Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελετε αυθεντικα σε λογικες τιμες (οχι 80% κατω σε σχεση με την αγορα) τοτε ειναι μονοδρομος το www.eastbay.com . Ερχονται απο ΗΠΑ, με λογικα εξοδα αποστολης με τα κουπονια του newsletter, με απλο ταχυδρομειο. Αν η παραγγελια ειναι μεχρι ~150$ τοτε 99% δεν περναει τελωνειο. Εγγυημενα αυθεντικα, εχω αγορασει αρκετες φορες.

Δημοσ.

Όλα αυτά τα φτηνά Nike είναι μαϊμούδες. Ίσως κάποια να είναι ποιοτικότερα από κάποια άλλα, πάντως αυτά που είχε πάρει ο αδερφός μου μπορεί εμφανισιακά να ήταν εντάξει, τα υλικά τους όμως ήταν τραγικά και χάλασαν πολύ γρήγορα. Από μακριά φαίνονταν εντάξει, αλλά μόλις τα πλησίαζες, φαίνονταν οι διαφορές.

Και προσωπικά αν είχα €20 να διαθέσω για παπούτσια, θα προτιμούσα χίλιες φορές να πάρω κάποια μάρκα του lidl, παρά μαϊμούδες.

Δημοσ.

κ ποιος εγγυάται πως κ τα ακριβά δεν ειναι μαιμούδες; μου έχουν πει πως στο κεντρο της αθηνας (δε θυμαμαι δρόμο) πήγαιναν καταστηματάρχες κ αγόραζαν μαιμούδες και τα πούλαγαν αυθεντικά!!! πήγαινε κ κόσμος κ αγόραζε για την παρτη του...

είχα αγοράσει κατι παπουτσια ναικ , απο ντίζελ στα 50Ε προσφορά κ καλα, τελευταια κομματια κλπ ... μετα απο 6 μήνες που ξαναπέρασα η προσφορά ίδια με ίδια παπούτσια!!! :Ο συμπέρασμα, η αεροσολα έσπασε κ πλήρωσα παπούτσια αξίας 10ευρώ , 50ευρώ ... -.-

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω παπούτσια NIKE από ένα site greecenike.eu.Τι λέτε;Εχει αγοράσει κανείς κάτι γιατί οι τιμές μου φαίνονται καλές.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω παπούτσια NIKE από ένα site greecenike.eu.Τι λέτε;Εχει αγοράσει κανείς κάτι γιατί οι τιμές μου φαίνονται καλές.

Είναι απατη. 

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή πρέπει να δείξετε και στις ύποπτα μεγάλες προσφορές ,το καλοκαίρι πριν περίπου 6 μήνες πήγα στα mcarthur glen στο κατάστημα της nike και πήρα ένα τελευταίο ζευγάρι αφού ήταν από παλιό στοκ από 80ε στα 47ε +3ε για κάτι κάλτσες ,αποτέλεσμα χωρίς να τα ταλαιπωρήσω καθόλου πριν από 10 ημέρες μου σκάει η μια αερόσολα στο ένα παπούτσι ,δηλαδή έδωσα 50ε για να πάρω μια μαιμού και μάλιστα από το επίσημο μαγαζί της nike στο mcarthur.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ NIKE ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...