Critter Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Τωρα για το το κοστος ενος site το καλυτερο μπορει να κοστισει το πολυ 3500€ επειδη ανεφερες καπου στα 5000€ Κοίτα, επειδη ως ένα επίπεδο φτιάχνω και εγώ sites και επίσης είχα αναλάβει την οργάνωση και επίβλεψη εξ αρχής 2 sites στις εταιρίες που έχω δουλέψει, πίστεψε με οτι για να βρείς το σωστο επαγγελματία που δεν θα σου κανεί φασόν site drupal - joomla κτλ, θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά παραπάνω. Πρόσεξε, μιλάω για sites που θα κάνουν τη διαφορά δεδομένου οτι δεν θα έχεις και κατάστημα. Σίγουρα μπορείς να βρεις και με 3500 αλλα αν δεν είσαι o gastone, δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις τη δουλεια σου. Προσωπικά, για να τελειωσω τα 2 sites συμφωνα με τις προδιαγραφές που έιχα θέσει συν μερικές αλλαγές που προέκυψαν, χρειάστηκε να σπαταλήσω γύρω στα 15.000 καντήλια, 10.000 λεπτά ομιλίας στο τηλέφωνο, 15 τσακωμούς με την κοπέλα μου (NOT) και ένα σπασμένο δάχτυλο απο μπουνιά σε ταμπλώ αυτοκινήτου (YES). Οπότε κοιτά να πας με συνοδεία κάποιου που να ξέρει απο Η/Υ - sites για να κλείσεις τις σχετικές συμφωνίες. Υ.Γ : Το drupal και το joomla, μια χαρά πλατφόρμες είναι, αλλα ο προγραμματιστής δουλεύει μόνο με έτοιμα modules και δεν ξέρει να επεμβαίνει στον κώδικα, κλάφτα Χαράλαμπε.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 γενικά τόσα λεφτά για σιτε ξεχάστε τα για αρχή
evetsou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 viper για εμενα αυτη την στιγμη ειναι το προβλημα να βρω οσο κεφαλαιο θελω για αρχη και να υπαρχει και κανα 2000 στην ακρη καλου κακου. Απο εκει και επειτα οπως ειπα και πριν καθοτι ειμαι φοιτητρια και πρεπει να τελειωσω την σχολη μου που για προσωπικους λογους καθυστερησα λιγο πρεπει να ξεκινησω το καταστημα εκει που ειναι η σχολη μου αρα εκει θα εχω και ενοικιο αποθηκης ενω στον τοπο μου δεν θα αναγκαστω να πληρωνω αποθηκη οποτε αλλο ενα βαρος αν κατι δεν παει καλα μαζι με την ασφαλεια που ειναι λιγο τσουχτερη. Εκει κολλαω και προσπαθω καθημερινα να βρω καποια λυση, τα σκεφτομαι τα ξανασκεφτομαι και ειναι και η οικονομικη κατασταση στην μεση! με βλεπω σε λιγο να χτυπαω το ωραιο κεφαλακι μου στον τοιχο
evetsou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 drop shipping...? Χμμ αν μπορω να το κανω εννοεις??? δεν ξερω αλλα δεν ειναι και ασχημη ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα