guido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παραθέτω screenshot από Laptop φίλης με θερμοκρασίες από το HWMonitor που μου έστειλε. Οι θερμοκρασίες είναι μετά απο κανα 10λεπτο gaming αλλά δεν έχουν και μεγάλη διαφορά σε idle. Γενικά αντιμετωπίζει πρόβλημα αραιά και που, της σβήνει απότομα. Αυτές οι θερμοκρασίες στα DIMM μπορούν να θεωρηθούν φυσιολογικές; Παίζει να είναι λάθος ή υπάρχει πρόβλημα; Τα υπόλοιπα είναι οκ η θέλει καθάρισμα;
aris1986 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 θερμοκρασίες Dimm και επεξεργαστή ξεφεύγουν. Ξερω lap top ειναι και λογικα ως γυναικα εχουν την συνηθεια να το βαζουν στα ποδια τους στο κρεβατι και να κλείνουν τους αεραγωγούς απο κατω. Θα χει μαζέψει και μπίχλα μεσα σίγουρα. http://www.youtube.com/watch?v=T0BQ6YUFaoY Πες της να δοκιμάσει αυτο και ξανακοιτάει θερμοκρασίες. Μπακαλιστικος τροπος αλλα με χει σωσει!
guido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 οι μνήμες σε τι temp range παίζουν κανονικά; (είμαι με DDR2 και δεν έχω ιδέα, πόσο μάλλον σε laptop που θα έχει χειρότερο airflow από ένα desktop)
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Λογικά οι θερμοκρασίες των μνημών είναι άκυρες. Δε θα τους έδινα σημασία. Δεν έχω δει ποτέ αισθητήρες σε dimm είτε μιλάμε για desktop είτε για laptop.
guido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 και εγω πρώτη φορά βλέπω, απλά θεώρησα πως έχω μείνει πίσω (DDR2)... πάντως το laptop σβήνει απότομα μόνο όταν είναι στο ρεύμα χωρίς μπαταρία. δύο τελευταίες μέρες που της είπα να έχει και την μπαταρία πάνω να δει αν το ξανακάνει δεν έχει τύχει προς το παρόν να σβήσει.παίζει να είναι πρόβλημα του καλωδίου τροφοδοσίας ή παροχής ρεύματος τελικα; αλλα το κάνει σε στιγμές που παίζει κάποιο σχετικό load και όχι στο άσχετο.
xreokopia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Παραθέτω screenshot από Laptop φίλης με θερμοκρασίες από το HWMonitor που μου έστειλε. Οι θερμοκρασίες είναι μετά απο κανα 10λεπτο gaming αλλά δεν έχουν και μεγάλη διαφορά σε idle. Γενικά αντιμετωπίζει πρόβλημα αραιά και που, της σβήνει απότομα. Αυτές οι θερμοκρασίες στα DIMM μπορούν να θεωρηθούν φυσιολογικές; Παίζει να είναι λάθος ή υπάρχει πρόβλημα; Τα υπόλοιπα είναι οκ η θέλει καθάρισμα; Πρωτη φορα ακουω οτι μετριεται και η θερμοκρασια των DIMMs. Που ακριβως στο image αναγραφεται η θερμοκρασια αυτη? Πόσο πρεπει να ειναι, απο ποσο και πανω υπαρχει προβλημα? Εχουν ψυκτρες οι μνημες σου?
guido Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 εκει που λέει DIMM1 και DIMM3 δεν ξέρω δεν ξέρω, δεν ειναι δικό μου το λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα