evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Να το θεσω αλλιως! Μια εταιρεια με καλλυντικα καθε εποχη αλλαζει την κολεξιον της και βγαζει αλλα χρωματα κτλ. οταν αλλαζει η κολεξιον μαζευει απο τα καταστηματα το εμπορευμα που δεν πουληθηκε και οπως ειναι λογικο δεν την συμφερει να της μεινει στις αποθηκες της συνεπως το πουλαει σε χονδρεμπορες που αυτοι με την σειρα τους εφοδιαζουν καταστηματα τα οποια λειτουργουν σας στοκατζιδικα στην συγκεκριμενη περιπτωση τα cco στην αμερικη! και εκτος αυτου ολοι αυτοι οι χονδρεμπορες για να κανουν την δουλεια τους ελεγχονται απο το κρατος και περνουν "σημαση" οτι ειναι χονδρεμπορες επωνυμων καλλυντικων σε περιπτωση που πανε να κανουν απατεωνια την εβαψαν πολυ ασχημα καθως ςπισης και εγω θα ελεγχομαι κατα την εισαγωγη των πραγματων αμερικη απο τον εοφ! αν δεν παρω εγκριση απο εοφ δεν παιρνω στα χερακια μου την παραγγελια μου! και υπαρχουν ακομα χιλια δυο πραγματα για να εισαι σιγουρος! οπως ειναι γνωστο μια μουφα παντα ερχεται και κατασκευαζεται αποκλειστηκα σε χωρες της ασιας και κανει μπαμ απο χιλιομετρα
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα επώνυμα αρώματα δεν κινούνται και δεν πρόκειται με ένα "νέο" κατάστημα να χτυπήσεις την φήμη των ήδη καταξιωμένων (hondos, gallery de beaute κλπ). Σε αυτά που υπάρχει τρελή κίνηση είναι οι απομιμήσεις μιας και η ποιότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα έχοντας ένα πολύ μικρό κόστος απόκτησης. Ο κόσμος δεν έχει 70 ευρώ για άρωμα....μη νομίζεις ωστόσο ότι έχει και 40....5 ευρώ έχει όμως και φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια. οπως ειναι γνωστο μια μουφα παντα ερχεται και κατασκευαζεται αποκλειστηκα σε χωρες της ασιας και κανει μπαμ απο χιλιομετρα Απομιμήσεις κατασκευάζονται σε όλη την Ευρώπη. Γαλλία επί παραδείγματι.....αλλά και....ΕΛΛΑΔΑ (υπάρχει επιχείρηση εντός Αττικής). Υπάρχουν μούφες και μούφες.....μερικές δεν δύναται καν να τις καταλάβεις. Alternative way για απόκτηση φθηνών αρωμάτων : οι φοιτητές της φαρμακευτικής
evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Θα γινει μονο ηλεκτρονικο καταστημα καθοτι θελω να τελειωσω και τις σπουδες μου οποτε μπορω να φτιαχνω τον τροπο που θα δουλευω και το ποτε θα δουλευω οπως με βολευει. Δεν υπαρχει τιποτα παρανομο αν ψαξετε καλα θα δειτε απο μονοι σας οτι τετοια ηλεκτρονικα καταστηματα υπαρχουν αλλα το κακο ειναι οτι ειναι απο αμερικη αρα εναν ευρωπαιο δεν τον συμφερει να ψωνισει και λογο τελωνειου και λογω μεταφορικων! Προσφατα απο εναν χονδρεμπορα αγορασα μερικα καλλυντικα mac για να τεσταρω την αυθεντικοτητα τρελαθηκα οταν διαπιστωσα πως ειναι οντως αυθεντικα! ενα θα σας πω πηρα 13 πραγματακια mac για δικη μου χρηση φυσικα τα οποια δεν ξεπερνουσαν τα 150! οσες γνωριζουν απο αυτη την μαρκα καταλαβαινουν
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ααα καλε πες απο την αρχη οτι σκεφτεσαι κατασταση cco να συνεννοηθούμε.
evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Τα επώνυμα αρώματα δεν κινούνται και δεν πρόκειται με ένα "νέο" κατάστημα να χτυπήσεις την φήμη των ήδη καταξιωμένων (hondos, gallery de beaute κλπ). Σε αυτά που υπάρχει τρελή κίνηση είναι οι απομιμήσεις μιας και η ποιότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα έχοντας ένα πολύ μικρό κόστος απόκτησης. Ο κόσμος δεν έχει 70 ευρώ για άρωμα....μη νομίζεις ωστόσο ότι έχει και 40....5 ευρώ έχει όμως και φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια. Καλησπερα chill! το ξερω οτι η εποχη ειναι πολυ δυσκολη και φυσικα καποιος δεν θα αγορασει αρωμα αλλα θεωρω πως μια γυναικα σημερα αν ξεμεινει απο μια μασκαρα η ενα make up που πλεον ειναι καπως απαραιτητα θα τα παρει! αλλωστε δεν ειδα τα μεγαλα πολυκαταστηματα να φαλιριζουν! και γιατι να πληρωσει καποιος ενα απλο κραγιον μια πολυ φθηνης μαρκας 13€ αν μπορει να βρει ενα που κοστιζει 20€ και το παρει 10€ και αναλογα το στοκ θα μπορει να το παρει και πιο φθηνα Τα επώνυμα αρώματα δεν κινούνται και δεν πρόκειται με ένα "νέο" κατάστημα να χτυπήσεις την φήμη των ήδη καταξιωμένων (hondos, gallery de beaute κλπ). Σε αυτά που υπάρχει τρελή κίνηση είναι οι απομιμήσεις μιας και η ποιότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα έχοντας ένα πολύ μικρό κόστος απόκτησης. Ο κόσμος δεν έχει 70 ευρώ για άρωμα....μη νομίζεις ωστόσο ότι έχει και 40....5 ευρώ έχει όμως και φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια. Απομιμήσεις κατασκευάζονται σε όλη την Ευρώπη. Γαλλία επί παραδείγματι.....αλλά και....ΕΛΛΑΔΑ (υπάρχει επιχείρηση εντός Αττικής). Υπάρχουν μούφες και μούφες.....μερικές δεν δύναται καν να τις καταλάβεις. Alternative way για απόκτηση φθηνών αρωμάτων : οι φοιτητές της φαρμακευτικής Συμφωνω chill αλλα κανενας δεν θα τολμησει να πει ειναι dior θα λενε αρωματοποιηση η τυπου dior ενα παραδειγμα! οπως και στην κινα δεν λενε πουλαω mac λενε καλλυντικα υψηλης ποιοτητας ααα καλε πες απο την αρχη οτι σκεφτεσαι κατασταση cco να συνεννοηθούμε. δεν ξερω ποσοι στην Ελλαδα ξερουν τα cco. Ναι σκεφτομαι να κανω κατι παρομοιο γι αυτο αν πχ καποιος σε ενα κραγιον μια μαρκας υπαρχουν 100 αποχρωσεις εγω θα μπορω να εχω τις 50
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Σου μίλησα αποκλειστικά για αρώματα για καλλυντικά ευρήτερα δεν γνωρίζω. Οι απομιμήσεις πάνω γράφουν το όνομα της κατασκευάστριας εταιρίας και από κάτω το όνομα του περιεχομένου πλήρως. Ούτε "τύπου τάδε" ούτε τίποτα. Εννοείται πως έχουν την δικιά τους συσκευασία που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική. Προσωπικά, αρώματα μου φτιάχνει μια φίλη φοιτήτρια φαρμακευτικής. Με ένα 20αρικάκι τα φετινά xmas μου έφτιαξε 2 λίτρα από κωλόνια της επιλογής μου.....διαφορά από την original? Απολύτως καμία!!!
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω ποσοι στην Ελλαδα ξερουν τα cco. Ναι σκεφτομαι να κανω κατι παρομοιο γι αυτο αν πχ καποιος σε ενα κραγιον μια μαρκας υπαρχουν 100 αποχρωσεις εγω θα μπορω να εχω τις 50 τι ειναι τα cco...?
Critter Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 evetsou αν είναι όπως τα λες, το concept σαν concept είναι εξαιρετικό για τον πολύ απλο λόγο οτι όλοι ψάχνουν πια για το φθηνότερο. Αν είναι τοσο μεγάλες οι διαφορές, δεν το συζητάω καν. Έλα να το κάνουμε μαζί. Προσωπικά δεν θα σου πρότεινα πάντως να πας μόνο σε online κατάστημα γιατι είναι δύσκολο να πείσεις τον πελάτη για την αυθεντικότητα των προιόντων σου online, ειδικά για τέτοια προιόντα. Γενικότερα το ότι έχεις διεύθυνση και μπορεί κάποιος να σε βρει, είναι πολύ σημαντικο να το ξέρει ακόμα και ο αποκλειστικά online πελάτης. Του δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς τη συναλλαγή του. Δεδομένου δε, οτι τα ενοίκια είναι πάμφθηνα, θα σου πρότεινα να βρείς ένα πολύ μικρό μαγαζακι (εως 50τ.μ), ακόμα και σε όροφο του κέντρου με ενοίκιο max 200-500€ και να το στήσεις με άλλα 2000€ με γυψοσανίδες ώστε να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι τιμές που σου λέω είναι απο προσωπική εμπειρία και παίζουν άνετα. Ο χώρος θα λειτουργει σαν αποθηκευτικό showroom. Δηλαδή μια όμορφα στημένη - πειστική αποθήκη. Παράλληλα θα πρέπει να φτιάξεις ένα site το οποίο να πείθει τον πελάτη ότι είναι επαγγελματική δουλεια. Σκέψου οτι το site είναι η παγκόσμια βιτρίνα σου. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ το ποιος θα αναλάβει το site και τι προδιαγραφές θα του δώσεις. Υπάρχουν ελληνικά sites με καλλυντικά τα οποία απλά δεν πείθουν. Τέλος σε κάθε δουλεια είναι πολύ σημαντικο το management και οι δημόσιες σχέσεις. Αν δεν ξέρεις να πλασάρεις το προίον σου, τότε μαγάζι ντυμενο με χρυσάφι να έχεις, δεν πουλάς. Θα πρέπει εννοείται ανα πάσα στιγμή να είσαι σε θέση να αποδείξεις τη γνησιότητα των προιόντων σου κτλ. Go on. τι ειναι τα cco...? Δεν είναι Γκριγκλισ (αγνόησε το αυτό). Chief Communications Officer Cataloging Cultural Objects Center of Career Oppurtunities κτλ.
kage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 http://www.fragrancex.com/ usa http://gr.strawberrynet.com/main.aspx usa http://www.fragrancedirect.co.uk/ uk http://www.cheapsmells.com/ uk μπορεις να εχεις τετοιες τιμες?!καντο..
evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 τι ειναι τα cco...? viper τα cco stores ειναι πολυκαταστηματα στην αμερικη με καλλυντικα και αρωματα το αποθεμα των προηγουμενων κολεξιον της καθε εταιρειας και της βασικης τους σειρας οπου πωλουνται σε τιμες το μισο της λιανικης evetsou αν είναι όπως τα λες, το concept σαν concept είναι εξαιρετικό για τον πολύ απλο λόγο οτι όλοι ψάχνουν πια για το φθηνότερο. Αν είναι τοσο μεγάλες οι διαφορές, δεν το συζητάω καν. Έλα να το κάνουμε μαζί. Προσωπικά δεν θα σου πρότεινα πάντως να πας μόνο σε online κατάστημα γιατι είναι δύσκολο να πείσεις τον πελάτη για την αυθεντικότητα των προιόντων σου online, ειδικά για τέτοια προιόντα. Γενικότερα το ότι έχεις διεύθυνση και μπορεί κάποιος να σε βρει, είναι πολύ σημαντικο να το ξέρει ακόμα και ο αποκλειστικά online πελάτης. Του δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς τη συναλλαγή του. Δεδομένου δε, οτι τα ενοίκια είναι πάμφθηνα, θα σου πρότεινα να βρείς ένα πολύ μικρό μαγαζακι (εως 50τ.μ), ακόμα και σε όροφο του κέντρου με ενοίκιο max 200-500€ και να το στήσεις με άλλα 2000€ με γυψοσανίδες ώστε να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι τιμές που σου λέω είναι απο προσωπική εμπειρία και παίζουν άνετα. Ο χώρος θα λειτουργει σαν αποθηκευτικό showroom. Δηλαδή μια όμορφα στημένη - πειστική αποθήκη. Παράλληλα θα πρέπει να φτιάξεις ένα site το οποίο να πείθει τον πελάτη ότι είναι επαγγελματική δουλεια. Σκέψου οτι το site είναι η παγκόσμια βιτρίνα σου. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ το ποιος θα αναλάβει το site και τι προδιαγραφές θα του δώσεις. Υπάρχουν ελληνικά sites με καλλυντικά τα οποία απλά δεν πείθουν. Τέλος σε κάθε δουλεια είναι πολύ σημαντικο το management και οι δημόσιες σχέσεις. Αν δεν ξέρεις να πλασάρεις το προίον σου, τότε μαγάζι ντυμενο με χρυσάφι να έχεις, δεν πουλάς. Θα πρέπει εννοείται ανα πάσα στιγμή να είσαι σε θέση να αποδείξεις τη γνησιότητα των προιόντων σου κτλ. Go on. Δεν είναι Γκριγκλισ (αγνόησε το αυτό). Chief Communications Officer Cataloging Cultural Objects Center of Career Oppurtunities κτλ. πραγματικα αυτο μου το προτεινε και μια φιλη μου επιχειρηματιας αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πολυβολευει για διαφορους λογους, πρωτον το να εχεις και ενα ενοικιο πανω απο το κεφαλι σου ειναι καπως πιο αγχωτικο αν κατι δεν παει καλα και εκτος αυτου δεν εχω και πολυ κεφαλαιο. μου προτεινε καποιος προσφατα μια συνεργασια αλλα δεν τα βρηκαμε εχει αλλες αποψεις αυτος και αλλες εγω. χωρις να θελω να φανω καπως μπορει να ακουστει και ψωνιστικο στην δουλεια μου ειμαι τελειομανης και θελω ολα να λειτουργουν σωστα και να βαζω την δικη μου υπογραφη με διαφορους τροπους που μπορουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη ενος πελατη καθως και να τον εντυπωσιασεις! μεσα απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα θεωρω πως ενας πελατης μπορει να ειναι ασφαλης για πολλα! πρωτα απο ολα θα υπαρχουν εγγυηση επιστροφης χρηματων ωστε μεχρι να δοκιμασει σου θα σκεφτει οτι θα παρει πισω τα λεφτα του αρα δεν εχασε τιποτα! δευτερον πολυ ενδιαφερον και ασφαλες ειναι ο τροπος πληρωμης που πλεον ειναι το paypal.. δεν με παιρνει εμενα σαν επιχειρηματιας να εξαπατησω κοσμο! μια κακη αναφορα και με πεταξαν! αναφερω μερικα πραγματα ενδεικτικα... οσο γι αυτο που με ρωτησε ο kage ναι τιμες σαν αυτες σε αυτα τα σιτε μονο που επειδη ειναι αγγλικη λιρα στα περισσοτερα αρα και πιο ακριβα και αυτα χτυπαω σε τιμη! οσο για το strawberrynet ειναι τρελα ακριβο και εγω προσωπικα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να ψωνισω δεν εχει τρελες αλλαγες στην τιμη με τα κανονικα καταστηματα
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 viper τα cco stores ειναι πολυκαταστηματα στην αμερικη με καλλυντικα και αρωματα το αποθεμα των προηγουμενων κολεξιον της καθε εταιρειας και της βασικης τους σειρας οπου πωλουνται σε τιμες το μισο της λιανικης ok ερωτησεις κρισεως ειναι στοκατζιδικα? θα πρεπει να πληρωσεις χονδρικη ή θα εισαι με πιστωση και θα κανεις τον μεσαζοντα?
evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ok ερωτησεις κρισεως ειναι στοκατζιδικα? θα πρεπει να πληρωσεις χονδρικη ή θα εισαι με πιστωση και θα κανεις τον μεσαζοντα? αγοραζω απο χονδρεμπορες που εφοδιαζουν καταστηματα στην αμερικη και στην ευρωπη και πληρωνω αμεσως! δεν δεχονται ουτε καν επιταγες! και δεν θελω να το παω ετσι κιολας για να ειμαι ειλικρινης θελω να πληρωνω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο! κανονικα σαν χονδρεμπορες ειμαι υποχρεωμενη να παρω καποια αλφα ποσοτητα που εχει σαν οριο η καθε εταιρεια-χονδρεμπορας
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 αγοραζω απο χονδρεμπορες που εφοδιαζουν καταστηματα στην αμερικη και στην ευρωπη και πληρωνω αμεσως! δεν δεχονται ουτε καν επιταγες! και δεν θελω να το παω ετσι κιολας για να ειμαι ειλικρινης θελω να πληρωνω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο! κανονικα σαν χονδρεμπορες ειμαι υποχρεωμενη να παρω καποια αλφα ποσοτητα που εχει σαν οριο η καθε εταιρεια-χονδρεμπορας και για τι ποσοστα κερδους μιλαμε ή για την διαφορα απο την χονδρικη στην λιανικη? επισης το μινιμουμ ειναι σε δεκαδες ή εκατονταδες κομματια? thanks
not87not Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Εγω θα πω το αλλο. Ανοιξε καλυτερα ενα μαγαζι οπου τα προιοντα του ο κοσμος δεν μπορει να τα προμηθευτει ευκολα απο το ιντερνετ. Συνηθισμενη τακτικη φιλων και γνωστων μου(εγω δε φοραω αρωματα) ειναι να δοκιμαζουν το αρωμα σε ενα μαγαζι και να το αγοραζουν απο το ιντερνετ. Θα μπορουσες να πουλας π.χ. βιολογικα προιοντα
evetsou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και για τι ποσοστα κερδους μιλαμε ή για την διαφορα απο την χονδρικη στην λιανικη? επισης το μινιμουμ ειναι σε δεκαδες ή εκατονταδες κομματια? thanks το μινιμουμ οριο συνηθως το καθοριζουν σε κομματια και ειναι εκατονταδες π.χ. 500 κομματια αλλος εχει 200 κομματια αλλα μπορεις να διαλεξεις οτι θες! πολυ λιγες ειναι οι εταιρειες που το καθοριζουν με ποσο. τωρα η διαφορα αναμεσα στην χονδρικη και στην λιανικη ενος προιοντος ειναι σχεδον παντα αρκετα μεγαλη! στα προιοντα ομως που ειναι limited edition και εξαιρετικα σπανια εχει σημαντικη διαφορα με την λιανικη αλλα οχι οσο στα υπολοιπα. ειναι σημαντικο να εχει ο καθενας στο μυαλο του οτι οι τιμες λιανικης στην αμερικη ειναι ετσι κι αλλιως χαμηλοτερες απο οτι στην ελλαδα και το νομισμα μας παραπανω απο το δολαριο αρα διπλη χαρα! Εγω θα πω το αλλο. Ανοιξε καλυτερα ενα μαγαζι οπου τα προιοντα του ο κοσμος δεν μπορει να τα προμηθευτει ευκολα απο το ιντερνετ. Συνηθισμενη τακτικη φιλων και γνωστων μου(εγω δε φοραω αρωματα) ειναι να δοκιμαζουν το αρωμα σε ενα μαγαζι και να το αγοραζουν απο το ιντερνετ. Θα μπορουσες να πουλας π.χ. βιολογικα προιοντα αν ενας ανθρωπος δεν ξερει μια μαρκα εδω στην ελλαδα ειδικα μεσα απο ενα σιτε δεν θα το παρει! και εκτος αυτου τα παντα μπορεις να βρεις σε ηλεκτρονικα καταστηματα την πιο απιστευτη μαρκα! ναι μεσα στο καταστημα θα υπαρχουν και φυτικα καλλυντικα κτλ καθως σκεφτομαι να κανω και χειροποιητα σαπουνια αλλα αυτο το φοβαμαι καπως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα