Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:rolleyes: Γεια σε όλους ! Λοιπόν, θα είμαι σύντομος . Έχω ένα θέμα με τα media markt. Είχα πάρει ένα 2 tb εξωτ. σκληρό δίσκο, λίγο πριν την (καταστροφή) αύξηση των τιμών , που τότε έκανε 90 ευρώ ! Είχε χαλάσει και το πήγα για σέρβις λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Πριν από καμιά βδομάδα με πήραν στο κινητό και μ λένε πως δεν φτιάχνετε και για να μ το αντικαταστήσουν πρέπει να τους φέρω τα καλώδια κτλ. Τους τα έστειλα με τους γονείς μ αλλά αυτοί προσφέρθηκαν μόνο να μ αποζημιώσουν δίνοντας ένα κουπόνι 89 ευρώ λέγοντας πάρτε ο,τι θέλετε... εννοείται όχι έναν δυάρι σκληρό, αφού δεν υπάρχει σε τέτοια τιμή πλέον. Δεν είναι όμως δικό μ το πρόβλημα π ακρίβυναν οι σκληροί . Αύριο θα πάω να τα βρω στα MM. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι το δίκιο μου . Πώς να το βρω ? Υπάρχει κανένα λινκ περί του θέματος?
Δημοσ.

Σε περιπτωση που εχουν τον ιδιο δισκο διαθεσιμο/στο ραφι, δεν εχουν καμια απολυτως δικαιολογια να μην στον αντικαταστησουν εαν το απαιτησεις.

Το πιστωτικο ειναι στη διακριτικη σου ευχερεια να το δεχθεις στην περιπτωση που υπαρχουν διαθεσιμα μοντελα προς αντικατασταση.

Εαν δεν υπαρχει δισκος προς αντικατασταση του χαλασμενου, τοτε η κατασταση περιπλεκεται.

Σε καθε περιπτωση, αν σου δωσουν πιστωτικο, αυτο κοβεται στην τιμη αγορας του δισκου ειτε συμφερει ειτε το μαγαζι. Αρα μιας και δε σε συμφερει να κοπει πιστωτικο, φροντισε να επιμεινεις στην αντικατασταση.

Δικαιολογια απο πλευρας τους "μα ακριβυναν τωρα οι δισκοι" δεν υφισταται. Αν εχουν διαθεσιμο δισκο, και 800 ευρω να εχει πλεον, απτη στιγμη που υποπιπτει σε εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι, αν δε σου επιδιορθωσουν τον χαλασμενο, να σου δωσουν νεο.

Δημοσ.

δεν εχουν να σου δωσουν καποιο αλλο ιδιων η καλυτερων δυνατοτητων. Θα πας και θα απαιτησεις αντικατασταση του ελατωματικου μοντελου.

Αυτό θα πάω να κάνω :-D Το θέμα είναι πως τώρα π τους συμφέρει λένε πάρε ότι θες με τα ίδια λεφτά ! Αν όμως το προϊόν θα έπεφτε στην μισή τιμή σιγά μην μ άφηναν να πάρω 2 χαχα ! Θα μ έλεγαν πάρε ένα με τα ίδια χαρακτηριστικά . Έλεος .....

Δημοσ.

Αυτό θα πάω να κάνω :-D Το θέμα είναι πως τώρα π τους συμφέρει λένε πάρε ότι θες με τα ίδια λεφτά ! Αν όμως το προϊόν θα έπεφτε στην μισή τιμή σιγά μην μ άφηναν να πάρω 2 χαχα ! Θα μ που πάρε ένα με τα ίδια χαρακτηριστικά . Έλεος .....

Δεν ξερω για τα mediamartk, με αλλο καταστημα μου εχει τυχει να μου κοψουν πιστωτικο 200 ευρω σε καρτα γραφικων 2 ετων που δεν υπηρχε καν στην αγορα και μεταχειρισμενη πουλιοταν 70 ευρω.

Αλλα δεν ειχαν να μου την αντικαταστησουν, ετσι αναγκαστηκαν να κοψουν οτι ελεγε η αποδειξη κι ας μη τους συμφερε.

Απτη στιγμη που εχουν δισκους διαθεσιμους, δεν δεχεσαι το πιστωτικο και δεν δεχεσαι ΚΑΝ συζητηση περι μεταβολης τιμων τους. Δεν σε απασχολει καν αυτο. Χαλασε ο δισκος σου, εχει εγγυηση, να κοψουν το λαιμο τους να στον φτιαξουν. Αν δε τον φτιαξουν να σου δωσουν αλλον. Το αν ακριβυναν η φθηνηναν, να τα βρουνε με τον προμηθευτη τους-τα παραπονα τους εκει, εσυ δεν πας για ψωνια για να σε απασχολει η μεταβολη τιμων και να σου δινουν ακυρες εξηγησεις σε σχεση με το προβλημα σου.

• Moderators
Δημοσ.

Μην. Δεχτείς. Πιστωτικό.

Αν κάνουν το μαλάκα, ξεκίνα με ΙΝΚΑ, Συνήγορο κ.ο.κ. Πρέπει επιτέλους τα ελληνικά μαγαζάκια να μάθουν ότι είμαστε καταναλωτές και όχι ζώα.

Εκτός αυτού ζήτα τους και ένα πιστωτικό, προς αντικατάσταση του χαμένου χρόνου σου επειδή έκαναν τόσο καιρό να σου απαντήσουν. Άκου ρε τα τυπάκια, προϊόν εντός εγγύησης και δεν το αντικαθιστούν. Τζίζους.

Δημοσ.

Όπως στα παν. Ζητάς παρόμοιο δίσκο εφόσον είναι διαθέσιμος. Αν για Χ, Ψ λόγους δε γίνει αυτό, ζητάς τα λεφτά σου πίσω. Όχι πιστωτικό. Έλεος μ αυτήν την παπαριά το πιστωτικό.

Δημοσ.

Μια δωροκάρτα των 89 ευρώ είναι! χα. λέτε , να ζητήσω την αντικατάσταση να την κρατήσω την κάρτα να κάνω και εγώ τον Κινέζο...??? Πώς την είδαν,δλδ?

• Moderators
Δημοσ.

Μια δωροκάρτα των 89 ευρώ είναι! χα. λέτε , να ζητήσω την αντικατάσταση να την κρατήσω την κάρτα να κάνω και εγώ τον Κινέζο...??? Πώς την είδαν,δλδ?

Ποιός δίσκος είναι; Εταιρεία, μοντέλο κλπ.

Δημοσ.

Hitachi Desktop Drive XL2000 2TB

Το θέμα είναι πως δεν τον είχα χρησιμοποιήσει αμέσως . Σε έναν μήνα μετά την αγορά ήθελα να ανεβάσω κάποιες ταινίες , το μαραφέτι κόλλησε, τον έκλεισα και μετά μ ζήτησε να κάνω φορμάτ το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ παρά τις αμέτρητες προσπάθειες μ :X Οπότε ούτε καλά καλά το λειτούργησα ...

Δημοσ.

Όπως στα παν. Ζητάς παρόμοιο δίσκο εφόσον είναι διαθέσιμος. Αν για Χ, Ψ λόγους δε γίνει αυτό, ζητάς τα λεφτά σου πίσω. Όχι πιστωτικό. Έλεος μ αυτήν την παπαριά το πιστωτικό.

Απολυτα σωστός γιατι αυτό λεει η νομοθεσία.

Δημοσ.

Απολυτα σωστός γιατι αυτό λεει η νομοθεσία.

Υπάρχει κάποιο λινκ διαθέσιμο που να το λέει η νομοθεσία για να το τυπώσουμε και να τους το δείξουμε όταν μας λένε τα δικά τους;

Δημοσ.

Πριν πας στείλε ένα φίλο σου ή ρώτα και εσύ ο ίδιος (αν δεν σε γνωρίζουν) για ίδιο δίσκο. Πες πως θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...