elprimero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια!! καινουριος στο forum.. ειδα εδω τη συζητηση σας κ μια κ προσανατολιζομαι να αγορασω τον 830 για πρωτο μου ssd, θα ηθελα γενικα την αποψη σας, ειχα στα υποψη μου κ τον m4 αλλα με κερδισε για λιγο o samsung.. Δε βλεπω ομως κανενα απ τα γνωστα καταστηματα να φερνει samsung, εχετε να μου προτεινετε καποιο ελληνικο ή καλυτερα να κοιταξω απο amazon ή καποιο αλλο ξενο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ο Crucial M4 64gb έπαιζε σε αρκετά καλή τιμή μέχρι πριν μερικές μέρες στο amazon.co.uk, αλλά και πάλι τα 95-96 euro που έχει τώρα είναι καλή τιμή...
elprimero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 σ ευχαριστω για την απαντηση! για τον samsung παλι amazon προτεινεις, κανα ελληνικο δε παιζει? για 128gb ενδιαφερομαι
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Oι περισσότεροι τον έχουν αγοράσει από Pixmania...
pabou13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 απο εδω παρ'τον, τακα τακα μου ηρθε εμενα απο Γαλλια με UPS edit: με προλαβε ο φιλος Δημητρης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B005OK6VTA/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1328448543&sr=1-2-spell&condition=new δυστυχώς από ότι βλέπω στο amazon γίνεται dispatched σε 1-2 μήνες από αυτό οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις σε άλλους sellers με αποτέλεσμα να σου βγαίνει και ακριβότερα και να πληρώνεις και μεταφορικά... από ελληνικό τώρα βγαίνει ακριβότερα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας των καταστημάτων που τον έχουν από ότι βλέπω... για 128αρι Crucial M4 αν ενδιαφέρεσαι http://www.amazon.co.uk/Crucial-CT128M4SSD2-128GB-M4-SSD/dp/B004W2JKZI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1328448685&sr=1-1
elprimero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ωραια εγινε ευχαριστω! ;-) την ειχα σταμπαρει απο πριν τη pixmania αλλα δεν ημουν σιγουρος.. το μονο που με χαλασε ειναι οτι βλεπω οτι λεει 2 χρονια εγγυηση!!! κανονικα δε δινει 3 η samsung???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 από ότι βλέπω ναι...
pabou13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 To pixmania δινει εγγυηση σε ολα τα προιοντα της δυο χρονια, εαν η εγγυηση του κατασκευαστη ειναι μεγαλυτερη, απευθυνεσαι σε αυτον. Εγω εκανα το δικο μου register στην samsung uk (δεχεται ελληνικη διευθυνση κατα την εγγραφη) και στον τριτο χρονο εαν συμβει τιποτα θα απευθυνθω σε αυτους μεσω ειδικης φορμας που εχουν για να μου πουν τι θα κανω
elprimero Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 To pixmania δινει εγγυηση σε ολα τα προιοντα της δυο χρονια, εαν η εγγυηση του κατασκευαστη ειναι μεγαλυτερη, απευθυνεσαι σε αυτον. Εγω εκανα το δικο μου register στην samsung uk (δεχεται ελληνικη διευθυνση κατα την εγγραφη) και στον τριτο χρονο εαν συμβει τιποτα θα απευθυνθω σε αυτους μεσω ειδικης φορμας που εχουν για να μου πουν τι θα κανω ωραιος!! ενταξει μου τις λυσατε ολες τις αποριες παω να τον χτυπησω...
elprimero Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια να σας ρωτησω καποιος που πηρε τον samsung απο pixmania, η εγγυση του ποια ειναι η αποδειξη?? ή αρκει που το εκανα register στη samsung uk οπως μου πε ενα παιδι?
pabou13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 H αποδειξη βρισκεται στην σελιδα με την παραγγελια, την εκτυπωνεις εσυ ο ιδιος. Δεν στελνουν την αποδειξη μαζι με το δεμα λογω οικολογικης συνειδησης
ninos30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Την στιγμή του post, στο AMAZON τον έχει διαθέσιμο στις 159 λίρες -> 190 ευρώ με Super Saver Delivery (το πήγα μέχρι τέλους για να δω και την διαφορά του ΦΑΠΑ). Δυστυχώς έχει μόνο 2 κομμάτια... Θα τον παράγγελνα άμεσα, αλλά λέω να περιμένω την σημερινή ψηφοφορία, μήπως και έχουμε δραχμούλα αύριο το πρωί Αν είναι κανένας πιο θαραλλέος, ας τον πάρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα