Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και κατι ακομα. Θεωρω οτι σε τετοιους δυσκολους καιρους ολοι θα κοψουμε οτιδηποτε περιτο. Τοποθετω τα αρωματα, καλλυντικα, βιολογικα σαπουνια σ'αυτην την κατηγορια. Σιγουρα θα βρεθουν ανθρωποι που θα αγοραζουν κανονικοτατα απλα αν σε αλλες εποχες ειχες π.χ. 100 πελατες την ημερα τωρα θα εχεις 30. Γιατι τετοια προιοντα δεν τα θεωρω πρωτης αναγκης. Καταλαβαινεις νομιζω το σκεπτικο μου.

Φυσικα και καταλαβαινω αυτο που λες! και βεβαια δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης απλα πως το εννοουσα πριν, πλεον σημερα μια γυναικα οσο μπορει προσεχει τον εαυτο της εστω και με τα μονο πιο βασικα, αν ενα απο τα βασικα της τελειωσει θα παει να το παρει απλα θα παρει το πιο οικονομικο και δεν θα παρει και κατι αλλο που μπορει εκεινη την στιγμη να της γυαλισει στο ματι οπως γινοταν πριν.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν μπορεις να εχεις καλυτερες τιμες απο το πιο φτηνο σιτε που ειναι και στην αμερικη-fragrancex!νομιζω θα παρεις ολες τις gr παραγγελιες... οποτε δεν κλεινεις με την καμμια.εφοσον βγαζουν ακομη και αυτοι ευχομαι να κλεισουν ολα τα λαμογια και να μεινουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

απο κει και περα αν δεν το προχωρησεις δωσε μου τις γνωριμιες σου να το ανοιξω εγω:P.

εχεις ρωτησει ποσο κοστιζουν οι αποστολες στην ευρωπη κτλ απο Ελλαδα?ειναι θεμα αν θες να στελνεις και εξω...

Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις καλή ιδέα μου ακούγεται.

Το δύσκολο για ένα κατάστημα είναι να βρει καλούς προμηθευτές με καλές τιμές. Εφόσον το έχεις βρει αυτό έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Τα γυναικεία καλλυντικά έχουν σταθερό αγοραστικό κοινό ακόμη και σε περίοδο κρίσης.

Δημοσ.

αληθεια εχει κανεις κανα καλο προμηθευτη για ship dropping?

γιατι κοιταω αριστερα και δεξια και μονο στο ποιο γνωστο πεφτω...

Δημοσ.

Καλες τιμες μπορω να εχω παιδια οπως σε αυτα τα site που προαναφερατε, βεβαια το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι ενα stock ποτε δεν ειναι σταθερο και φυσικα εχει σημασια απο ποιον προμυθευτη ψωνιζεις το καθετι. Σε ενα προμυθευτη το ιδιο π.χ. κραγιον να το αγοραζω πολυ πιο ακριβα γιατι παει αναλογα με το stock που βρηκε αυτος και σε καποιον αλλον που εχει περισσοτερο stock τοτε και εγω θα το αγορασω πιο φθηνα! Σε σχεση με τα αμερικανικα site που ειπατε οι τιμες πανω κατω θα ειναι ιδιες βεβαια μην ξεχνατε οτι αυτοι ηδη βρισκονται στην αμερικη αρα δεν εχουν ουτε μεταφορικα ουτε καποια παραπανω εξοδα απο οτι θα εχω εγω συνεπως θα υπαρχει μια διαφορα στην τιμη περιπου στα 1 με 2 ευρω γιατι εγω ειμαι ελλαδα και θα εχω καποια εξοδα να πληρωσω για να παραλαβω το εμπορευμα που πληρωσα αλλα και παλι συμφερει εναν ευρωπαιο να ψωνισει π.χ. απο εμενα απο οτι τα αμερικανικα site που αναφερατε διοτι θα υπαρξει τελωνειο,μεταφορικα ασυμφορα κτλ.

Οπως φυσικα και οι αμερικανοι δεν θα τους συμφερει να ψωνισουν απο εμενα ειναι το ιδιο. Εναν αγγλο ομως ναι τον συμφερει και εναν οποιοδηποτε αλλο ευρωπαιο.

Αλλα δεν παυω να σκεφτομαι την οικονομικη κατασταση της χωρας γιατι τον πειθεις καποια στιγμη των αλλων για την αυθεντικοτητα αλλα και σαν τρελος να θελει να αγορασει θα το σκεφτεται λογω οικονομικης στενοτητας και ετσι δισταζω

Δημοσ.

πραγματικα αυτο μου το προτεινε και μια φιλη μου επιχειρηματιας αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πολυβολευει για διαφορους λογους, πρωτον το να εχεις και ενα ενοικιο πανω απο το κεφαλι σου ειναι καπως πιο αγχωτικο αν κατι δεν παει καλα και εκτος αυτου δεν εχω και πολυ κεφαλαιο.

Βασικά αυτό είναι το βασικό κομμάτι στο οποίο κολλάνε οι περισσότεροι και δεν προχωρανε. Προκειται όμως για ΛΑΘΟΣ διότι :

α) Επιχειρηματικότητα χωρίς ρίσκο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν είσαι άνθρωπος που αποστρέφεσαι τον κίνδυνο, πολυ απλα δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Ασε που θα πεθάνεις απο το άγχος αν κάτι δεν πάει καλά.

β) Ασφαλης επένδυση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κάποτε θεωρούνταν τα κρατικά ομόλογα. Πλέον δεν είναι ούτε αυτά. Επομένως ισχύει οτι σου είπα και στο (α) περι κινδύνου.

γ) Αν σκέφτεσαι τα 200-300€ ενοίκιο μήπως πέσεις έξω τότε σημαίνει οτι δεν πατας γερά στα πόδια σου όσον αφορά την αυτοπεποίθηση σου σχετικά με το κατα πόσο θα πετύχει αυτό που πας να κάνεις.

Αν δεν έχεις λοιπόν τη διάθεση να ρισκάρεις και ιδιαίτερα στα νούμερα αυτα, που "ποτε" δεν έστειλαν κάποιον φυλακή ή τον άφησαν στο δρόμο, τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Και αν μου λές οτι δεν έχεις αυτά τα χρήματα για να στήσεις το μαγαζί, τοτε να σου θυμίσω οτι για να φτιάξεις ένα site αντάξιο αυτού που πρέπει να δείχνεις θα χρειαστείς τουλάχιστον 5000€. Για να αγοράσεις προιόντα πάλι θα χρειαστείς προκαταβολικά κάποια λεφτά.

Γενικά χωρίς κάποιο κεφάλαιο δεν πας πουθενά. Τσεκαρε και τον ΟΑΕΔ που δίνει μέχρι και 20.000 σε νέους επιχειρηματίες.

Υ.Γ: Και μόνο που λες οτι είσαι τελειομανής, θα πρέπει να το δείς και σε real κατάστημα, ωστε να τελειοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις και το πλασάρισμα του προιόντος σου. Επίσης θα σε βοήθησει και σε πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Το σκέτο internet μέχρι να σε συνηθίσει και να σε πιστέψει (αν τελικά γίνει αυτο) θα περάσει πολύς καιρός.

Ιντερνετικα εννοείται οτι θα βάζεις κόσμο να λέει οτι έχει ψωνίσει απο σένα κτλ σε forums, θα εκμεταλευτείς κοινωνικά δίκτυα και 1002 άλλα.

Δημοσ.

Χμ σαφως και δεν υπαρχει δουλεια η επιχειρηση που να σκεφτεται κανεις να κανει και να μην εχει ρισκο! Πολυ ευχαριστως να το ρισκαρω και να το προχωρησω ομως θελω πρωτα περα απο τα λεφτα που θα χρειαστουν για να το στησω να ξερω οτι εχω και μια καβατζα σε περιπτωση που τον πρωτο καιρο θα ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα! Ενοικιο για αποθηκη δεν θα εχω διοτι εχω δικο μου χωρο που μπορω να τον κανω αποθηκη οποτε δεν τιθεται θεμα ενοικιου αλλο ειναι το προβλημα το οποιο δεν ειναι του παροντος.Τσεκαρα τα παντα με επιδοτησεις δυστηχως δεν υπαρχει κατι που να με βολευει και να ειναι κατι που μπορω να το αξιοποιησω. Καταστημα κανονικο θα εκανα απο την στιγμη που θα ειχε περασει ενα χρονικο διαστημα και τα πραγματα θα πηγαιναν καλα για την δεδομενη στιγμη δεν το σκεφτομαι καθολου για πολλους προσωπικους λογους. Με λιγα λογια θελω ενα κεφαλαιο που να μου μεινει και στην αρκη για ωρα αναγκης ενα αλφα ποσο για να νιωθω καπως ασφαλης.

Τωρα για το το κοστος ενος site το καλυτερο μπορει να κοστισει το πολυ 3500€ επειδη ανεφερες καπου στα 5000€

Δημοσ.

Βασικά αυτό είναι το βασικό κομμάτι στο οποίο κολλάνε οι περισσότεροι και δεν προχωρανε. Προκειται όμως για ΛΑΘΟΣ διότι :

α) Επιχειρηματικότητα χωρίς ρίσκο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν είσαι άνθρωπος που αποστρέφεσαι τον κίνδυνο, πολυ απλα δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Ασε που θα πεθάνεις απο το άγχος αν κάτι δεν πάει καλά.

β) Ασφαλης επένδυση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κάποτε θεωρούνταν τα κρατικά ομόλογα. Πλέον δεν είναι ούτε αυτά. Επομένως ισχύει οτι σου είπα και στο (α) περι κινδύνου.

γ) Αν σκέφτεσαι τα 200-300€ ενοίκιο μήπως πέσεις έξω τότε σημαίνει οτι δεν πατας γερά στα πόδια σου όσον αφορά την αυτοπεποίθηση σου σχετικά με το κατα πόσο θα πετύχει αυτό που πας να κάνεις.

Αν δεν έχεις λοιπόν τη διάθεση να ρισκάρεις και ιδιαίτερα στα νούμερα αυτα, που "ποτε" δεν έστειλαν κάποιον φυλακή ή τον άφησαν στο δρόμο, τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Και αν μου λές οτι δεν έχεις αυτά τα χρήματα για να στήσεις το μαγαζί, τοτε να σου θυμίσω οτι για να φτιάξεις ένα site αντάξιο αυτού που πρέπει να δείχνεις θα χρειαστείς τουλάχιστον 5000€. Για να αγοράσεις προιόντα πάλι θα χρειαστείς προκαταβολικά κάποια λεφτά.

Γενικά χωρίς κάποιο κεφάλαιο δεν πας πουθενά. Τσεκαρε και τον ΟΑΕΔ που δίνει μέχρι και 20.000 σε νέους επιχειρηματίες.

Υ.Γ: Και μόνο που λες οτι είσαι τελειομανής, θα πρέπει να το δείς και σε real κατάστημα, ωστε να τελειοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις και το πλασάρισμα του προιόντος σου. Επίσης θα σε βοήθησει και σε πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Το σκέτο internet μέχρι να σε συνηθίσει και να σε πιστέψει (αν τελικά γίνει αυτο) θα περάσει πολύς καιρός.

Ιντερνετικα εννοείται οτι θα βάζεις κόσμο να λέει οτι έχει ψωνίσει απο σένα κτλ σε forums, θα εκμεταλευτείς κοινωνικά δίκτυα και 1002 άλλα.

υπαρχουν τροποι να το προσπερασεις αυτο

Δημοσ.

Τσεκαρε και τον ΟΑΕΔ που δίνει μέχρι και 20.000 σε νέους επιχειρηματίες.

Συγνώμη για το άσχετο, αλλά επειδή ψάχνω καιρό για αυτά τα πράγματα, που ακριβώς το είδες ότι υπάρχει επιδότηση σε νέους επιχειρηματίες;

Δημοσ.

check the underline

συνηθως προσπενας ενα εμποδιο

Τωρα το παρατηρησα εννοεις την προταση που υπογράμμισες. Ναι και εγω πιστευω οτι δεν ειναι καποιο εμποδιο που δεν λυνεται ευκολα αλλα ειναι τα σοβαρα

Δημοσ.

Τωρα το παρατηρησα εννοεις την προταση που υπογράμμισες. Ναι και εγω πιστευω οτι δεν ειναι καποιο εμποδιο που δεν λυνεται ευκολα αλλα ειναι τα σοβαρα

ποια ειναι τα σοβαρα εμποδια κατα την γνωμη σου?

Δημοσ.

Συγνώμη για το άσχετο, αλλά επειδή ψάχνω καιρό για αυτά τα πράγματα, που ακριβώς το είδες ότι υπάρχει επιδότηση σε νέους επιχειρηματίες;

george σου εστειλα πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...