Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις και καθε αποψη ειναι πολυτιμη! Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να κανω κατι δικο μου επαγγελματικα αλλα δισταζω κατα πολυ για δυο λογους αρκετα σημαντικους ετσι προσπαθω να ακουσω αποψεις μηπως και βγαλω καποιο συμπερασμα! Το πρωτο ερωτημα ειναι το εξης, αν σε ενα καταστημα βρισκατε επωνυμα καλλυντικα με πολυ χαμηλες τιμες τι θα ηταν αυτο που θα δισταζατε τελικα να αγορασετε? Το δευτερο ερωτημα ειναι, αν τελικα ησασταν πλεον σιγουροι οτι τα καλλυντικα ειναι αυθεντικα ποσο πιστευεται οτι σαν καταστημα δεν θα πετυχαινε λογω οικονομικης κρισης?

Ελπιζω να λαβω καποια απαντηση! Ευχαριστω πολυ! :rolleyes:

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι το ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειναι εξαιρετικο ονομα για καλλυντατζιδικο. Κρατα το!

Σορυ τσιφοτη αλλα δεν ηξερα τι θεμα να βαλω! μηπως θα ηθελες να πεις την αποψη σου?

Δημοσ.

Νομιζω οτι το ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειναι εξαιρετικο ονομα για καλλυντατζιδικο. Κρατα το!

Ναι αλλα οχι ολα με κεφαλαια, Πιστευω καλυτερα ειναι να βαλει μονο τα συμφωνα κεφαλαια, στυλ ΚαΛηΣΠεΡα. Ειναι πιο ιντερνετικο και θα πιασει και τους νεους.

Δημοσ.

δεν ηξερα τι θεμα να βαλω!

αποψεις για καινουριο μαγαζι καλλυντικων.

Παντως δεν ξερω μου ακουγεται δυσκολο να χτυπησεις τις τιμες απο τις μεγαλες αλυσιδες τυπου hondos sephora κτλ. Μηπως εννοεις να δουλεψεις απομιμησεις που ειναι και καλα ιδια κ απαραλλαχτα με τα επωνυμα;

Δημοσ.

Δεν ηξερα βρε παιδια οτι θα σας πειραζε τοσο πολυ ο τιτλος του θεματος! Τελος παντων εγω τις αποψεις σας θελω αν απλα το θεμα δεν σας ενδιαφερει δεκτο αλλα δεν ειναι απαραιτητο να σχολιαζετε ασχετα και να "χλευαζεται". ευχαριστω :rolleyes:

Δημοσ.

αποψεις για καινουριο μαγαζι καλλυντικων.

Παντως δεν ξερω μου ακουγεται δυσκολο να χτυπησεις τις τιμες απο τις μεγαλες αλυσιδες τυπου hondos sephora κτλ. Μηπως εννοεις να δουλεψεις απομιμησεις που ειναι και καλα ιδια κ απαραλλαχτα με τα επωνυμα;

Οχι δεν ειναι απομιμησεις ολα ειναι αυθεντικα,συγκεκριμενα εψαχνα εναμιση χρονο για να βρω προμυθευτες! απλα θα ειναι εισαγωγη απο αμερικη οπου ετσι κι αλλιως εκει ειναι πολυ διαφορετικες οι τιμες στην ουσια σαν στοκατζιδικο! και ναι χτυπαω κατα πολυ τις τιμες μεγαλων καταστηματων

για ποσο ποιο φτηνά μιλαμε?και θα ειναι οντως αυθεντικα?

καλησπερα γατοκοριτσο! φανταστειτε αν ενα αρωμα στην ελλαδα τα 100ml κοστιζουν 70€ εγω θα το εχω 40 € ενδεικτικα ενα παραδειγμα! και ναι ολα θα ειναι αυθεντικα πιστοποιημενα απο παντου!

Δημοσ.

χμμ θα προσπερνας το ελληνικο καπελο δηλαδη?αν μπορεις να εχεις τα αυθεντικα με τιμες τουλαχιστον 35% κατω απο τις γνωστες θα εχεις επιτυχία πιστευω!τα καλλυντικά πουλανε σαν ζεστα κεκακια ειδικα αμα ειναι φτηνα και ποιοτικα.ξεκινα και στειλε δελτια τυπου σε γνωστα blogs για μακιγιαζ και τετοια.και να το πεις το μαγαζι καλησπερα. :mrgreen:

Δημοσ.

χμμ θα προσπερνας το ελληνικο καπελο δηλαδη?φιλε αν μπορεις να εχεις τα αυθεντικα με τιμες τουλαχιστον 35% κατω απο τις γνωστες .[....] ξεκινα και στειλε δελτια τυπου σε γνωστα blogs για μακιγιαζ και τετοια pm να μας πεις πώς θα γίνει να πάρουμε κι εμείς από 1-2 μπουκάλια.

φιξντ

Δημοσ.

Χμμ, απ' την μια ειναι η κριση που κοβει τις πολυτελειες, αλλα απ' την αλλη εχεις την ανθρωπινη ματαιοδοξια που δεν γνωριζει ορια. Ασε που κι η φτωχεια θελει καλοπεραση.

Να εισαγεις; Μπα. Ξερεις θα γινεται ολο ενα και δυσκολοτερο να συννενοεισαι με τους προμηθευτες που λογω χαμηλης αξιοπιστιας της ελληνικης αγορας θα ζητανε τα παντα μπροστα. Εσυ θα φορολογεισαι για ολα και μετα θα περιμενεις να τα πουλησεις. Και για οποια δεκαρα σου μενει οταν εισπρατεις το κρατος θα σου παιρνει καπου τα μισα χωρις του εμμεσους φορους.

Δεν ξερω, ακουγεται μεγαλο το ρισκο και το αγχος που θα εχεις για να ξεκινησεις τωρα.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να μην πας σε φυσικό κατάστημα αλλά να περιοριστείς σε ηλεκτρονικό, οπότε θα μπορέσεις να ρίξεις ακόμα περισσότερο τις τιμές, και φυσικά δεν θα περιοριστείς στην Ελλάδα.

Βέβαια τα ψώνια για τις γυναίκες ειδικά σε τέτοια μαγαζιά είναι κάτι σαν ιεροτελεστεία οπότε ίσως ένας άνδρας να μην είναι κατάλληλος να απαντήσει σε κάτι τέτοιο. Αλλά μου φαίνεται ότι πολλές θα προτιμήσουν τις πολύ μειωμένες τιμές απο το να έχουν την ευχέρεια να τα δοκιμάσουν κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...