Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο το DHL ταχυδρομειο ειναι οχι κουριερ :rolleyes: .Ξυπνησα νωρις,τωρα παω να παρω ουρα να ζητησω να δω εαν υπάρχει δέμα.Μου ειχαν πει οτι τετοιου τυπου δεματα δεν τα στελνουν πισω γιατι αλλιως θα μου ειχε στειλει μέιλ το αμαζον...Ελπιζω να το βρω και να τελειωνει η υποθεση...

UPDATE!:Πηγα στα ΕΛΤΑ και μια εξυπηρετηκοτατη υπαλληλος μολις της ειπα τι συνεβη,πηγε αμέσως στο δωμάτιο με τα δέματα και αφου της ειπα οτι ηταν απο amazon το βρηκε!.Τελος καλο ολα καλα δηλαδη.Ομως μου ειπε καποια ανησυχητικα πραγματα...Δεν κρατουν ονομαστικες καταστάσεις και τα δεματα ειναι χυμα δηλαδη σε περιπτωση που δεν βρεις ειδοποιηση και το δεμα σ δεν κανει μπαμ μου λεει ειναι σχεδον αδυνατον εκτος αν ερθεις πολυ πρωι και σ αφησει η υπευθηνη να μπεις να το ψάξεις μονος σου!Στελνουν παντα ειδοποιησεις μ ειπε αλλα στις πολυκατοικιες συμβαινουν περιεργα οπως τις πετανε καταλαθος κτλπ.Επισης ταυτοτητα για να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι ποτε δεν μου εχουν ζητησει οσες φορες και αν εχω παει αρα μπορει καποιος με την ειδοποιηση να μ παρει να μ κλεψει το δεμα...Ελλαδάρα!!!!

Δημοσ.

...καλά που ήταν "εξυπηρετική" αυτή, αλλά μάλλον ψιλομαλακία σου είπε, σχετικά με τις "καταστάσεις" : δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει καταχώρηση αφίξεων με τα στοιχεία του δέματος. Και το θέμα ήταν ακριβώς αυτό : να βρεθεί κάποιος "καλοθελητής" εκεί μέσα (αν σήκωνες καμμιά φωνή να δεις τί ωραία που θα βρισκόταν), να τσεκάρει τις αφίξεις μία-μία μέρα προς τα πίσω. ΑΝ δεν είχαν κάποια κατάσταση με τα απαράδοτα. Γενικά το θέμα είναι να γκαρίξεις για να τους συνεφέρεις (και εν γένει να ζητάς να μιλάς με προϊσταμένους όταν σου λένε αηδίες οι γκισούδες). Διότι όπως είπε ΚΑΙ η "εξυπηρετική", oι ειδοποιήσεις δεν είναι σίγουρο αν φτάνουν στα μάτια και στα χέρια του παραλήπτη, οπότε μην ξαναφήσεις κανέναν να σου πει "χωρίς ειδοποίηση δεν σε ξέρω-δεν σε είδα"...

Δημοσ.

Απο το DHL ταχυδρομειο ειναι οχι κουριερ :rolleyes: .Ξυπνησα νωρις,τωρα παω να παρω ουρα να ζητησω να δω εαν υπάρχει δέμα.Μου ειχαν πει οτι τετοιου τυπου δεματα δεν τα στελνουν πισω γιατι αλλιως θα μου ειχε στειλει μέιλ το αμαζον...Ελπιζω να το βρω και να τελειωνει η υποθεση...

UPDATE!:Πηγα στα ΕΛΤΑ και μια εξυπηρετηκοτατη υπαλληλος μολις της ειπα τι συνεβη,πηγε αμέσως στο δωμάτιο με τα δέματα και αφου της ειπα οτι ηταν απο amazon το βρηκε!.Τελος καλο ολα καλα δηλαδη.Ομως μου ειπε καποια ανησυχητικα πραγματα...Δεν κρατουν ονομαστικες καταστάσεις και τα δεματα ειναι χυμα δηλαδη σε περιπτωση που δεν βρεις ειδοποιηση και το δεμα σ δεν κανει μπαμ μου λεει ειναι σχεδον αδυνατον εκτος αν ερθεις πολυ πρωι και σ αφησει η υπευθηνη να μπεις να το ψάξεις μονος σου!Στελνουν παντα ειδοποιησεις μ ειπε αλλα στις πολυκατοικιες συμβαινουν περιεργα οπως τις πετανε καταλαθος κτλπ.Επισης ταυτοτητα για να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι ποτε δεν μου εχουν ζητησει οσες φορες και αν εχω παει αρα μπορει καποιος με την ειδοποιηση να μ παρει να μ κλεψει το δεμα...Ελλαδάρα!!!!

Ανησυχητικά πράγματα;;; Φίλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα σε κάθε δημόσια υπηρεσία. Νόμιζες πως ο πρώτος φίλος στο μήνυμά του έλεγε ανοησίες; Γιατί ένας δημόσιος υπάλληλος που ξέρει πως δε θα χάσει τη δουλειά του να ασχοληθεί με το τι πρέπει να κάνει. Όσοι κάνουν τη δουλειά τους, από φιλότιμο την κάνουν. Οι άλλοι προσποιούνται πως δουλεύουν.

Έχω χάσει ρολόι στο ταχυδρομείο (ευτυχώς μικρής αξίας) ενώ ένα άλλο αντί να πάει από Αθήνα για Δράμα πήγε στις τζιτζιφιές. Πήρα τηλ, το βρήκε η υπάλληλος και ακόμη το στέλνει στη Δράμα. Ποτέ ξανά με ταχυδρομείο.

Δημοσ.

^

Φέιλ Νο1 : Ανοησίες του έλεγε (ότι του το φάγανε έλεγε).

Φέιλ Νο2 : ...ε όχι και "ξέρει ότι ΔΕΝ θα χάσει τη δουλειά του", ΠΛΕΟΝ... Πού ζεις; :ρ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίδες sorry ... υπάρχει κανά thread για Amazon Seller how to κτλ ???

Έχω βάλει κάτι πραγματάκια αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως είναι η διαδικασία του να στείλω το δέμα και το πώς θα πληρωθώ απο τον αγοραστή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...