jeanthira7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Επειδή έχω φάει τα super market και δεν βρίσκω αυτό το κρασί μπορείτε να μου πείτε τουλάχιστον με ποιο μοιάζει(πρόκειται να φτιαχτεί τιραμισού)? Ευχαριστώ...
pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9+marsala&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1920&bih=933&pdl=500&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4UIgT4-fFZT98QOm_ZUr
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Βαλε kahlua. Δεν θα ειναι 100% το ιδιο, αλλα ετσι και αλλιως το βαζεις μαζι με τον εσπρεσσο στην συνταγη.
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Οχι ειναι ιταλικη συνταγη και δεν θα εχει το πιο γνωστο ιταλικο γλυκο κρασι. 1
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 κι εγω πρωτη φορα βλεπω κρασι μεσα σε τιραμισου. ερωτηση μιας και μιλαμε για τιραμισου, τον καφε που λενε ολες οι συνταγες ενωουν οτι φτιαχνεις καφε κανονικα σαν αυτο που πινουμε και το βαζουμε μεσα; υγ εχω φαει τιραμισου με speculoos αντι για τα μπισκοτα που μπαινουν σηνηθως, ηταν κοοοοοοοοοοοοοολαση!
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειναι κρασι του κρικελα ρε παιδια, παρα πολυ γλυκο κρασι ειναι, σαν σερι καπως. Ειναι κλασικο συστατικο. google it
andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 πρώτη φορά τακούω. απ την ιταλική συνταγή κιόλας τιραμισου στην ιταλία φτιαχνουμε με espresso ναι και με savoiardi ή pavesini(βγαινει κορυφή). αν δεν κανω λαθος ρίχνουμε martini. παίζει βέβαια να βαζουμε τέτοιο μονο και μονο επειδη δεν εχουμε το αλλο αλλα τεσπα
australis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Αρκετα κοντινο υποκαταστατο ειναι κρασι "Μαυροδαφνη" (το χρησιμοποιω στη κρεμα Zabaione με πολυ καλα αποτελεσματα) Καλλη επιτυχια
Dark_son20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 χρυσό φτυάρι αλλά ξέρει κανείς αν το Marsala θα μπορούσε να αντικατασταθεί με Vin Doux Σάμου στο τιραμισού ή δεν έχουν καμία σχέση
livewire Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν αυτό σου βρίσκεται, δοκίμασέ το. Γλυκό το ένα, γλυκό και το άλλο.Αλλιώς, προτίμησε κάποιο ελληνικό κόκκινο, όπως η Μαυροδάφνη που αναφέρθηκε ή κάποιο Vinsanto, για να μην έχεις χρωματική απόκλιση από το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 βρήκα στον Χάλαρη Πειραιά οπότε θα είμαι ok από κρασί. το θέμα είναι στις συνταγές που βρίσκω (προτιμάω αυτές χωρίς κρέμα γάλακτος) κάποιες λένε να βάλω και στην κρέμα κρασί (οπότε φτιάχνω πρακτικά zabaglione) και κάποιες μόνο στα "μπισκότα" με τον espresso ανακατεμένο. σε μεγάλο δίλημμα έχω πέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα