capten- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο νηματοθετης ζητάει μέρος από Asia,Αφρική και βόρεια Αμερική.Τώρα γιατί βρε παιδιά σουτάρετε μια Σαντορίνη δεν το καταλαβαίνω.Δεν ξέρω ποσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δwσεις αλλα μου έχουν πει ότι είναι εξαιρετική ρομαντική επιλογή το Kempek στον Καναδά.Μπορεί να συνδυαστεί και με πανέμορφες εκδρομές.Άλλη μια επιλογή αλλα πολύ ακριβή είναι το Τόκυο και Κυότο στην Ιαπωνία.Να νοικιάσεις ένα δωμάτιο σε Ryokan και να κάνετε μπάνιο σε onsen.Απλά μια υπεροχη εμπειρία και λυτρωτική συνάμα. A όσο για το Μαρακές που λέει ο Λούσι άμα το αποφασίσεις να πας να μείνεις σε riant.Super!
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 To Marrakesh. http://www.youtube.com/watch?v=Ml9jIo7wG8Q
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ο νηματοθετης ζητάει μέρος από Asia,Αφρική και βόρεια Αμερική.Τώρα γιατί βρε παιδιά σουτάρετε μια Σαντορίνη δεν το καταλαβαίνω.Δεν ξέρω ποσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δwσεις αλλα μου έχουν πει ότι είναι εξαιρετική ρομαντική επιλογή το Kempek στον Καναδά.Μπορεί να συνδυαστεί και με πανέμορφες εκδρομές.Άλλη μια επιλογή αλλα πολύ ακριβή είναι το Τόκυο και Κυότο στην Ιαπωνία.Να νοικιάσεις ένα δωμάτιο σε Ryokan και να κάνετε μπάνιο σε onsen.Απλά μια υπεροχη εμπειρία και λυτρωτική συνάμα. A όσο για το Μαρακές που λέει ο Λούσι άμα το αποφασίσεις να πας να μείνεις σε riant.Super! Γιατί επιμένουμε Ελληνικά αμάν αυτή η ξενομανία..
capten- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Γιατί επιμένουμε Ελληνικά αμάν αυτή η ξενομανία.. Το παλικάρι ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω ελληνικά προϊόντα.
soso75 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Το παλικάρι ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω ελληνικά προϊόντα. Ένταξει ας μην ακούσει εμένα δεν θα παρεξηγηθώ..ας ακούσει τις δικές σου προτάσεις του έκανες τόσες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα