη, γιατι με τον καιρο ο οργανισμος σου θα μαθει να δουλεύει καλυτερα με την πρωτεινη. Οπως και να χει ομως ειναι κατι που δεν μπορεις να το αποφυγεις 100% με τη διατροφη του γυμναστηριου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις