ChromeX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 παροτι χαθηκε το αλλο θεμα μου μια που σας γνωρισα για πειτε μου την γνωμη σας για το ποιες πολεις μπορουν να μας προσφερουν τα πιο μαγευτηκα βραδια για διασκεδαση. τοπια και ατμοσφαιρα. απο αφρικη β.αμερικη και ασια. ευρωπη και ν.αμερικη οχι.
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Νέα Υόρκη. Τα ρέστα μου για τη βραδυνή θέα της πόλης από την οροφή του ESB. Δυστυχώς πάντα με πολύ κόσμο.
ChromeX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Νέα Υόρκη. Τα ρέστα μου για τη βραδυνή θέα της πόλης από την οροφή του ESB. Δυστυχώς πάντα με πολύ κόσμο. προτιμω φυσικα τοπια και οχι ανθρωπινα. η β.αμερικη εχει παντα ανθρωπινες κατασκευες. ωραια φωτα θεορατα κτιρια με φοβερη θεα αλλα ανθρωπινες κατασκευες. μπερδεψα τα ν με τα β. ηθελα ν.αμερικη και οχι απο βορεια μερη. το μαρακες ακουγετε καλο.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Rio de Janeiro; Lucifer έχεις πάει Μαρόκο;
BadBoy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 η πύλη της κόλασεως στο ουζμπεκιστάν. Ένα από τα πράγματα που έχω μετανοιώσει περισσότερο είναι ότι δεν πήγα σε αυτό το μέρος όταν πήγα στο Ουζμπεκιστάν. Είναι σίγουρα στα μέρη που θα επισκεφτώ κάποια στιγμή.
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Συνήθως τα φυσικά τοπία δεν συνδυάζονται μαγευτικά βράδια και διασκέδαση. Δηλαδή δεν πρόκειται να πας δίπλα στο ηφαίστειο για να πιεις τον καφέ ή το ποτό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα